reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Mój śpi tak od 9-11 potem po obiadku dwie godzinki tak między 14-17 potem śpi jeszcze wieczorem od pól godzinki do godzinki:tak:

dziewczyny jak wyglada zapalenie piersi?strasznie mnie boli lewa piers na sutku jest jakis pypec:-(co to qrna jest??????:confused2:

Niewiem o co chodzi z tym pypciem:baffled:
Ale ja miałam zapalenie piersi to nie mogłam się wogóle dotknąć można się bylo zes...ć z bólu:crazy:
i pierś miałam całą czerwoną. Ból okrutny

reklama
Mój śpi tak od 9-11 potem po obiadku dwie godzinki tak między 14-17 potem śpi jeszcze wieczorem od pól godzinki do godzinki:tak:

Niewiem o co chodzi z tym pypciem:baffled:
Ale ja miałam zapalenie piersi to nie mogłam się wogóle dotknąć można się bylo zes...ć z bólu:crazy:
i pierś miałam całą czerwoną. Ból okrutny

a odrazu sie tak zaczelo??czy najpierw delikatny bol?aha i co pomoglo i w jakim czasie

hejka laski,

jestem po calym dniu cięzkiej roboty, i wlasnie sie biore do prasowania i skladania ciuchów :confused2:

jutro umyje okna i chyba ciasto upiekę, resztę mam gdzieś bo idę swietowac do rodzicow i nic nie musze przygotowywać:-p

Kathhe współczuję, ja jak miałam zapalenie to poradziłam się lekarza medycyny naturalnej, przyłożyłam mokrą watę, koniecznie ciepłą skropioną spirytusem i przyłożyłam do tej powierzchni gdzie było zaczerwienienie, po czym obwiązałam ten opatrunek elastycznym bandażem i tak łaziłam. Nie masowałam, nie ugniatałam, po godzinie dałam cyca Igiemu i dał radę wyssać nadmiar, potem znowu ciepła watką z z alkoholem i jeszcze potrzymałam na cycu taki kompres. Bardzo złagodziło ból :tak:

Igi ma tak śmierdzące bąki że zaraz padnę :eek:

Karina ja mimo ze nigdy nie mialam jakichs masakrycznych przezyc u dentysty ale....mi znieczulenia nie dzialaja :no: a mam strasznie wrazliwe zeby i byle co i mnie boli
dlatego teraz jak urodze jade do kliniki w Poznaniu i moje 3 zeby zrobie sobie pod narkoza
w sumie mam w dwoch siodemkach do wymiany plombe,i jedna gorna szostka mi poszla po ciazy,a byla juz robiona w ciazy z Milenka no i teraz w sumie zostala mi jedna scianka i korzen :baffled:
wiec mam nadzieje ze te troche jeszcze wytrzyma i w tym roku po porodzie zamierzam leciec do poznania i zrobic sobie te zabki a potem zamierzam je wybielic lub zrobic sobie przod z koronek :happy:
mhmmm jak mi sie marza takie zabki

Elbra prosze wytlumacz co to jest co ty mialas robione u dentysty bo ja nie wiem co to znaczy:no::zawstydzona/y:

czeeeeeeeeeeeeeeeesc
tesknilyscie?? :-D

moj Bąbelek śpi juz coraz mniej (nawiazuje do pytania ile spia nasze dzieci w ciagu dnia) Budzi sie ok 6 rano, czasami wczesniej..... zasypia mi znowu ok 9.00 na godzinke i pozniej ma drzemke 15 miutowa ok 15.00 - 16.00 Kiedys mogl spac i spac...., ale juz nie ma tak latwo ;-):-)
No i przez to ze nie ma popoludniowego dlugiego spanka to pada mi juz ok 18.00 W nocy ok 1.00 amciu na spiocha i spi do ok 6.00 rano ......... rytulal :laugh2:

czesc larvuniu :-)

no jesli chodzi o te drzemki to moja Hania jak sie obudzi to po godzinie,poltorej idzie na pol godzinki spac
potem znowu po 1-1.5 h znowu na pol godzinki
potem ma dluzsza drzemke taka od 1.5-2h
no a potem juz drzemka pol godzinna i spanko nocne

jak wychodzi duzo spi,ale jak nie spi to uwierzcie ze maly terrorysta z niej :-D

Witam nocnie:tak:
...w końcu mój pan i władca usnął więc mogę w spokoju zasiąść przed kompem i poczytać co u Was:tak:
...bo tak to co wejdę na BB to marudzi mi nad uchem :baffled:...

wybralismy Barcleysa :tak: bo mamy blisko do banku, zreszta ja mam konto osobiste w nim to tak nam jest wygodniej. Nawet na poczatku nie wiedzialam ze w Barcleysie tez mozna, ale jak bylam sie pytac o konto oszczednosciowe dla mnie to sie wtedy dowiedzialam :tak::-)

extra!!!
ja skocze we wtorek i tez pogadam-nawet nie wiedzialam-serdeczne dzieki:-D

Witam nocnie:tak:
...w końcu mój pan i władca usnął więc mogę w spokoju zasiąść przed kompem i poczytać co u Was:tak:
...bo tak to co wejdę na BB to marudzi mi nad uchem :baffled:...
hahahaha!!
skad ja to znam
ja dostalam permit na jakis czas!!!:confused2:

Lilka-jak sie czujesz babo,co??
wszystko ok z malenstwem??

dobrej nocy!!
buzka!!

Asix ...kompletnie nic nie wiem:no:
nie mam nawet potwierdzonej ciazy :confused2: chodzi o formalnosci
jestem zla na system.....narazie czuje sie...nieciekawie....migrena i ogolne oslabienie
ale dzis sie bycze
w koncu swieta :-)

reklama
Do góry