reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

alesię rozpisałyscie od rana!:-)

my wróciliśmy od mojej mamy po 16..
potem byłam na solariuum bo masakra...biała jak ściana jestem hehe
potem na kaweczce w knajeczce..
kąpiel Kapika i wreszcie luz:-)

Aluska gratulacje dla Amandzi:-) mój młody tez sobie od 2 dni wklada;-) hehe
Women grtaulacje dla siostry:-)
Beatko nono modelka jak nie wiem:-) to tylko mój Kapik taki chudzielec na forum????? na mojej wadze waży 7 kilo:-) hehe
Wisienka witaj spowrotem i dziekujemy za życzonka:-)
Anineczka hmmmm Julka????????;-) moze coś sie szykuje:)
Mirka super pomysł zdolna z Ciebie babeczka:):) ja to do szycia dalego wolę "męskie" zajecia hehe tak jak Joli;-) hihih
Ladinka dużo zdróweczka dla chłoapków! zaglądaj częsciej kochana...
Karina trzymam kciukasy zeby nic nie wyszło po obiadku Szymusiowi:-)
Anulka ja tez lubie spacerki;-) uwielbiam...:) też dzis pochodziliśmy chociaz wiało troche ;/ ale było cieplutko pomimo tego...

a ja znowu musze isć z Kapikiem do lekarza trafi mnie coś.... znowu mi zacząl głowe wyginać w jedną strone ehh mieszkam w budynku gdzie jest na parterze rehabilitacja no i własnie mamy jutro podejść i zapytać kiedy mają jakieś okienko lekarki zeby nas na chwile przyjęli i obejrzeli... bo ja mam dosc...a juz było super...no nic nie stresuje się zobaczymy...

buziak

reklama
Hej dziewczynki,
poczytalam co tam u Was, ale jakos nie mam natchnienia na pisanie ostatnio:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Postaram sie zagladac teraz czesciej , bo w koncu babcia sobie o wnuczkach przypomniala i przyjechala do nas.
Chlopaki biora leki i czekamy na kontrole w maju, wtedy bedzie wiadomo co dalej z tym nieszczesnym refluksem.
Buziaczki dla wszystkich listopadowych bobaskow!!!
Zajrze jutro:tak:

Trzymaj się Ladina i ucałuj chłopaków:tak:

dziękujemy :-D
Nie ma napięcia ale lekką asymetrię która miała zniknąć ponad miesiąc temu bo to niby jakaś fizjologiczna miała być ..... że ją brzuszku tak pokrzywiło :dry: ....ale nadal się wykrzywia ale już nie tak bardzo jak na początku... :baffled:
.....do neurologa na kontrolę mam sie zgłosić pod koniec kwietnia razem z usg ciemiączka:tak: więc mam nadzieję że wszystkiego się jeszcze dowiem..:tak:

dzięki :-):-):-);-):-D

Aluśka my też mamy asymetrię i jeszcze ciut widać mam nadzieję że nie długo gratuluję Aluśka i Pusia zwinności dzieciaczków

Wisienka super że zięć zaakceptowany:tak:

A my byliśmy z dzieciakami na kolacji i kupiliśmy nowość dla Oli Giga paczkę Pampersów 100 sztuk:-D

No to się chwalę moje dziecko od rana mówi cały czas ta-ta-ta-ta
mój mąż ją nauczył o 5,30:-D

No Beatka jestsie czym chwalic-gratuluje czyli nastepny bedzie braciszek hehehe:-)

Witam Kobitki:tak:

Wszystko wskazuję na to że było to ból zatok :baffled:
pieroństwo wczoraj dopiero po 20.00 przestało boleć mimo iż wzięłam tabletki :-(
Dzisiaj z rana też zaczęło pobolewać dlatego też zrezygnowaliśmy dziś ze spacerku bo pogoda jest bardzo wietrzna :baffled::-(
A z czapką to się chyba nie rozstanę aż naprawdę mocno słońce przygrzeje:sorry2:

No to Aluska ladnie sie zalatwilas trzeba uwazac nawet jak bedzie ladniej bo teraz ta pogoda jest bardzo zdradliwa

zapomniałam się pochwalić że Amanda już dostaje paluszkami u stópki buzi :laugh2::laugh2::-p
....śmiesznie to wygląda:laugh2: jak zrobię zdjęcie to Wam pokaże...:tak:

To super gratuluje moj jeszcze nie dostal takich umiejetnosci jak na razie chwyta tylko stope i sie bawi paluszkami:-)

A my dzisiaj juz tez po usg bioderek i jest wszystko ok:-)Gdybym tylko uporala sie z tym uczuleniem to byloby super:tak:
Maly troche marudny ale juz zasnal nie dosyc ze zabki to jeszcze szczepienie i do tego malo spal bo jak ledwo zasnal to albo lekarz albo zakupy albo usg....

Pozatym parwie caly dzien nie miala netu a Wy oczywiscie lecicie jak burze z tymi stronkami:-D

POZDRAWIAM

Hej
Kacper wykapany nakarmiony i śpi.
Znowu lekkie opóźnienie w kąpieli było bo ze sklepu wróciliśmy po 20 :baffled:. Ale za to zakupy udane :tak::tak:. Mężulek dziś kupował mi prezent na rocznicę ślubu (co prawda rocznica dopiero w poniedziałek ale potem nie będzie kiedy zrobić zakupów. A więc na prezent wybrałam sobie torebkę :tak::tak:. Ciesze sie jak dziecko:-D:-D:blink:

jak ktoras z was wybiera sie do kina to polecam CHUCK :tak::-)
widzialam w polsce ze teraz do kina wchodzi :-D ja juz tu na DVD widzialam,
super komedia :tak::-)

wpisalam swoje dane, jak ktoras ma ochote moze mi cos skrobnac na gg.

lilka a co sie z toba dzieje?

Hej dziewczyny
Wpadłam jak ogień podzielić sie z Wami nowiną
Moja siostra urodziła synka o 13.47
waga-3300 gram i 56 cm
ZDROWY
Dziś wieczorem panie położne powiedziały ze coś im nie pasuje ze słuchem i jutro powtórzą badanie...więc tu wahania...ale jestem dobrej myśli.
No i malutki ma skaleczoną rączkę w sensie ze tak lekko skórkę zdartą,i Panie położne powiedziały że za mocno sobie ssał rączkę w brzuszku,i że niby nazywa sie to nadżerka u płodu,nie czaje wogole tego ale ok.

No to tyle,spadam
Dobrej nocy

Women gratulacja dla siostry

A mnie wczoraj wieczorem Adas wystraszył bo na siusiaku wyszły mu takie czerwone krostki ale dzis jakby zanikły wiec chyba jest dobrze. W piatek jedziemy na usg jaderek to sie zapytam jakby co.
A ponadto z Adasia zrobił sie straszny gryzon chwyta mi palca i chce gryz...chwali sie swoimi dwoma zabkami:-)

reklama
Dzisiejsza nocka MASAKRA

Kacper usnął o 22 a obudził się o 23:30 i do cyca zjadła i potem za godzinkę znowu i t za którymś razem jak sie obudził zjadł i płacze , krzyczy widać że zmęczony ale nie uśnie ... masakra aż w końcu wzięłam go na ręce i tak go bujałam i usnął a ręce to myślałam że mi odpadną i tak od tej 4:30 usnął i obudził się o 6:50 (więc nawet długo pospał:szok: hihi) ale jestem wykończona a teraz oczywiście nie śpi bo po co !!!
Mam nadzieje ze jeszcze pośpi bo dziś basen i lepiej żeby był wypoczęty

No a tak w ogóle to Dzień dobry ;-)

Do góry