reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

w zyciu nigdy :no::no::no::no:
same lachy tu a ja zawodnik big masy
siara jak nic przy was
:cool2::cool2::-p

MATKO ILE CZYTANIA :-D MIALAM..... 8 stronek :tak:
lilka prosze Cie.... ja tam niechce na Ciebie popatrzec a na te nowa sukienke :tak:
a wogole nie ma co sie wstydzic kilogramow,
ja np mam meza, ktory do szczuplych nie nalezy
a kocham go jak nikogo na swiecie innego (no oprocz malenstwa ;-))
i wcale mi jego kg nie przeszkadzaja :happy:
maz mi teraz mowi, ze w koncu do rodziny podobna jestem,
bo wygladam "normalnie" :-D
U mojego mezulka cala rodzina XXXL :-D
i wiecie co, uwazam, ze ci z wiecej kg sa bardziej pogodnymi ludzmi :tak:

lilka... co do pogody to rano chlodno- fajnie :tak:, w poludnie skwar :dry:,
a teraz burza wlasnie przeszla, ale tylko 5 minutowa :-D

dziewczyn y mi obojetnie jaka plec malenstwa bedzie.
Mezus widze woli chlopca.., ale tak naprawde by zdrowe bylo.
moze mowie tak bo to moja pierwsza dzidzia bedzie.... dlatego mi obojetnie.

u mnie truskawy po 6,00zl :-D kupilam 1 kg!!!!! mniami :laugh2:

fuczak co to toxoplazmozy ??? od truskawek?? no wez nie strasz!!! lilka co to pokrzywka?? Kurde a takie z dzialeczki nie pryskane tez niewolno jesc? ja ich nie myje tylko prosto z krzaczka :eek::baffled:

karmienie cycem... czy to boli jak dzidzia ciagnie cyca?? :eek::confused:

reklama
ehmm.... dziewczyny znowu mam faze na imiona...
dajcie propozycje dla chlopczyka...
"szymek" jakos mi nie podchodzi.....

ehmm.... dziewczyny znowu mam faze na imiona...
dajcie propozycje dla chlopczyka...
"szymek" jakos mi nie podchodzi.....

czesc Larva :-D:-D:-D moze byc?? hihiii w skrocie ;-)

ja dla syneczka mam imie Maksiu i tak mowie o dzidziusiu czy do dzidziusia :-)
ale na drugim miejscu mam Piotrusia :tak:
dla dziewczynki nie mam bo stawiam na syneczka, ale podobaja mi sie ruskei imiona jak Natasza,Tatiana ale tez Ania,Asia,Marta....ojj z imionami dla girl nie mam problemu
dla chlopca zawsze mialam problem
kiedys myslałam o Iwo,Natan,Dorian,Alan.....bo ja lubie imiona takie noo znane ale zadkie ;-)

no jak jesz truskawy prosto z krzaczka to wogole kobieto w panike za wczasu wpadaj bo tam koty chodza,sikaja to mozesz sie szybciej nabawic tej toxo niz ja ktora kupuje z plantacji :-p:-p:-p
oczywiscie zartuje :-D
ja truskawy jem i jesc bede
jestem spokojna o dzidzie
napewno gdyby to była ciaza z Mili bym sie martwiła
ale z Milenka truskawy jadłam i było ok i teraz mysle ze tez tak bedzie :happy: jestem bardzo optymistycznei nastawiona

znowu sie rozpisałam

Dziewczyny dzięki za rady:tak: Popijam sok z malin ale przede wszystkim z mniszka, którego zrobiłam bardzo duuużo w tym roku. Ale i tak najbardziej mi pomaga grota solna, a że mam ją własną osobista to przesiaduje tam godzinami. :-p:-D

Jejku straszycie z tym karmieniem, a ja miałam takie ideały ze tylko piersią. Zobaczymy co z tego wyjdzie:szok:

Mi wybór imienia śni sie nocami:sick::baffled: To będzie koszmar na coś sie zdecydować i jeszcze zeby mój mezulek na to sie zgodził:-D

Mi wybór imienia śni sie nocami:sick::baffled: To będzie koszmar na coś sie zdecydować i jeszcze zeby mój mezulek na to sie zgodził:-D

hihiii u nas było tak ze wybieralismy imie razem
było Natalia
a potem w radiu mowili ze Natalia to najczesciej nadawane imie w PL w 04' i stwierdzilismy ze nieee chcemy dac takiego ''czestego'' imienia
jechalismy gdzies autem i słuchalismy radia a tam był wywiad z jakas Milena i moj M. załapał :-D
i ...tak zostało
zawsze mowie ze to on wybrał imie bo ja chciałam Jagode,ale kategorycznie sie nie zgodzil Milena i koniec!!

teraz ja wybieram imie mimo co on bedzie o tym myslał :-)
teraz moja kolej hihiii
oczywiscie posłucham co ma do powiedzenia ale .... decyzje ostateczna tym razem ja podejmuje :-)

Wg mnie Milena to piękne imię:tak::-)

wiesz..kiedys przed porodem kolezanka mi powiedziała ze jak sie dostanie dziecko,jak poloza ci na piersi to poczujesz czy to imie do niego pasuje...u mnie tak było
jak mi malutka polozyli.....wiedziałam ze to Milenka i inne imie do niej by nie pasowało :happy:
i nie wyobrazam sobie by miala inaczej na imie
mowimy do niej bardzo pieszczotliwie Mili,Milka ale tez i MIlusia
:happy:

moja mama była przeciwna temu imieniu,mowiła ze ebdzie na nia mwoic Lena
bo..moja mama nienawidzi Czechow....jak to mowi cholernych pepiczkow :baffled: a Milena to czeskie imie

jednak kategorycznie jej powiedzialam ze Milena to Milena i to jest jej imie a jakby mieli wolac do niej Lene to by takie imie dostała :wściekła/y:
no i nie powiedziala do małej tak ani razu,ale jak znajomi sie pytali jej jakie wnuczka ma imie to oczywiscie oczami kreciła i była bardzo niezadowolona :baffled:

reklama
Do góry