reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka jejku jaka Milenka silna szok!!:-) ale śliczne dziewczynki są obie:-)
Pusia mój Kapik wyczaił sposób żeby mu łatwiej było łapie się rączkami obiema za kabłąk leżaczka i dawaj;-)
Kathe i jak tam Marysia się czuje???
Wisienka super że paszporcik już macie:-) to teraz nic tylko wycieczki;-)
Bira a foteczki ze spacerku wrzuć do galeri;-) no i oczywiście tak jak mówi Beatka spowiedź na zamknietym;-)
Lilka u mnie to samo nie cierpie nieumówionych wizyt...a ja mam takich znajomych co dzwonią i mówią że będą za 10 minut!!! i są!!
Beatka ale fajnie Michałek i Olka się bawią;-) hehe
Anineczka u nas też ząbki się zapowiadają...ostatnio jak byliśmy u lekarza to powiedział ze idą ząbki idą bo spóchniete dziąsełka ...tylko że ja słyszałam że one to sobie kilka miesięcy mogą iść:-) chociaż są miejsca spóchnięte masakrycznie u kapika no ale:-) jak wyjdą to dopiero powiem że ma:-)

co do krzesełek ja kupuję prawdopodobie:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA __ WKŁADKA GRATIS __6KOL (323602789) - Aukcje internetowe Allegro
z tapicerka ceratkową of course;-)

Kapik dzis spał max godzinkę:-) co prawda kilka dżemek ale jednak krótkie;-) maruda moja:-) teraz na macie świruje;-) i mówi do żyrafy coś tam;-)

Sabinko tak się bawią że biedna nie miała dostępu powietrza:-D
A krzesełko super tylko czemu takie drogie??????
Już sama nie wiem ale chyba to z Ikea kupię bo naprawdę większość jest zadowolona
Lilka szok z Milenką tak chodzić Kurde to Michał pod koniec 3 miesiąca siedział sam aż miał wykrzywione żebra ale robił to sam nic na siłę a ja go kładłam wściekał się chodził jak miał 8 miesięcy nie raczkował

Tak mnie zmogło po 15 że się połozyłam z Olą i dostałam takiego ataku kaszlu już nie mogę zaraz płuca wypluję:-(

Co do zębów to Anineczko niestety potrafą tak długo wychodzić.Ola mega się ślini od 1,5 miesiąca zmieniam jej z 5 śliniaków ale jeszcze daleko do zębów:tak:
Najgorsze że dzieciaki takie przeważnie marudne są

My dzis bylismy u okulisty i mam spokoj mimo ze wymaz nie wyszedł rewelacyjny ale ;leki ktore dostal sa oki:-)

Wszystkiego najlepszego
dużo zdrówka i słodyczy dla Adasia z okazji skończenia 6 miesiąca
:-D:-D:-D
Aluśka życzy

36401607id1.gif

Kunda szybko zleciało :tak:;-)

reklama
Aluśka, masz "super teściową". Z moją mogą sobie na kawę iść. Brak słów:no:
Bira obie są siebie warte :baffled::baffled::baffled:
Lilka foteczki super urocze masz dziewczynki :tak::-D
Zobaczcie co moje dzieci mają za zabawę w "domek" się bawią Ola to taki worek treningowy Michała
s5001415af5.jpg

s5001417fy3.jpg
Beata widzę że Michał traktuje Oleńkę jak zabaweczkę ojoj :confused:
Tak poza tym to niezły przystojniaczek z niego :-D:-D

Do góry