reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

a ja sobie kupiłam przed chwilka na All spodniczke
ale jestem happy :-D:-D:-D
oczywiscie big rozmiar z uwzglednieniem brzuszka :tak:

reklama
Misia to chyba trzydniowka
nie musisz isc z tym do lekarza chyba ze ebdzie dłuzej sie utrzymywała mimo zbijania temp.
acha my małej kupilismy Nurofen dla dzieci-syrop
maja fajny dozownik cos jak strzykawka no i swietny smak
:cool2::cool2:

no właśnie nie zamierzam iść do lekarza jeśli nic więcej się nie rozwinie, no bo w sumie co ona mi powie? że mam zbijac gorączkę i tyle ;-)
Mówisz że Nurofen dobry? To powiem Kubie żeby kupił :tak:

misia dziekuje :tak: :*****
szkoda, ze na abonament, bo chcialam sie zrewanzowac doladowujac fona :sorry2:
teraz to nie wiem jak sie odwdzieczyc :unsure:

Bry :unsure:
Nie widac mnie bylo przez trzy dni...ale juz jestem :happy2:
Router zablokowal mi BB ale dopiero dzis mezus moj na to wpadl.
Thanks God :eek::laugh2::laugh2::laugh2:

Czytam i czytam Was az sie glodna zrobilam :eek::eek:

Bry :unsure:
Nie widac mnie bylo przez trzy dni...ale juz jestem :happy2:
Router zablokowal mi BB ale dopiero dzis mezus moj na to wpadl.
Thanks God :eek::laugh2::laugh2::laugh2:

Czytam i czytam Was az sie glodna zrobilam :eek::eek:

hehe a ja już w Twojej sprawie do admina pisałam :-) ale dobrze że juz jesteś :-)

pysiu się obudził, mąż pojechał po nurofen :-( Wiku cały rozpalony...

reklama
Dobry wieczor:-)

Misiu, mam nadzieje, ze synek szybko wroci do zdrowia:-)

My juz po dzialeczce, troche polezelismy, troche pogrilowalismy... tyle, ze ja mam alergie na pyłki... i oczy czerwone:baffled: nos zasmarkany:baffled: ...i wszystko mnie swedzialo... :baffled: ale bylo fajnie:-D

Jutro mam do ginekologa... juz nie moge sie doczekac:-)

Do góry