reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

no w koncu zrobiło sie troche chłodniej:-)

ja sie dzis przeraziłam w sensie pozytywnym wyciadam z szafy sukienki ktore nosiłam w wakacje w ubiegłej ciazy 9 wtedy termin miałam na grudzien ) i...one ciasne:-) wiec chyba czeka mnie jakas wyprawa do sklepu. Ja nielubie nosic bardzo szerokich worow ale lekko dopasowane podkreslajace brzuszek. A co chce sie chwalic ze bede miec dzidzie:-)

reklama
Ale problemem jest wiecie co- ubranie. Oni są pod tym wzgledem strasznie archaiczni:no: Uważają ze ciaza to chyba coś wstydliwego co raczej trzeba zakryć, a przynajmniej nosić coś luźnego:sick::baffled::-( A ja sie sobie podobam w ciaży jak na razie i podobają mi się strasznie np dopasowane w miare możliwości sukienki, które pięknie podkreślają brzuszek. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?:-)

Moi tesciowie jak widzą, że mam goły brzuch to są zgorszeni. Chodzę tak po domu bo tak mi jest wygodnie, a oni mi każą ten brzuch zakrywać. Natomiast bardzo się wstydzę wystającego pępka i staram się go tuszować jak wychodzę z domu.

Poza tym bardzo lubię mieć dopasowany strój do sylwetki, obcisłe bluzki, eksponujące brzuszek, tuniczki odcinane pod biustem, dopasowane spodnie z gumką. Nie spotkalam się jeszcze z żadnym potępieniem mojego wyglądu ani w ciąży z Wiktorem ani teraz :-)

Jak dla mnie kreacje dopasowane na brzuszek są super, nie ma się czego wstydzić to piękny stan, ale osobiście nie podobają mi się odsłonięte brzuszki... ale to rzecz gustu

mi się podobają, ale w odpowiedniej sytuacji. Lubię jak kobieta ma ładny zgrabny brzuszek, odpowiednio dopasowany strój ale niech nie paraduje z tym brzuchem np w centrum handlowym czy w kościele... Nie razi mnie to w parku na spacerku czy na pikniku lub na plaży :tak:

najpierw przod... ...brrr, zostal tylko 2 cm pas startowy... (normalnie usuwam wszystko, ale teraz lepiej nie za gleboko wchodzic z tym woskiem...:eek:) a potem tyl... ja na boczku (coby nie gniesc brzusia... a dwie panie kosmetyczki dzialaly cuda z moja pupa...:szok: ...ale jest fajnie, bede chodzic do konca ciazy (no i dalej...) bo nawet na porod super sprawa nie miec zadnych klujacych odrostow od maszynki tylko takie gladzie...:-D

o matko! czytam i mam ciary na całym ciele... :eek::eek::eek:
podziwiam!

Dzisiaj myślałam że umrę z upału :sick:

Widzę Misiu ze masz podobne zdanie do mojego na temat ciuszków ciażowych:-)

U nas burza trwała ponad 2 godz. a po niej totalna ulga:tak::-). Byłam na spacerku i wreszcie odpoczęłam po tych upałach:-D

Aha Misiu mam jeszcze małe pytanko, nie wiesz jak długo trzeba będzie czekać na odblokowanie galerii? Chciałabym też móc tam zaglądnać ale niestety jeszcze się nie da:-(

u mnie nadciagnely wlasnie chmury, zaczyna grzmic, ale deszczu nie widac :eek:
bylam sobie u tesciow na dzialeczce. Cisza, spokuj .... :-D miodzio. No i chmurki nas przegonily....

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-listopad07-f160/nasze-namiary-10006/#post1361279 anulka myslisz, ze ja wiem jak tam sie wchodzi??:eek: ;-)
misia mi cos kiedys podala, wiec ja zrobilam tylko "dodaj do ulubionych" klikam i mam :-D sprytna jestem nie :-D

anulka tez bym z checia poszla na wosk bikini, ale sie wstydze rozkraczyc sie przed obca kobieta :zawstydzona/y: no i bol pewnie okropny a ja mam niski prog bolu....
chodzilam do zajscia w ciaze na paszki i czulam sie gnebiona. Wosk (na cieplo) nie wszystko chwytal, pani skubala po wlosku pozniej i to strasznie mnie bolalo. Powiedziala mi, ze z 1 cebolki wyrastaja mi 2-3 wloski dlatego mnie boli. Wstyd, ale jak sie tylko goli to sa takie efekty, bynajmniej u mnie. Ale naprawde poszlabym na bikini... ale daja jakes srodki przeciwbolowe na ciezarne?? :-D:-D:-D

Instrukcja obsługi wejścia do działu zamkniętego w którym umieszczamy wszystkie nasze namiary oraz zdjęcia:

1) wchodzimy na stronę główną forum
2) szukamy działu "Związki rodzinne"
3) wchodzimy w "Album rodzinny"
4) do działu "Mamy listopad'07"

i tam jest nasza "galeria" oraz "namiary"

a teraz ilustacja graficzna jak to ma wyglądać:
39706d1179863138-listopad-2007-listopad.jpg

i więcej się już powtarzac nie będę :-p

jakies dzis milczace jestescie mamuski
niedobrze :/
a mnie jutro nie bedzie, jade do dziadka do szpitala.... buuuuu....
bedziecie tesknic?? :)

reklama
Do góry