reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

larvunia
troche deszczyku nie zaszkodzi;-)
my grilla dzis w deszczu odpalilismy;-)

Lilka
ja dzisiaj tez bylam na truskawkach , na takim polu co sie samemu zrywa a pozniej to waza i sie placi, ale tyle co zjesz na polu to twoje:-D
tutaj truskawek pelno na krzakach, pierwszy raz takie dorodne i tak duzo widzialam:szok: ale ceny tez sa nie zle, za kg musielismy zaplacic w przeliczeniu ok.12 zl

reklama
lilka nie bylam w wolsztynie... jezdze jako przedst.handl po 200km ale pod zielonogorskie sie nie pcham :) a szkoda bym na kawe wpadala w czasie pracy :p

ja bardzo chetnie zapraszam na kawe...ok mrozona herbate i lody :-p:-)

Larvunia ja w Gorzowie ostatnio byłam z 3 lata temu na ich weselu :-)
bo...wygrali zielona karte i wyfruneli do USA
ale jak wroca i tam pojade to dam znac :-):tak::tak::tak:

Ladina to fajne takie pole :-)
dałas rade w tym upale zrywac??? :szok: podziwiam!!!!

ja ide w kimono,no tak mnei zmuliło ze nie dam rady
oczy same sie zamykaja
do pozniej :elvis::elvis:

nareszcie moge wejsc na BB :-D,
cos stronke nie moglam otworzyc, ale sie udalo.

no i sie u mnie ochlodzilo na dobre :eek:
byla burza.., teraz mokro i chlodno, nadal pokropuje...

dziewczyny co Wy dzis porabiacie?
ostatnio mam pecha na Was, nikogo zastac nie moge.

Ja dzisiaj odwalilam kawał dobrej roboty i padam na cycki.

Popakowałam w worki ciuchy Wika, z których już wyrósł, zrobilam dwa prania (nie ma jak święcić dzień święty) i nawet zdążyły mi one wyschnąc więc od razu wszystko poskladałam i stało się niemożliwe: w koszu na bieliznę są pustki a nigdzie nie ma zalegających hałd ciuchów do poskładania lub schowania :-D SUKCES!

Zrobiłam botwinkę na obiadek i pierś z indyczka w piekarniku ze smażoną cukinią oraz fasolką szparagową :-p Ryż pachniał mi proszkiem do prania więc go nie tknęłam :-D

Wiktor od wczoraj gorączkuje, poza tym nie ma żadnych objawów, zastanawiam sie czy to nie 3dniówka :confused: Przed chwilą miał 38,7. Na razie znowu mu zapodałam czopka- Panie Jezu jak on tego nie cierpi :baffled: - i poszlo dziecko spać. Wiecie co, najgorzej to chyba chorować w upał, bo nie wiadomo co ze sobą zrobić :sick:.

Czekamy aż wujek który przyjechal na żużel i zastawił nam swoim autem nasze auta w końcu wróci ze stadionu i je weźmie, to Kuba pojedzie po panadol w syropie, czy coś, co nie jest czopkiem a zbija gorączkę :happy:

misia naprawde Cie przepraszam,
nie robie tego specjalnie, ale kurna mam telefon
ktorego nie umiem za bardzo obslugiwac.
doszlam do "wyslij", pozniej opcje do wyboru mialam...
wybralam email i dupa. Komunikat, ze mam pozmieniac ustawienia.
kombinowalam, ale nic nie wychodzilo :(
przejde sie do brachola do pracy w poniedzialek i mi tu ustawi...
misia sorka

misia naprawde Cie przepraszam,
nie robie tego specjalnie, ale kurna mam telefon
ktorego nie umiem za bardzo obslugiwac.
doszlam do "wyslij", pozniej opcje do wyboru mialam...
wybralam email i dupa. Komunikat, ze mam pozmieniac ustawienia.
kombinowalam, ale nic nie wychodzilo :(
przejde sie do brachola do pracy w poniedzialek i mi tu ustawi...
misia sorka

Larvuniu to by było super jakby Ci to ustawił bo ja i tak musze to sobie wysyłac na meila wiec płace jak za normalny mms :cool2:
ale spoko to zdjęcie jeszcze ci wyślę bo jeszcze mam 2 darmowe mmsy ;-)
wiec zaraz powinno być w galerii :-)

reklama
Misia to chyba trzydniowka
nie musisz isc z tym do lekarza chyba ze ebdzie dłuzej sie utrzymywała mimo zbijania temp.
acha my małej kupilismy Nurofen dla dzieci-syrop
maja fajny dozownik cos jak strzykawka no i swietny smak
:cool2::cool2:

Do góry