reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry:)
wstałam dziś lewą nogą....kurde ale mam zły humor od rana...ehhh
kaweczke robie..Kapik usypia:-) czyli poranna drzemeczka to jakies 40 minut czasu na wypicie kaweczki:-)

DOŁĄCZAMY SIĘ DO TYCH ŻYCZONEK:-)
I jeszcze składamy życzenia MARCELKOWI I HANI:-) KOCHANI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ:-)

I ja dołączam się do życzeń :tak::tak:

bearpic.jpg

Sabinko życzę szybkiej zmiany nastroju :tak:. Miłego kawkowania

reklama
:-DDla Blaneczki

z okazji
skończenia 6 miesięcy :-D
Życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
a w sercu zawsze zielonej wiosny
ooo1ug2.gif

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Wszystkiego najlepszego dla Blaneczki,Marcelka i Hanii-wszystkiego najlepszego wkochane kruszynki
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Dzien dobry:-)

Dziewczyny skad Wy bierzecie ładna pogode u mnie dzisiaj znowu szaro,buro,zimno i cały czas pada deszcz-nic sie nie chce i do tego głowa peka.
Powiem Wam ze coraz czesciej łapie się na myśli o drugim dzidziusiu:tak:ale troche będzie trzeba odczekać.
Zrobie sobie zaraz drugą kawkę bo ta jedna nic nie dała a będę musiała podjąć decyzje czy wchodzić we wspolprace z tym co pisałam Wam wczoraj....a wiem tyle samo-czyli boje się:dry:Najgorzej to"i chciałabym i boje się"hahahaha

Misia fajnie że wypoczełaś sobie troche nieraz nawet krótka chwila taka jest ważna dla poprawy samopoczucia i naładowania akumulatorów.

BUZIAKI

KARINA​

no to i ja pije sobie kawusie (inkę z kozim mleczkiem) i zagryzam waflami ryżowymi z dżemikiem - Kacper śpi ... oby choć godzinkę pospał ;-)

Dzień doberek:tak:

My pomału szykujemy się do lekarza....żeby tak na 11 do niego trafić...:tak:

Nocka była nie wyspana :dry:
Wykąpaliśmy ją o 20.30 potem amciu i jak zasnęła koło 22.30 małż przeniósł ją do łóżeczka i tam grzecznie spała do północy:tak: .....potem znowu amciu i po 1.00 przeniosłam ją znowu do łóżeczka.... kolejną pobudkę zrobiła po 3.00 a godzinę później stwierdziła że się wyspała i do tej pory nie śpi :crazy:
.... wczoraj za długo spała na spacerku:baffled: ...bo ponad 5godzin a zwykle śpi maksymalnie z 3:dry:

dzien dobry!!
dzisiaj troche pozniej jestem-ale rowniez niewyspana :( za to pogoda za oknem przsliczna juz okna pootwieralam zeby cieplego swiezego powietrza troche wlecialo :)
dobra lece poczytac co tam u was

:-DDla Hani i Marcelka :-D
z okazji
:-Dskończenia 5 miesiąca:-D
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
w każdej chwili moc radości.
Niech Wam pachną kwiaty, drzewa
i niech wszystko "sto lat" śpiewa

17jm4.gif

I ja dołączam się do życzeń :tak::tak:

bearpic.jpg

Sabinko życzę szybkiej zmiany nastroju :tak:. Miłego kawkowania

Dziękuję kochana ale cos czuje że mi nie przejdzie dziś...no chyba ze męzuś mnie czymś zaskoczy.W CO WĄTPIĘ;-)

Wszystkiego najlepszego dla Blaneczki,Marcelka i Hanii-wszystkiego najlepszego wkochane kruszynki

Dzien dobry:-)​

Dziewczyny skad Wy bierzecie ładna pogode u mnie dzisiaj znowu szaro,buro,zimno i cały czas pada deszcz-nic sie nie chce i do tego głowa peka.
Powiem Wam ze coraz czesciej łapie się na myśli o drugim dzidziusiu:tak:ale troche będzie trzeba odczekać.
Zrobie sobie zaraz drugą kawkę bo ta jedna nic nie dała a będę musiała podjąć decyzje czy wchodzić we wspolprace z tym co pisałam Wam wczoraj....a wiem tyle samo-czyli boje się:dry:Najgorzej to"i chciałabym i boje się"hahahaha​

Misia fajnie że wypoczełaś sobie troche nieraz nawet krótka chwila taka jest ważna dla poprawy samopoczucia i naładowania akumulatorów.​

BUZIAKI​

KARINA

u mnie też pięknie:-) Karinka ja też myślę o 2 dzidzi:-) ale to po wakacjach;-)
Dzień doberek:tak:

My pomału szykujemy się do lekarza....żeby tak na 11 do niego trafić...:tak:

Nocka była nie wyspana :dry:
Wykąpaliśmy ją o 20.30 potem amciu i jak zasnęła koło 22.30 małż przeniósł ją do łóżeczka i tam grzecznie spała do północy:tak: .....potem znowu amciu i po 1.00 przeniosłam ją znowu do łóżeczka.... kolejną pobudkę zrobiła po 3.00 a godzinę później stwierdziła że się wyspała i do tej pory nie śpi :crazy:
.... wczoraj za długo spała na spacerku:baffled: ...bo ponad 5godzin a zwykle śpi maksymalnie z 3:dry:

Współczuje nocki:-( zdaj relacje po wizycie:-)

reklama
Dziękuję kochana ale cos czuje że mi nie przejdzie dziś...no chyba ze męzuś mnie czymś zaskoczy.W CO WĄTPIĘ;-)

u mnie też pięknie:-) Karinka ja też myślę o 2 dzidzi:-) ale to po wakacjach;-)

Współczuje nocki:-( zdaj relacje po wizycie:-)

O widzę że w takim razie nie ja jedna:-).Jak dalam temat rodzinie( co by bylo gdybym postarala sie w niedlugim czasie o drugie) tak w zartach to zakrzyczeli mnie ze zwariowalam najpierw trzeba odchowac jedno i jak bedzie mialo 2-3 latka to wtedy....:sorry2:a ja mam ich w nosie jak bede chciala to i tak zrobie jak uwazam.
Zastanawiam sie natomiast czy o druga dzidzie starac sie jeszcze jak bede na urlopie wychowawczym czy wrocic do pracy i potem pomyslec o drugim dziecku.
Mamy co macie juz razy dwa,trzy......dzieciaczki:-)jak uwazacie????????

A u mnie leje i nigdzie nie wyjde dzisiaj:-(

Do góry