reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sabina to z Kacperka faktycznie chudzinka jak wazy mniej niz moj :tak::-D ale wazne ze zdrowy i ze w ta strone a nie druga, bo za grube dzieci nie sa fajne :no:
chociaz myslalam ze cpodgoni troche e-kuzynow jak zacelas cos nowego wprowadzac mu do diety.

sugar ty cos kiedys wspominalas ze kupujesz z usa, moglabys sie pochwalic jakim cudem? bo ja weszlam na amazon.com i ceny sa o wiele nizsze wiec naprawde oplaca, tylko nie wiem jak :sorry2: bo jak podalam tu adres to wyskoczyl error :crazy:

reklama
witajcie

mam dzis masakryczny nastroj i samopoczucie wiec tylko napisze ze Hania byla dzis na drugim szczepieniu,wazy 7190g i ma 65cm
miala badane odruchy itd. i jak to pani powiedziala ''zdrowa,bystra,silna dziewczynka'':happy:

dziekuje kochane za pamiec i zyczenia dla Hanusi i ja rowniez zycze cudownego kolejnego miesiaca zycia Marcelkowi i Blanusi :-)

papatki

witajcie

mam dzis masakryczny nastroj i samopoczucie wiec tylko napisze ze Hania byla dzis na drugim szczepieniu,wazy 7190g i ma 65cm
miala badane odruchy itd. i jak to pani powiedziala ''zdrowa,bystra,silna dziewczynka'':happy:

dziekuje kochane za pamiec i zyczenia dla Hanusi i ja rowniez zycze cudownego kolejnego miesiaca zycia Marcelkowi i Blanusi :-)

papatki

Uuuu to nie dobrze Lilka postaraj sie moze odpoczac albo zrob cos co lubisz co sprawia Ci przyjemnosc od razu bedzie lepiej.
Nieraz potrzebne jest 5 minut dla siebie zeby nastroj porawil sie i wtedy inaczej wszystko wyglada.
Bedzie dobrze:-):-):-)

POZDRAWIAM
KARINA

Czesc Mamcie...

przede wszystkim najlepsze zyczonka dla Jubilatow:tak::tak::tak:

U nas nocka byla fatalna... Oskar zasnal k. 20tej, budzil sie o 21, potem po 22giej, potem k. 1szej, 4 tej... i po 6tej... jadl tyle co nic, tylk osie tulil do cyca i po 6tej polozylismy go z nami w lozku... i obudzilismy sie cala trojak przed 10ta...:-D:-D hmmm, czyli Oskarus moj budzi sie z tesknoty???

U nas tez pogoda extra, spacerek zaliczony:-D

Sabinko - jak bylas na spacerku bez wozka?? Kapik na rekach?? No i mam nadzieje, ze juz humorek lepszy??

Bira, trzymam kciuki za jak najszybsza wizyte u tego kardiologa, bo takie czekanie to tylko kosztuje kupe nerwow, bedzie dobrze:tak::tak::tak:

Karina... ja czasem tez mysle o drugim dzidziusiu, ale jeszcze troszke odczekamy:tak::tak::tak:

Beatko, zdaj relacje z zakupow:-):-)

My kupilismy fotelik Chicco Key 1 xplus(przyjdzie w ciagu 10 dni), z usa zamowilismy krzeselko FP rainforest + nocnik ze spluczka z FP (bedzie do 6 tyg...), poza tym kupilismy mate 1m x 1,5m (ta co ma Lilka i Karina), puzzle piankowe na podloge i zestaw gimnastyczny Chicco... takze poszalelismy:-D:-D:-D
no i wlasnie kupilam na allegro kurteczke NEXTa Oskarkowi;-);-);-)
szerzej na wlasciwym watku:tak::tak::zawstydzona/y:

witajcie

papatki

Liluś dbaj o siebie kochana!! Hania super duża dziewczynka:-)

Czesc Mamcie...

przede wszystkim najlepsze zyczonka dla Jubilatow:tak::tak::tak:

U nas nocka byla fatalna... Oskar zasnal k. 20tej, budzil sie o 21, potem po 22giej, potem k. 1szej, 4 tej... i po 6tej... jadl tyle co nic, tylk osie tulil do cyca i po 6tej polozylismy go z nami w lozku... i obudzilismy sie cala trojak przed 10ta...:-D:-D hmmm, czyli Oskarus moj budzi sie z tesknoty???

U nas tez pogoda extra, spacerek zaliczony:-D

Sabinko - jak bylas na spacerku bez wozka?? Kapik na rekach?? No i mam nadzieje, ze juz humorek lepszy??

Bira, trzymam kciuki za jak najszybsza wizyte u tego kardiologa, bo takie czekanie to tylko kosztuje kupe nerwow, bedzie dobrze:tak::tak::tak:

Karina... ja czasem tez mysle o drugim dzidziusiu, ale jeszcze troszke odczekamy:tak::tak::tak:

Anulka współczuje nocki oby dzisiejsza była lepsza..:-)
tak przed domek wyszłam i sobie oglądaliśmy samochody jak jeżdżą po ulicy heheh:-) Kapikowi głowa na prawo i na lewo chodziła:):)

sabina to z Kacperka faktycznie chudzinka jak wazy mniej niz moj :tak::-D ale wazne ze zdrowy i ze w ta strone a nie druga, bo za grube dzieci nie sa fajne :no:
chociaz myslalam ze cpodgoni troche e-kuzynow jak zacelas cos nowego wprowadzac mu do diety.

Kapik ma to po mamusi :-D:-D i całe szczęscię....że tej cechy nie odziedziczył po tatku...spoko spoko dogoni was jeszcze..:-) przynajmniej jest jakiś "naj" w sensie najchudszy wśród litopadowych dzieciaków hihih:-D:rofl2:

Beatko, zdaj relacje z zakupow:-):-)

My kupilismy fotelik Chicco Key 1 xplus(przyjdzie w ciagu 10 dni), z usa zamowilismy krzeselko FP rainforest + nocnik ze spluczka z FP (bedzie do 6 tyg...), poza tym kupilismy mate 1m x 1,5m (ta co ma Lilka i Karina), puzzle piankowe na podloge i zestaw gimnastyczny Chicco... takze poszalelismy:-D:-D:-D
no i wlasnie kupilam na allegro kurteczke NEXTa Oskarkowi;-);-);-)
szerzej na wlasciwym watku:tak::tak::zawstydzona/y:

WOW ANULKA ale szalejecie z zakupami:-)

hej dziewczyny zalatana jestem odpisze wieczorkiem, mam tylko pytanko ile placilyscie za chrzest??:sorry2:;-)

Kathe kochana ja księdzu dałam 100:-) :tak:

reklama
Do góry