reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej dziewczyny,
ja wczoraj bylam u gina i wszytko ok:-) Maluchy rosna i sa tej samej wielkosci, wiec super, mam jedno lozysko, wiec troche sie martwie, ze dzieci beda sobie podkradac pokarm...

anulka
zawsze zastanawialo mnie jak sie robi to bikini woskiem. Normalnie depiluja cale wargi sromowe? Ja sobie gole, ale efekt jest krodkotrwaly.Szybko po wosku na cipce odrastaja wloski? No i czy sie nie krepowalas przy zabiegu;-)?

reklama
Hej dziewczyny:-D

jakos ostatnio brak mi czasu by sobie spokojnie z Wami popisac... padam na nos... chyba ten upal mnie wykancza...

co do ubierania sie w ciazy to ja tez lubie eksponowac kragly brzusio... moze nie odkryty, ale okryty obcislym ubrankiem:-)

dzis ubralam spodnice... taka fajna kupilam zeszlego lata... dlugosc do pol lydki i okazalo sie, ze nie zapne jej - ma zamek... wpadlam na pomysl by ja zapiac nad brzuszkiem (nawet dlugosc zrobila sie fajna, bo za kolanko) i ubralam obcisly bialy top na wierzch... brzusio piekny:-D alez bylam duuuuumna
:-D

a co do pytan Waszych o depilacje,
to znieczulenia ponoc sa do zakupienia samemu - jakies kremy, chyba koszt 20 zl, nie wiem czy w ciazy mozna...:baffled:

ja powiem, ze pachy to dla mnie zadem bol, dwa pociagniecia na paszke i po zawodach:-D a efekt dluuuugi...

a bikini - no coz... - wczesniej depilowalam caaaale, kazdy zakamarek, wiec wiadomo,ze bol byl wiekszy, teraz zostal "pas startowy", a poza tym jest golutko:-D bol mozna przetrwac, najgorzej boli za 1-szym razem, potem wloskisie oslabiaja i sa mniejsze cebulki, wiec i bol...
a efekt jest 2-3 tygodnie super, potem juz powoli odrastaja, a powtarzam co 4 - 5 tyg.

anulka sa takie kremy?? musze sprawdzic... :tak:

dziewczyny a tu co taka cisza?? :eek: wrocilam od dziadka, pedze do komputera a tu tylko 2-3 rozmowy.... ej....

napoczatku chciałam wam złorzyc zyczenia z okazji dnia matki:-)

u mnie dzis pada wiec moze bedzie w miare normalnie bo ta pogoda mnie dobijała:-)

ja czytamw as
ale nie mam weny na pisanie

zle znosze ten upał :sick:
a mam ful sprzatania bo jutro wizytacje mam wlascicieli z potencjalnymi naszymi nastepcami na M :baffled:
no i sprzatam bo ostatnio przez upały robiłam minimum z minimum
no i sie M zapusciło :wściekła/y:

Mamuśki
image001.gif
należą Wam się :tak::tak::tak:

reklama
Do góry