reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Dzien dobry wszystkim

I kolejny dzien sie zaczal u mnie pogoda taka jaka byla kiepska taka jest.
Chcilam Wam powiedziec ze u mojego maluszka na buziolku nie schodzi to (mimo ze kupilam i smaruje od niedzieli emolium kremem)wyglada to tak skorka wysycha mu,wysycha i tworzy sie taki liszajek,nastepnie strupek z tej suchech skory po czym to odpada i pod spodem ma gladka skore tyle ze czerwona i wszystko zaczyna sie od poczatku i tak w kolko:no:Chorla chyba dzisiaj obdzwonie lekarzy i pojde gdzies prywatnie. Nie wiem co moze byc przyczyna od tygodnia nie dostaje nic ani jabluszka ani marchewkia to nadal nie znika. Dostaje tylko kaszke jako zageszczac na noc ale to robie na mleku tym co mam dla niego na recepte.

Co do mojej psiurki to mam wrazenie ze krwawienie po tych zaszczykach nasililo sie, juz kilka dni nie je nic i ledwo co chodzi a raczej ciaga lapki za soba:no:Tak mi jeje szkoda jest dzisiaj znowu ma serie zaszczykow. Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze oni nie zdiagnozowali do konca co jej jest i te zasczyki nic nie przyniosa.

KARINA

KUNDO nasza kochana

Zycze Ci szczescia,
Zdrowia I wiele radosci oraz szczesliwej dlugiej przyszlosci.
Wszystko co piekne I wymarzone w dniu Twych urodzin
Niech bedzie spelnione!

życzy Sabina i Kapik:-D
kosz.jpg

KUNDO nasza kochana

Zycze Ci szczescia,
Zdrowia I wiele radosci oraz szczesliwej dlugiej przyszlosci.
Wszystko co piekne I wymarzone w dniu Twych urodzin
Niech bedzie spelnione!

życzy Sabina i Kapik:-D

kosz.jpg

JEST W ROKU TAKI DZIEŃ W KTÓRYM SMUTKI IDA W CIEŃ. WIĘC Z OKAZJI TEGO DNIA POSLUCHAJ CO CI ZYCZE JA. DUZO ZDROWIA I RADOSCI I SZCZĘŚCIA W ZYCIU I MIŁOŚC. MOC NAJPIEKNIEJSZYCH WRAŻEŃ I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Tak na marginesie czy Wy widziecie jakiego byka zrobiłam( pewnie tak:sorry:)nie wiem jak napisałam "zaszczyk"a nie zastrzyk teraz weszłam jeszcze raz na forum i az porazilo mnie kurcze ale wstyd:sorry:

KARINA

Kunda to jak dzis świetujecie????????;-)
Karinka nie przejmuj się:-) jak ja zobaczyłam ile błędów robie pisząc na kompie to się załamałam:-) w życiu nie miałam problemów z ortografią zawsze 5 lub 6:-) hihih ale jak sie zaczęło prawie na 100% pisać na kompie to masakra;-) więc spoko gdybyś nie powiedziała ja bym nawet nie zauważyła:-)

Czesc dziewczyny ja jestem po weterynarzu i szlak mnie trafia. Dzisiaj bylo mowione ze z psem jest gorzej ze mocniej krwawi i ze chodzic nie moze itd....zrobili jeszcze raz usg i strwierdzili ze ma przerzuty i musza wycinac cala macicie z cala reszta i wszystkie sutki po drugiej stronie (tej co nie miala operowanej w sierpniu).
Dziwne jest ze trzy dni temu nie widzieli nic a dzisiaj widzieli takie duze guzy:wściekła/y:
Biedna znowu bedzie cierpiala znowu codzienne wizyty w lecznicy, kroplowki itd....cholera czy to jej pomoze chociaz???
Na zastrzyki przez dwa dni poszło 150 zł teraz za operacje trzeba zapłacic około 300-400 zł i potem kolejna kasa. Nie chodzi o to ze zaluje ale o to ze jest to juz drugi raz wczesniej tez tyle placilam i psu mialo byc lepiej a jest inaczej.........Biedna ta moja psinka a w przyszlym tygodniu operacje ma moja fretka.
Ze ja musze miec swira na punkcie zwierzat kazdego mi szkoda jest i przygarnelabym.
Tak wiec zaraz jak uda mi sie umowic z lekarzem to jade z Musiem z ta buzka jego a potem trzeba odebrac psinke.

POZDARWIAM
KARINA

reklama
Cześć Kobitki!
.... Czuję sie fatalnie ale już nie chodzi o mdłości czy wymioty ale oto że wszystkie kości mnie bolą szczególnie kręgosłup, mam zatkany nos i również boli mnie gardło i głowa :no::no::no:
....mężusia już puściło to mnie złapało :wściekła/y::no::no::no:....
...kurde tak przed samymi świętami i chrzcinami :sad::no2::no2:....

Do góry