reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
No tak dzieci tak czasami sobie wymyślą:tak:a myślałam że jakaś Julka w drodze:-D
Ha ha
Nie.Moj Antek w końcu rozwija wyobraźnie :-D:-D

zapomniałam się pochwalić że Amanda już dostaje paluszkami u stópki buzi :laugh2::laugh2::-p
....śmiesznie to wygląda:laugh2: jak zrobię zdjęcie to Wam pokaże...:tak:
Gratki dla zdolnej Amandzi.
A tak wogóle jak tam z Amandzią. O ile sie nie myle to miała problemy z napięciem?
O ile sie nie myle :sorry2::zawstydzona/y:

Kathe gdzie jest? Jak Marysia po rehabilitacji? Widać jakieś wieksze efekty?
Kiedy wracacie na oddział?

No Beata to gratuluje corci :tak::-) nie dosc ze rosnie przyszla modelka to jeszcze madra !! A tuatus spryciulek ;-)

moj poki co nauczyl sie pluc...robi ustami takie pierdziwki i strasznie mu sie to podoba, strasznie sie usmiecha :-D:-D moja siostra w polsce go tego nauczyla :sorry2: przez to caly czas musze mu wycierac buzie.

Wisienko Witaj kochana :tak::tak::tak:
Strasznie szybko czas zleciał co?
Jak babcia? Zachwycona wnukiem i zięciem?

anineczka to prawda czas strasznie szybko zlecial, jeszcze tak z tydzien bym mogla zostac. A babcia, wujek, ciocia zakochani po uszy w Davidku, mowia ze jest o wiele fajniejszy niz na zdjeciach i strasznie rozumny jak conajmniej 6 miesieczne dziecko. Zieciem tez zachwyceni, wszyscy go lubia ;-) nawet moja babcia powiedziala ze jest fajny :-):-) a wczesniej to niezbyt, bo to za stary, to miala nadzieje ze z bylym sie zejde, a duzo by gadac, no ale w koncu i ona sie przekonala :-)
juz zamowilismy sobie obraczki, bo w PL taniej :-):-)

Pusia, Aluska gratuluje zwinnych dzieci, moj poki co jeszcze sie nie interesuje stopkami, narazie jest w fazie siadania.

A ja siedze i szukam jakiegoś sklepu gdzie moge kupic ten wozek i zapłacic karta kredytową i wysyłają za granice :dry:
Bo mąz bedzie w Pl tylko 5 dni i może nie trafić na przesyłke.
Ciekawe ile taki wózek kosztuje w zwykłym sklepie :dry:
Która mama bedzie w jakimś sklepie niedługo? Spojrzała by na cene :sorry2::sorry2:
Coneco Flash Jakby co :happy:

Hej dziewczynki,
poczytalam co tam u Was, ale jakos nie mam natchnienia na pisanie ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Postaram sie zagladac teraz czesciej , bo w koncu babcia sobie o wnuczkach przypomniala i przyjechala do nas.
Chlopaki biora leki i czekamy na kontrole w maju, wtedy bedzie wiadomo co dalej z tym nieszczesnym refluksem.
Buziaczki dla wszystkich listopadowych bobaskow!!!
Zajrze jutro:tak:

Gratki dla zdolnej Amandzi.
A tak wogóle jak tam z Amandzią. O ile sie nie myle to miała problemy z napięciem?
O ile sie nie myle :sorry2::zawstydzona/y:
dziękujemy :-D
Nie ma napięcia ale lekką asymetrię która miała zniknąć ponad miesiąc temu bo to niby jakaś fizjologiczna miała być ..... że ją brzuszku tak pokrzywiło :dry: ....ale nadal się wykrzywia ale już nie tak bardzo jak na początku... :baffled:
.....do neurologa na kontrolę mam sie zgłosić pod koniec kwietnia razem z usg ciemiączka:tak: więc mam nadzieję że wszystkiego się jeszcze dowiem..:tak:
Pusia, Alusk[/COLOR]a gratuluje zwinnych dzieci, moj poki co jeszcze sie nie interesuje stopkami, narazie jest w fazie siadania.
dzięki :-):-):-);-):-D

wiecie co do maxi cosi mozna kupic takie okrycie letnie .... juz mialam kupic ale pomyslalam sobie ze to bez sensu .... sama sobie uszyje tzn mam recznik dzieciecy frotte wytne dziury na pasy i wyszyje gume zeby sie trzymalo na foteliku
ach no i to wszystko dlatego ze maly sie (jak jest cieplo) poci na pleckach w tym foteliku
a przeciez idzie lato ....... a nie bede wydawac 30 euro na cos na pare miesecy

brawo amanda .........moi maly siedzi sobie sam tzn trzyma sie za stopy i tak sidzi
oczywiscie musze go najpierw posadzic bo sam nie umie
ale rzadko to robie bo wydaje mi sie to nie dobre na kregoslup z tym ze maly to uwielbia

reklama
wiecie co do maxi cosi mozna kupic takie okrycie letnie .... juz mialam kupic ale pomyslalam sobie ze to bez sensu .... sama sobie uszyje tzn mam recznik dzieciecy frotte wytne dziury na pasy i wyszyje gume zeby sie trzymalo na foteliku
ach no i to wszystko dlatego ze maly sie (jak jest cieplo) poci na pleckach w tym foteliku
a przeciez idzie lato ....... a nie bede wydawac 30 euro na cos na pare miesecy

mirka
niezly pomysl!

ja mam taka oryginalna wkladke do fotelika, ze pasuje do wszystkich modeli i z jednej strony jest cieply misiek (na zime) a z drugiej (recznik frotte) na lato, takze ja nie mam problemu, moj tez sie strasznie poci, a ta wkaldka jest bardzo fajna, kazdy mi ja chwali. Dodatkowo trzyma lepiej malemu kregoslup i zabezpiecza glowe :tak::-) dalam za nia £10 i naprawde sie przydala, bo juz od urodzenia ja uzywam.

Do góry