sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
alesię rozpisałyscie od rana!:-)
my wróciliśmy od mojej mamy po 16..
potem byłam na solariuum bo masakra...biała jak ściana jestem hehe
potem na kaweczce w knajeczce..
kąpiel Kapika i wreszcie luz:-)
Aluska gratulacje dla Amandzi:-) mój młody tez sobie od 2 dni wklada;-) hehe
Women grtaulacje dla siostry:-)
Beatko nono modelka jak nie wiem:-) to tylko mój Kapik taki chudzielec na forum????? na mojej wadze waży 7 kilo:-) hehe
Wisienka witaj spowrotem i dziekujemy za życzonka:-)
Anineczka hmmmm Julka????????;-) moze coś sie szykuje
Mirka super pomysł zdolna z Ciebie babeczka ja to do szycia dalego wolę "męskie" zajecia hehe tak jak Joli;-) hihih
Ladinka dużo zdróweczka dla chłoapków! zaglądaj częsciej kochana...
Karina trzymam kciukasy zeby nic nie wyszło po obiadku Szymusiowi:-)
Anulka ja tez lubie spacerki;-) uwielbiam... też dzis pochodziliśmy chociaz wiało troche ;/ ale było cieplutko pomimo tego...
a ja znowu musze isć z Kapikiem do lekarza trafi mnie coś.... znowu mi zacząl głowe wyginać w jedną strone ehh mieszkam w budynku gdzie jest na parterze rehabilitacja no i własnie mamy jutro podejść i zapytać kiedy mają jakieś okienko lekarki zeby nas na chwile przyjęli i obejrzeli... bo ja mam dosc...a juz było super...no nic nie stresuje się zobaczymy...
buziak
my wróciliśmy od mojej mamy po 16..
potem byłam na solariuum bo masakra...biała jak ściana jestem hehe
potem na kaweczce w knajeczce..
kąpiel Kapika i wreszcie luz:-)
Aluska gratulacje dla Amandzi:-) mój młody tez sobie od 2 dni wklada;-) hehe
Women grtaulacje dla siostry:-)
Beatko nono modelka jak nie wiem:-) to tylko mój Kapik taki chudzielec na forum????? na mojej wadze waży 7 kilo:-) hehe
Wisienka witaj spowrotem i dziekujemy za życzonka:-)
Anineczka hmmmm Julka????????;-) moze coś sie szykuje
Mirka super pomysł zdolna z Ciebie babeczka ja to do szycia dalego wolę "męskie" zajecia hehe tak jak Joli;-) hihih
Ladinka dużo zdróweczka dla chłoapków! zaglądaj częsciej kochana...
Karina trzymam kciukasy zeby nic nie wyszło po obiadku Szymusiowi:-)
Anulka ja tez lubie spacerki;-) uwielbiam... też dzis pochodziliśmy chociaz wiało troche ;/ ale było cieplutko pomimo tego...
a ja znowu musze isć z Kapikiem do lekarza trafi mnie coś.... znowu mi zacząl głowe wyginać w jedną strone ehh mieszkam w budynku gdzie jest na parterze rehabilitacja no i własnie mamy jutro podejść i zapytać kiedy mają jakieś okienko lekarki zeby nas na chwile przyjęli i obejrzeli... bo ja mam dosc...a juz było super...no nic nie stresuje się zobaczymy...
buziak