reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

........kurce małż mi sie rozchorował wrócił z pracy zakatarzony z gorączką bólem głowy:szok::szok::szok: :baffled: mam nadzieję że się nie zarazimy bo w poniedziałek mamy chrzciny :no:

reklama
Oj Aluśka tak jest jak mówisz czasami wykańczają mnie swoimi zabawami:tak:
Dzisiaj to już wogóle wymiękam jak starszy zaraz nie pójdzie spać to jutro mnie pokażą w Uwadze że podusiłam własne dzieci:wściekła/y:

wisienka .... nie bo nie ma takiej potrzeby , moze za jakis czas zrobie sobie podowoje ale w sumie nie ma takiej potrzeby , a maly ma podowojne

mirka moj synus ma angielskie, sama nie wiem dlaczego :confused: wszyscy mi mowili ze dziecko ma takie jakie mama, ewentualnie podwojne:dry:
a co do obywatelstwa to uwazam ze prawie kazde lepsze niz polskie ;-)

Tak mnie zmogło po 15 że się połozyłam z Olą i dostałam takiego ataku kaszlu już nie mogę zaraz płuca wypluję:-(

Beata ojej, zdrowka zycze i obys nie pozarazala maluchow

Własnie sobie uswioadamiłam ze Adas juz skonczył poł roczku...ale ten czas leci:-)

Kunda wow :szok: kurde duzy juz z niego chlopak,
Adas Wszystkiego najlepszego z okazji 6 miesiacy !!! Rosnij zdrowo!!!

........kurce małż mi sie rozchorował wrócił z pracy zakatarzony z gorączką bólem głowy:szok::szok::szok: :baffled: mam nadzieję że się nie zarazimy bo w poniedziałek mamy chrzciny :no:

Aluska w poniedzialek? dziwne :dry: ale zycze zdrowka dla meza i powodzenia w organizacji, aby wszystko bylo super !!!

A moj kochany mial dzis tel. w pracy z urzedu cywilnego i juz wiemy ze slub odbedzie sie 22.08.2008 w piatek :sorry2: bo w sobote terminy juz zajete ne ten rok, no ale nie wazne, dla nas to nie ma znaczenia :-):-)
zaraz bede musiala zmienic w suwaczku

Adasiu, wszystkiego najlepszego nasz półroczniaku:-)

Dzięki za odpowiedzi w sprawie krzesełka. Muszę się w miarę szybko zdecydować, póki Ingowej kasy nie roztrwoniłam;-)

Beatka, Sabinka idę się spowiadać:-)

Beatka, rozbroiła mnie Twoja dwójka:-) Biedna Oleńka;-)

Cześć laseczki!!
Podczytuję co u was i jak znajde chwilkę to staram się odpisywać, jak nie wszystkim to sorki:dry:
Ale tyle sprzątania przed świętami, że szok!!! I jeszcz teraz ypadły mi kontrole u lekarzy z małym i tak latam :sorry2:
A poza tym to niewiem co z moją pracą. Bo szefowa mówiła, że ma już za dużo ludzi więc albo musze coś szukać szybko albo iść na wychowawczy. Ale to zależy czy będę miała płatny. Musimy policzyć PIT-a i się okaże:dry:

A wiec widze temat krzesełek do karmienia
Ja mam narazie to krzesełko z hustawki bo to jest 3w1 ale tez bede musiała cos kupic
Wiec polecacie ?Jakas firma?

Ja takie kupuję. Bo jest tanie i dobre. A z kasiora nie najlepiej u nas ostatnio:baffled: Bratówka ma to krzesełko i jest super.
80 zł. KRZESEŁKO+STOLIK+OGRANICZNIKI 6 KOLORÓW! (326841891) - Aukcje internetowe Allegro

Wszystkiego najlepszego

dużo zdrówka i słodyczy dla Adasia z okazji skończenia 6 miesiąca :-D:-D:-D
Aluśka życzy​

36401607id1.gif

Kunda szybko zleciało :tak:;-)

Dołanczam się do życzeń:tak:

Aluska w poniedzialek? dziwne :dry: ale zycze zdrowka dla meza i powodzenia w organizacji, aby wszystko bylo super !!!

A moj kochany mial dzis tel. w pracy z urzedu cywilnego i juz wiemy ze slub odbedzie sie 22.08.2008 w piatek :sorry2: bo w sobote terminy juz zajete ne ten rok, no ale nie wazne, dla nas to nie ma znaczenia :-):-)

wisienko w poniedziałek aluśka ma chrzciny bo są święta i dlatego w pon;-)

Gratuluję zaklepania daty ślubu!!! SUPER:-)

Ladinko zycze duzo zdrowka Guciowi i obyscie szpital opuscili jak najszybciej i by Gucio wyzdrowial jak najszybciej
buziaczki :*****

dzien dobry
lilka super masz te coreczki

dziekuje :-)

Lilka kurde na tych zdjeciach 3,5 miesieczna Mila to ja bym powiedziala ze to Hania, strasznie podobne do siebie, a na tym krzeselku to na obu zdjeciach to Mila? bo wyglada zaupelnie ineczej :shocked2: :-D

tak Wisienko na obu to Milenka i w tym samym miesiacu :-)
tylko wloski miala inaczej uczesane i moze dlatego ?

Gratulacje z okazji ustalenia daty slubu!!!!:-):-):-)

Lilka jejku jaka Milenka silna szok!!:-) ale śliczne dziewczynki są obie:-)
Lilka u mnie to samo nie cierpie nieumówionych wizyt...a ja mam takich znajomych co dzwonią i mówią że będą za 10 minut!!! i są!!

dzieki Sabinko :-)
a tych znajomych masz bombowych :shocked2: my mamy takiego jednego....

a krzeselko fajne ;-)

Lilka szok z Milenką tak chodzić Kurde to Michał pod koniec 3 miesiąca siedział sam aż miał wykrzywione żebra ale robił to sam nic na siłę a ja go kładłam wściekał się chodził jak miał 8 miesięcy nie raczkował

Beatko ja bym na to nie wpadla przy Hani,dzisiaj sprobowalam z ciekawosci,postawilam ja na nozkach i stala ale trzesly jej sie jak galaretka :-D
Milena byla od urodzenia silaczka
pamietam jak miala tydzien,przyszla polozna na kontrole i byla w szoku ze temu dziecku nie trzeba glowki podtrzymywac :tak:
samodzielnie siedziala jak miala 6 miesiecy,raczkowala zaraz po,9 meisiecy chodzila juz za raczki,10 miesiecy juz sama :-)

kochana zdrowka!!!!!!!!!!!!!

Własnie sobie uswioadamiłam ze Adas juz skonczył poł roczku...ale ten czas leci:-)

wow,mamy pol roczniaka!!!!:-):-):-)
Kunda wszystkiego najlepszego dla Adasia!!!!!!!!!!

a ja sie polozylam spac o 18,dzisiaj na podworku musialam zmarznac :baffled:
normalnie nie moglam sie dogrzac
zaraz ide herbatke sobie strzelic

Aluśka bierz męża pod kołderkę i wygrzej pożądnie:tak::-D

Beata ojej, zdrowka zycze i obys nie pozarazala maluchow
Wisienka już pozarażane ale to było nieuniknione
Gratuluję ustalenia daty ślubu:tak:

Cześć laseczki!!
Podczytuję co u was i jak znajde chwilkę to staram się odpisywać, jak nie wszystkim to sorki:dry:
Ale tyle sprzątania przed świętami, że szok!!! I jeszcz teraz ypadły mi kontrole u lekarzy z małym i tak latam :sorry2:
A poza tym to niewiem co z moją pracą. Bo szefowa mówiła, że ma już za dużo ludzi więc albo musze coś szukać szybko albo iść na wychowawczy. Ale to zależy czy będę miała płatny. Musimy policzyć PIT-a i się okaże:dry:

Ja takie kupuję. Bo jest tanie i dobre. A z kasiora nie najlepiej u nas ostatnio:baffled: Bratówka ma to krzesełko i jest super.
80 zł. KRZESEŁKO+STOLIK+OGRANICZNIKI 6 KOLORÓW! (326841891) - Aukcje internetowe Allegro

Elbra wychowawczy nie jest płatny tylko liczy ci się staż pracy:tak:
Takie krzesełko miałam dla Michała nawet fajne ale dość dużo miejsca zajmuje a ze stoliczka nie korzystał nigdy

Jadę jutro znowu do lekarza cholerka bo Ola ma chyba po tej infekcji zapchany kanalik łzowy.
Już nie mam siły cały czas tylko po lekarzach chodzę zwariować można

Do jutra
Dobranoc zobaczę tylko co tam Bira naskrobała

reklama
Dzięki za odpowiedzi w sprawie krzesełka. Muszę się w miarę szybko zdecydować, póki Ingowej kasy nie roztrwoniłam;-)

Bira to Inga ma wlasna kase? :-D:-D

wisienko w poniedziałek aluśka ma chrzciny bo są święta i dlatego w pon;-)

Gratuluję zaklepania daty ślubu!!! SUPER:-)

Elbra no tak...swieta, ja tu zyje to w gole nie czuje ten swiatecznej atmosfery co w Polsce ...
dziekuje za gratulacje :tak: :-) dokladnie mam slub o 15:30 :-):-)

wisienka twoj tez ma podowoje automatycznie po tobie musisz tylko jak bedziesz w polsce zglosic go w urzedzie stanu cywilnego albo jak wolisz w kosulacie

mirka a nawet nie wiem, ale pewnie tak, tyle ze w paszporcie ma wpisane angielskie :-):-)
a orientujesz sie czy jak bede rejestrowac w urzedzie to musze miec przetlumaczony akt urodzenia ??? :confused::confused:

tak Wisienko na obu to Milenka i w tym samym miesiacu :-)
tylko wloski miala inaczej uczesane i moze dlatego ?
Gratulacje z okazji ustalenia daty slubu!!!!:-):-):-)

lilka zupelnie inne wloski ma ;-) wiec moze dlatego
rowniez dziekuje za gratulacje :-):-) oraz Beatce :-):-)

a my juz kupilismy bilety i do Polski lecimy w trojke 31.03 do 07.04.2008 nawet nie wiecie jak sie ciesze!!! :-):-)
jutro bede zajeta wydzwanianiem i umawianiem sie do lekarzy :confused2::confused2:

Do góry