reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Kurcze.Bo tak myślałam,ze sie przespał w dzień wczoraj i dlatego takie cyrki były w nocy,ale spi podobnie jak Wasze.
Rano okolo 2 godzinki pozniej po 13 tez ze 2 godzinki i po 17 z godzinke.
Hmm...zobaczymy jak bedzie dzis w nocy.Na szczescie przyjezdza tatus to bede miala pomoc :eek:

reklama
Jejku dziewczyny to mi psychika zupelnie siadla wychodzi na to ze tylko ja tak boje sie dyntysty. Wiem ze trzeba miec zdrowe zeby i staram sie dbac ale oczywiscie zanim pojde do dentysty musi duzo czasu uplynac zreszta tak jest teraz wiem ze musze isc ale boje sie.
Nie wiem czemu ale nie wierze w znieczulenie, moze dlatego tak boje sie bo mam w pamieci ze ilekroc bylam to tak bolalo borowanie ze wylam na fotelu.EHHH sama nie wiem co jest przyczyna strachu i czy da sie przelamac to.:-(

Co do spanaia to moj spi podczas dnia max 30 min. i to jest z rana ok 9 pozniej okolo 11.30-12 nastepnie miedzy 14-15 i tak okolo 17.30-18.
W nocy natomiast wstaje do niego okolo godzinki teraz 1 i pozniej okolo 5 .

KARINA

wiecie co pralka to genilne urzadzenie po
1. malego przewijak jest na stoliku pod ktorym jest pralka i niki od poczatku uwielbia tam byc i najlepiej jak pralka jest wlaczona lubi ten dzwiek
2. chcialam sie wykapac ale nie chcialo mi sie czekac az maly zasnie zeby w spokoju sie wykapac wiec wzielam go do lazienki w lezaczku i postawilam przed pralka
i maly gapil sie niesamowicie w rzeczy ktore sie praly

no u nie to niestety w lazience pralki nie ma ale stawiam malego w bujaczku kolo prysznica i sie kapie zawsze jest baaardzo zdziwiony :-D

zapomnialam napisac..

Asix witaj spowrotem :-):-) juz sie wlasnie zastanawialam co z toba

Lilka wesolych swiat !!

moj juz jutro nie pracuje do poniedzialku :-):-) ale sie ciesze !!!!
a swiat nie bedziemy miec, bo tu jedza co innego i inaczej obchodza niz w pl, i ja nie wiem jak i pozatym nie mam czasu wiec nic nie robie.
A tesciowie sa innej wiary i kiedy indziej obchodza :sorry:
i ja sie nawet ciesze bo nigdy nie lubilam swiat, zawsze mi sie kojazyly z wielkim sprzataniem i obrzeraniem:nerd::baffled::nerd::baffled:

dzis mam dostawe z avonu wage, ktora mi pokazuje, moje bmi, ilosc tluszczu i wody w organizmie oraz miesni i od jutra zaczynam sie odchudzac :sorry:
trzeba troche zrzucic do slubu :confused2: ciekawe czy wytrwam, mam strasznie slaba wole

no ja juz na nowym mieszkanku no i od wczoraj wieczorka mamy neta-jutro juz wielki piatek no i moj M tez ma wolne-dopiero we wtorek do pracy takze jutro zakupy i trzeba zaczac pichcic-moj M ma tu kuzyna takze spedzamy swieta rodzinnie:tak:
Wisienka-to ci sie upieklo ze swietami, mam pytanko do ciebie apropos child trust-ktory bank wybraliscie bo mnie to meczy i nie moge sie zdecydowac miedzy halifax-em a natwest-em

apropos spania to mati nie wiele spi w ciagu dnia...
wstaje o 6,00 i potem idzie spac o 9.30 na 30-40 minpotem miedzy 12-14 tak samono i idzie przed 21 spac na noc-jest niezly no i caly czas w nocy do niego wstaje co 3 godz. karmienie-bomba co?
dobra ide mu zmielic troche zupki niech sobie posmakuje-a co tam:-)
buziole!!!
i do potem!!!

Wisienka wy w Anglii macie dentyste darmowego rok po porodzie,jak Cie boli to idz.

anineczka
wiem ze jest darmowy, juz podczac ciazy polozna mi wypisala skierowanie do dentysty i jak poszlam w ok 6 miesiacu to baba powidziala ze teraz nie ma miejsc na refundowane zabiegi, bo duzo jest chetnych i musze czekac i tak czekam do tej pory i jeszcze nie mam telefonu od dentysty :crazy:

co do dentystów..
zupełnie się nie boje tylko jest jeden problem...mam choelrnie słabę zęby..
już 8 kanałowych:-( wszystkie bez znieczulenia:-) mnie to nie boli poprostu:-)

ide obiad skończyć:-)

sabina to niezla jestes :-D ja mialam tylko 1 kanalowke to tak bolalo ze laaaaaaaa zesr..c sie mozna bylo z bolu :baffled: no ale co sie dziwic jak plomba mi wypadla i golego nerwa mialam na wierzchu :nerd:

zaraz wyjde z siebie :wściekła/y: niedosc ze meczy mnie moja osobista syt. psychocznie - chodze poddenerwowana (wiecej na pogryzionym) to jeszcze teraz David obudzil sie i juz od godziny mi placze i nie da sie go uspokoic drze sie jakby go ktos ze skory obdzieral.. Ma podwyzszona temperature, dalam mu Calpol ale cos nie pomaga :-(

Wisienka-to ci sie upieklo ze swietami, mam pytanko do ciebie apropos child trust-ktory bank wybraliscie bo mnie to meczy i nie moge sie zdecydowac miedzy halifax-em a natwest-em

wybralismy Barcleysa :tak: bo mamy blisko do banku, zreszta ja mam konto osobiste w nim to tak nam jest wygodniej. Nawet na poczatku nie wiedzialam ze w Barcleysie tez mozna, ale jak bylam sie pytac o konto oszczednosciowe dla mnie to sie wtedy dowiedzialam :tak::-)

co do dentystów..
zupełnie się nie boje tylko jest jeden problem...mam choelrnie słabę zęby..
już 8 kanałowych:-( wszystkie bez znieczulenia:-) mnie to nie boli poprostu:-)
To masz z zebami tak jak ja.
Mi jedynke spartolila szkolna dentystka w podstawowce.Tez leczylam kanalowo.
Pozniej zaczela mi czerniec i ktoregos dnia po prostu pekla na jedzonku :szok:
I wtedy bylam "dziewczyna bez zeba na przedzie" :eek::-D:-D
Teraz sie z tego smieje,ale 3 lata temu nie bylo mi do smiechu :szok:
Nie poszlam do pracy.Ale tutaj mi wstawili ladnego zabka :rofl2:

Wisienka a jakies pogotowie dentystyczne? Bo w koncu jak boli i go czuc to powinni zrobic...choc wiem,ze tylko powinni,ale zycie mowi innaczej :angry:

Wisienka a jakies pogotowie dentystyczne? Bo w koncu jak boli i go czuc to powinni zrobic...choc wiem,ze tylko powinni,ale zycie mowi innaczej :angry:

anineczka tak normalnie to nie boili, tylko jak cos bardzo slodkiego jem i tym zebem ugryze to czuc, czuje ze sie poprostu zaczyna psuc. Jak by mnie tak o na codzien bolalo to bym poszla tu prywatnie, ale da sie wytrzymac ;-) :-)

a wlasnie a ty anineczka masz tu zalozone child trust fiund dla dzieciaczkow ??

reklama
dziewczyny jak wyglada zapalenie piersi?strasznie mnie boli lewa piers na sutku jest jakis pypec:-(co to qrna jest??????:confused2:

Do góry