reklama
Lilka
Fanka BB :)
Odsłoniety brzuszek też mi sie nie podoba
Co do luteiny dopochwowej i duphastonu to miedzy nimi nie ma wielkiej różnicy. Z tym ze moja gin bardziej była jednak za duphastonem.
ja z Milenka miałam ciaze na podtrzymaniu i m.in. mialam Luteine dopochwowo.....powiem tylko ze starsznie zaczeło mnie tam swedziec

dostałam jakiegos podraznienia i potem mialam Luteine zalecana pod jezyk doustnie
ale nei dosc ze to cholerstwo njei chciało sie rozpuszczac to było do tego obrzydliwe

Lilka
Fanka BB :)
Jagoda ja uwazam ze ciaza to piekny stan i nosze ciuszki ktore sa dopasowane i ładnie brzuszek eksponuja bo w luznych czuje sie jeszcze szersza i wogole jak w worku na pyry 
mojej mamie kiedys Karol dał zdjecia do albumu jak byłam juz 2 tyg. przed porodem i....nie chciała tych zdjec
powiedziała ze ona swoje z ciazy wszystkie podarła bo okropnie nie podobaja jej sie kobiety w ciazy....przyznam szczerze ze zrobiło mi sie przykro
ale K. jej wdusił te zdjecia i ma....

mojej mamie kiedys Karol dał zdjecia do albumu jak byłam juz 2 tyg. przed porodem i....nie chciała tych zdjec

powiedziała ze ona swoje z ciazy wszystkie podarła bo okropnie nie podobaja jej sie kobiety w ciazy....przyznam szczerze ze zrobiło mi sie przykro

ale K. jej wdusił te zdjecia i ma....
dziewczyny witam popoludniowo..... 
kurna jaki skwar.... zazdroszcze deszczu..... ide zaraz do wanny bo juz nie daje rady
Wiecie co...,zalozylam rano bluzeczke na ramionczka, przylazlam do domu i szok
..... i kurna cala jestem w drobnej wysypce jakiejs
Kurna, od szyji do cyckow
co jest?? od slonca czy uczulenie na cos innego? jeszcze rano nic nie mialam :-(
Dziewczeta jutro mnie nie bedzie caly dzionek. Jade do dziadka ok 200km od gorzowa.... w szpitalu- zawal :-(. Juz za Wami tesknie...
anulka a Ty dwa dni ciszy, juz zaczynalam sie martwic..... prosze wpisac sie do kontaktow :-) tak na wrazie W.
Co do moich fotek w majtolkach w koronke to dzis nie mam weny do foteczek, wroce jutro od dziadka to porobie....
ide do wanny..............

kurna jaki skwar.... zazdroszcze deszczu..... ide zaraz do wanny bo juz nie daje rady

Wiecie co...,zalozylam rano bluzeczke na ramionczka, przylazlam do domu i szok

Dziewczeta jutro mnie nie bedzie caly dzionek. Jade do dziadka ok 200km od gorzowa.... w szpitalu- zawal :-(. Juz za Wami tesknie...
anulka a Ty dwa dni ciszy, juz zaczynalam sie martwic..... prosze wpisac sie do kontaktow :-) tak na wrazie W.
Co do moich fotek w majtolkach w koronke to dzis nie mam weny do foteczek, wroce jutro od dziadka to porobie....
ide do wanny..............
bira
Listopadowe mamy'07
Witam popołudniowo... u nas skwar. Ledwo żyję. Jeszcze w aucie padła klimatyzacja i naprawią to dopiero w poniedziałek... także odstawiam grata pod blok i niech sobie stoi do pon.
Co do luteiny, ja biorę pod jezyk. Jest obrzydliwa a jeszcze kilka miesięcy mam to brać...
Zaraz uciekam, bo ledwo zyję od tego upału... aż się boję co będzie w lipcu...
Co do luteiny, ja biorę pod jezyk. Jest obrzydliwa a jeszcze kilka miesięcy mam to brać...
Zaraz uciekam, bo ledwo zyję od tego upału... aż się boję co będzie w lipcu...
marze o jakiejs chmurce ktora przyniesie deszczyk ;-)dobrze, ze wiaterek jest..., ale jak nigdy tesknie za deszczykiem 
Tak, to co mi wyskoczylo to dzieki ciazy i sloncu. Mam nadzieje ze to zniknie szybciej niz po urodzeniu.
bira tez bym chcial autko odstawic na jakis czas, ale pracowac trzeba, niestety.
Czuje mocne motylki....
... 

Jak myslicie jak nam upalnie w takie dni to dzidzi tez? Czy chlodza sie w wodach plodowych? 
Spotkalam dzis kolega, ktorego nie widzialam jakos od 3 miesiecy. Zdziwil mnie, ze juz taki brzusio mam. Zrobil oczy, poglaskal brzuszek.... jak z textem "wiekszy jak na 15 tydz brzusio?" (jego zona ma 2 dzieci wiec sie zna) a on z textem "brzusio?? jakie Ty masz cycki!!" .....
No zatkalo mnie
No ale nie bede ukrywac, ze "uroslam" odrazu hie hie hie... 

Tak, to co mi wyskoczylo to dzieki ciazy i sloncu. Mam nadzieje ze to zniknie szybciej niz po urodzeniu.
bira tez bym chcial autko odstawic na jakis czas, ale pracowac trzeba, niestety.
Czuje mocne motylki....

Spotkalam dzis kolega, ktorego nie widzialam jakos od 3 miesiecy. Zdziwil mnie, ze juz taki brzusio mam. Zrobil oczy, poglaskal brzuszek.... jak z textem "wiekszy jak na 15 tydz brzusio?" (jego zona ma 2 dzieci wiec sie zna) a on z textem "brzusio?? jakie Ty masz cycki!!" .....

anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
...Ja tez padam przez ten upal
...masakra...
dzis ubralam koszulke na ramiaczkach - bawelniana - obcisla, super eksponuje brzuszek... ale jestem dumna
...a tak w ogole to brzuszek urosl mi z dnia na dzien
...byl niewidoczny i w ciagu 2-3 dni cud... maly arbuzik... no moze duzy melonik

dzis ubralam koszulke na ramiaczkach - bawelniana - obcisla, super eksponuje brzuszek... ale jestem dumna

anulka1979
...Larvunia jak mam wpisas sie na liste kontaktow... bo ja nie umiem...:-(
reklama
anulka1979
dziewczyny...
zapomnialam...
bylam dzis na wosku...

zrobilam paszki i bikini brazylijskie...
paszki poszly w moment... a bikini jak to bikini...
najpierw przod... ...brrr, zostal tylko 2 cm pas startowy... (normalnie usuwam wszystko, ale teraz lepiej nie za gleboko wchodzic z tym woskiem...
) a potem tyl... ja na boczku (coby nie gniesc brzusia... a dwie panie kosmetyczki dzialaly cuda z moja pupa...
...ale jest fajnie, bede chodzic do konca ciazy (no i dalej...) bo nawet na porod super sprawa nie miec zadnych klujacych odrostow od maszynki tylko takie gladzie...

bylam dzis na wosku...

zrobilam paszki i bikini brazylijskie...
paszki poszly w moment... a bikini jak to bikini...

najpierw przod... ...brrr, zostal tylko 2 cm pas startowy... (normalnie usuwam wszystko, ale teraz lepiej nie za gleboko wchodzic z tym woskiem...

Podziel się: