reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Hej dziewczynki,
u nas wlasnie nawet troche popadalo i nie jest tak upalnie...
Przesylam wszystkim troche chlodnego powietrza;-)

dziewczyny.... jest tu ktora??
bylam na zakupach sobie, a co ;-)kupilam fajna na ramiaczka blizeczke, stanik (kurde jak mi szybko rosna cycki i co smieszne ciagle mi rosna!!), 3 lody rozki i zimna a wrecz lodowata cole :-D

na 16.00 do tesciow ide na grilla na dzialeczke:tak: zastanawiam sie czy nie wziasc sobie gatek ze stroju kompielowego... cyckonosz za maly..., w sumie to na co mi on musze brzusio oslaniac, ehmmm.. tylko czy ja na sloncu wytrzymam. Watpliwa sprawa. Fajnie jest miec wolne od pracy :-D

no ja tak tu gadu-gadu i....:eek: ....2 lody wciagnete juz :-D

a u mnie od 3-4 dni pokazuja burze i deszcze i nic nie pada:eek: Chmurzy sie wieczorami, sa grzmoty, duchota ale deszczu "ni- chu- chu" :dry: Dwa razy myslalam, ze burza na dobre bedzie, ludzie zaczeli uciekac do domow, wichura sie zrobila piaskowa a tu nic :no: no i slonce......... i ciagle slonce..........
ladina ale dzis tylko troszeczke poprosze chlodu :-D na jutro zamawiam wiecej, w pracy przyda mi sie chlodek :-D

Larvunia ty wiesz ze mieszkasz 100km ode mnie?
kiedys wolsztyn podlegał pod zielonogorskie,teraz wlkp,a wy lubuskie :-)
pare razy w Gorzowie byłam bo kumpel zonke sobie tam znalazł :-)
i juz pare razy ci chciałam napisac i sklera hihii

dlatego pogode mamy identyko....niby poczatek czerwca ma sie ochlodzic ale w to nie wierze:no:

jak byłam na targu to kupiłam od rolnika truskawki i przy okazji zapytałam sie go jak to bedzie z truskawkami w tym roku?
powiedzial ze truskawki beda długo ale bedzie ich mało
no wiec pewnie ceny nie zejda za bardzo...chyba najnizsze to 8 zł
a pamietam jak jeszcze 4 lata temu szło kupic za 4 zł kg...ech to były czasy :happy:

lilka Ty swintucho!! Kolezanki to sie nie odwiedzi jak sie jest w gorzowie taaaaak?!! :dry: zapamietam to sobie!! ;-) Ale tak powaznie to jezeli ktorakolwiek bedzie w gorzowie to ja ZAPRASZAM z mila checia... lilka pamietaj!! Macie moj nr tel wrazie W. (w naszych namiarach)

grzmi u mnie...chyba nici z grila u tesciowej na dzialce :eek::sick: zaczyna pokropywac cos z nieba... ale lekko jak narazie. Ladina to chyba przez ciebie :-p

reklama
lilka nie bylam w wolsztynie... jezdze jako przedst.handl po 200km ale pod zielonogorskie sie nie pcham :) a szkoda bym na kawe wpadala w czasie pracy :p

Do góry