reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beata sądze ze wizyty w McDonaldzie serwuja dzieci a u mnie moj maz. Jest jak duze dziecko jak przejezdzamy obok niego to bylby chyba chory gdyby nie wstapil:-D:-D:-D:-D
Kurcze a ja jestem jeszcze przed zakupkami.

DZIEWCZYNY CZY WY NIE BOICIE SIE DENTYSTY????BO TAK SADZE Z WASZYCH WYPOWIEDZI.
CZYLI TYLKO JA JESTEM TAKA POTWORNA PANIKARA:sorry::sorry::sorry:
KURCZE ILE DALABYM ZEBY WEJSC NORMALNIE DO GABINETU I NIE BRAC NA USPOKOJENIE NIC.:confused2:

POZDRAWIAM
KARINA

Ja też lekko się boję ale przecież niepotrzebnie zawsze ze znieczuleniem:tak:
no a poza tym moja mama i siostra są stomatologami:baffled:więc nie mam wyboru muszę być dzielna.Nawet mój syn się nie boi więc jak to by wyglądało gdybym ja trzęsła portkami

reklama
Wisienka pierwszy raz taką zupę jadłam :baffled: ... dziwnie smakowała ..ale przeżyłam.....
...a co powiesz na rosół z ziemniakami....:confused2:może jestem dziwna ale tego za nic w świecie bym nie ruszyła bo mi jedno do drugiego nie pasuje...a to też czasami teściowa robi...:eek::confused2:.

Aluska o kude :szok: naprawde wspolczuje tesciowej :tak: ja to bym jadala w restauracji lub glodna chodzila :-D ja mam strasznie wrazliwy zoladek

Beata sądze ze wizyty w McDonaldzie serwuja dzieci a u mnie moj maz. Jest jak duze dziecko jak przejezdzamy obok niego to bylby chyba chory gdyby nie wstapil:-D:-D:-D:-D

KURCZE ILE DALABYM ZEBY WEJSC NORMALNIE DO GABINETU I NIE BRAC NA USPOKOJENIE NIC.:confused2:

POZDRAWIAM
KARINA

Karina moj tak samo, uwielbia Mc Donalds, zwlaszcza na sniadanie :-D:-D
mi tu w angli nie podchodzi, uwazam ze w pl o wiewle smaczniejszy jest !!!

a do dentysty to ja moge codziennie chodzic :-):-)w ogole sie nie boje, czasem robie bez znieczulenia, a jak bylam mala to jak mnie zab bolal to sama sobuie wyrywalam :-D:-Da teraz mam takiego przystojniaka ze tylko sama przyjemnoc isc do neigo. Jak bede w kwietniu w Pl mam zamiar go odwiedziec, czuje ze 2 zeby mam do robienia, bo troche bola jak jem slodycze :confused2:

wiecie co pralka to genilne urzadzenie po
1. malego przewijak jest na stoliku pod ktorym jest pralka i niki od poczatku uwielbia tam byc i najlepiej jak pralka jest wlaczona lubi ten dzwiek
2. chcialam sie wykapac ale nie chcialo mi sie czekac az maly zasnie zeby w spokoju sie wykapac wiec wzielam go do lazienki w lezaczku i postawilam przed pralka
i maly gapil sie niesamowicie w rzeczy ktore sie praly

zapomnialam napisac..

Asix witaj spowrotem :-):-) juz sie wlasnie zastanawialam co z toba

Lilka wesolych swiat !!

moj juz jutro nie pracuje do poniedzialku :-):-) ale sie ciesze !!!!
a swiat nie bedziemy miec, bo tu jedza co innego i inaczej obchodza niz w pl, i ja nie wiem jak i pozatym nie mam czasu wiec nic nie robie.
A tesciowie sa innej wiary i kiedy indziej obchodza :sorry:
i ja sie nawet ciesze bo nigdy nie lubilam swiat, zawsze mi sie kojazyly z wielkim sprzataniem i obrzeraniem:nerd::baffled::nerd::baffled:

dzis mam dostawe z avonu wage, ktora mi pokazuje, moje bmi, ilosc tluszczu i wody w organizmie oraz miesni i od jutra zaczynam sie odchudzac :sorry:
trzeba troche zrzucic do slubu :confused2: ciekawe czy wytrwam, mam strasznie slaba wole

Witaj Asix. Spoko nie zapomniałyśmy cię;-)
witam swiatecznie :-D
wogole klimatu nie czuje,musze te jajca i kurczaki powyciagac
Women Hania chodzi spac 18-19 i spi do 7 rana
ja uwazam ze wsio jest ok,my tez nie jemy w nocy ;-)
a dentysty zazdroszcze
mi sie marzy wybielenie albo zrobienie koronek z przodu
zawsze mialam fajne zabki a teraz mi zzolkly i chyba po ciazach bo ani nie pale,ani kawy nie pije to od czego innego nie?

jajca ugotowac :-p
Liluś ja mam korony porcelanowe -(zrobiony przód na dole i na górze. Z tyłu mam normalne swoje), mimo że w tym roku mam dopiero 24 lata
po resekcji zrobiły mi sie cąłkowicie ciemne zeby - TRAGEDIA. A w takim przypadku się nie wybiela bo to nic nie daje.
więc wyjścia nie było. I uwaga siedziałam u dentysty dwa dni po 7 godzin samego borowania:rofl2: Ale już mnie tak szczęka wtedy bolała że ble....
I mam ząbki ładne teraz po wielu latach czekania i zbierania na to kasiorki i wstydzenia się że miałm takie brzydkie zeby a wszyscy mieli ładne białe:-( Najgorsze było to że w okresie dojrzewania i takich niby "pierwszych miłości" przytrafiło mi się takie coś.
niby nic a jednak kompleks pozostał;-)
Ale już mnie tak szczęka wtedy bolała że ble....
Dlatego teraz nienawidzę słowa RESEKCJA:crazy:

POZDRAWIAM
KARINA

Ja też mogę chodzic do dentysty tak jak wisienka. Nie ma problemu. Też robię wsio bez znieczulenia. :sorry:

Wisienka wy w Anglii macie dentyste darmowego rok po porodzie,jak Cie boli to idz.

My mamy zaproszenie na Swieta do znajomych,ale nie skorzystamy.
Chce po raz pierwszy spedzic je tylko i wylacznie z moja rodzinka :tak::tak:

Mirka to swietnie,ze mlody taki spokojny przy pralce.:tak:
My mamy pralke w pralni tak wiec nie da rady.:no:

Pytanie za 100 punktow.
Ile spia Wasze skarby w dzien???

reklama
my po spacerku:-) ale zmarzłam..cholercia...Kapik śpi:-)

Anineczka co do drzemek to tak:-) :
wsteje ok. 6...
od 7.30-8.30
10-14:-) (chyba że mu cos przeszkodzi ten czas to sa 2 ok. godzinne lub 1,5 godzinne) zazwyczaj 3 godzinki
16-17,30 :-) tu ok. godzinki...

i potem najpóźniej 19.30 spanko:-)
to tak najcześciej ...no chyba ze idziemy na spacer to prześpi cały spacer a ja tak zazwyzcaj ok. 12 wychodze nawet czasem go musze budzć żeby iść na spacer:-(
NO CHYBA ŻE MA KRYZYS TO TO TAK PIĘKNIE NIE WYGLĄDA:-)

co do dentystów..
zupełnie się nie boje tylko jest jeden problem...mam choelrnie słabę zęby..
już 8 kanałowych:-( wszystkie bez znieczulenia:-) mnie to nie boli poprostu:-)

ide obiad skończyć:-)

Do góry