reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Wisienka, ja zamawilam na naszym polskim allegro, ale od osoby sprzedajacej z USA - stad taki termin oczekiwania... no i to tyle...
Co do chrztu to ja dalam 50zl - choc wydawalo mi sie malo... ale wczesniej pytalam naszych mam na forum i wiekszosc dawala 50zl...
Sabinko, poszalelismy bo fotelik musimy juz zmienic - jak zaczelam zglebiac testy bezpiczenstwa, to ten nasz - ktory byl kupiony razem z wozkiem 3w1 - nie figuruje nigdzie, wiec nie chce nawet myslec jak porzadny jest i jakie bezpieczenstwo zapewnia... A ten teraz juz bedzie super i od 9-18kg...
a poza tym, krzeselko, nocnik - potrzebne, z zabawek w sumie tylko ta mata i zestaw gimnast chicco, no i puzzle piankowe na podloge - no a Oskarus mial swoja kase z chrzcin, wiec teoretycznie to on szalal z zakupami
Co do chrztu to ja dalam 50zl - choc wydawalo mi sie malo... ale wczesniej pytalam naszych mam na forum i wiekszosc dawala 50zl...
Sabinko, poszalelismy bo fotelik musimy juz zmienic - jak zaczelam zglebiac testy bezpiczenstwa, to ten nasz - ktory byl kupiony razem z wozkiem 3w1 - nie figuruje nigdzie, wiec nie chce nawet myslec jak porzadny jest i jakie bezpieczenstwo zapewnia... A ten teraz juz bedzie super i od 9-18kg...
a poza tym, krzeselko, nocnik - potrzebne, z zabawek w sumie tylko ta mata i zestaw gimnast chicco, no i puzzle piankowe na podloge - no a Oskarus mial swoja kase z chrzcin, wiec teoretycznie to on szalal z zakupami
Witam Mamcie
Już zdaję relację.....z wizyty u lekarza....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....
....Pani doktor po zbadaniu ogólnym Amandy stwierdziła że to jeszcze za wcześnie żeby określić czy to na policzkach jest skazą białkową więc na razie kazała mi wyeliminować nabiał i za parę dni zacząć go pomału wprowadzać do jadłospisu ale cały czas Amandę obserwując.....i spisywać wszystko co jem bo być może co innego w moim menu powoduję alergię....
no to masz normalnego pediatre !!! bez panikiWitam Mamcie
E
ELBRA
Gość
hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??;-)
myśmy dali 100 zł
Wisienka ładnie Ci Davidek waży....
...a łaska kosztuje od 50-100 zł ....
My daliśmy 50zł
Liluś poprawy nastroju i samopoczucia Ci życzę... Hania wymiary ma superwitajcie
mam dzis masakryczny nastroj i samopoczucie wiec tylko napisze ze Hania byla dzis na drugim szczepieniu,wazy 7190g i ma 65cm
miala badane odruchy itd. i jak to pani powiedziala ''zdrowa,bystra,silna dziewczynka''
dziekuje kochane za pamiec i zyczenia dla Hanusi i ja rowniez zycze cudownego kolejnego miesiaca zycia Marcelkowi i Blanusi :-)
papatki
U mnie ksiądz powiedział co łaska.....hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??;-)
...a łaska kosztuje od 50-100 zł ....
My daliśmy 50zł
karina1980
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pyatnie jezeli chodzi o ta siatke centylowa.Jak patrze na nia siatka centylowa masy ciała chłopców to mi wychodzi wartośc niecałe 3-u Was są wieksze wartosci
Czy ja zle patrze???Ale tak chyba wychodzi Szymek ma 4,5 miesiąca i wazy 7140.
Chyba ze wyglupilam sie teraz
Czy ja zle patrze???Ale tak chyba wychodzi Szymek ma 4,5 miesiąca i wazy 7140.
Chyba ze wyglupilam sie teraz
Beata34
Fanka BB :)
Lilka dbaj o siebiea Hanulka ładnie już ważywitajcie
mam dzis masakryczny nastroj i samopoczucie wiec tylko napisze ze Hania byla dzis na drugim szczepieniu,wazy 7190g i ma 65cm
miala badane odruchy itd. i jak to pani powiedziala ''zdrowa,bystra,silna dziewczynka''
dziekuje kochane za pamiec i zyczenia dla Hanusi i ja rowniez zycze cudownego kolejnego miesiaca zycia Marcelkowi i Blanusi :-)
papatki
Beatko, zdaj relacje z zakupow:-):-)
My kupilismy fotelik Chicco Key 1 xplus(przyjdzie w ciagu 10 dni), z usa zamowilismy krzeselko FP rainforest + nocnik ze spluczka z FP (bedzie do 6 tyg...), poza tym kupilismy mate 1m x 1,5m (ta co ma Lilka i Karina), puzzle piankowe na podloge i zestaw gimnastyczny Chicco... takze poszalelismy
no i wlasnie kupilam na allegro kurteczke NEXTa Oskarkowi;-);-);-)
szerzej na wlasciwym watku
Anulka nic nie kupiliśmy bo narazie posadziliśmy Olę we wszystkich krzesełkach i jest takie jedna Chicco chyba ponny co się rozkłada jak leżaczek prawie do płaskiego bardzo fajne rozwiązania, zmywalne, różne poziomy wysokości ale uwaga cena promocyjna 499 zł zwariowali chyba i myślę że kupimy FP takie jak Sabinka ale nie było go w sklepie więc nie wiem jak Ola w nim siedzi
Co do fotelika oglądałam właśnie Chicco ale mnie podoba się Zenith ale ten który kupiłaś ma podgłówek dlatego jest fajniejszy
Ze sklepu wyszliśmy ze szczotką do butelek bo Ola zrobiła kupęi już podarowaliśmy sobie jak bedę już sama a Michał w przedszkolu to pojadę sobie na spokojnie
Bira będzie dobre trzymam kciuki
Komuś jeszcze chciałam odpisac ale zapomniałam komu:-(
hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??;-)
My 50 zł bo co łaska a jak zobaczyliśmy kible za przeproszeniem na zakrysti to w Mariocie takich nie maja i nie chcieliśmy nic dawaćTakże księżulka sikają w marmurowe pisuary
Jutro jadę na 15 na szkolenie i w sobotę też cały dzień z ćwiczeniami mam także szybko obiadek ogarne i spadam.Nie chce mi się jak szok ale zapłaciłam już i mam fajny dość temat na czasie bo nowoczesne postacie leków stosowane w stanach zapalnych skóry to podzielę sie wiedzą moze cosik uda wymyśleć się dla naszych małtch atopowców.
Chyba spadam do spanka muszę jeszcze pralkę jedną rozwiesić jak nie zajrzę jutro to na bank w niedzielę
Witam Mamcie
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Wisienka, ja zamawilam na naszym polskim allegro, ale od osoby sprzedajacej z USA - stad taki termin oczekiwania... no i to tyle...
acha, a moglabys podac linka ???
ja tak was czytam ze kupujecie juz te nocniczki z FP i sama wlasnie przed chwila juz zamowilam bedzie za 2-3 dni :-):-)
karina wzielam dane twojego Szymusia - ma 20 tygodni i jest leciutko nad 50 centylem, wiec super !!!
sabina to super ze Kapik przemiane materii ma po mamusi
Aluska dobre wiesci
reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
acha, a moglabys podac linka ???
ten sprzedajacy jest z USA, masz tutaj np.tego skoczka z FP, chcialam go kiedys zamowic, ale wszyscy mi wytlumaczyli, ze na krotko styknie no i chyba podobnie jak chodzik - obciaza kregoslupik dziecka
http://allegro.pl/item338691296_skoczek_fisher_price_rainforest_promocja_od_ss.html
Podziel się: