reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beata mowisz podobne??:-)
cosik sa ale widze ze jednak Hania sie zmienia i nie bedzie chyba baaardzo podobna do Mili tak jak sie zapowiadalo
zaraz wam cos pokaze

no a twoje male to swietnie sie ze soba bawia :-)
Lilka ale ona tak ładnie siedzi?
I jakie dłuhie włoski ma kitka nawet jej można zrobić a moja przez ciemieniuchę jest lysa:baffled:

reklama
Lilka kurde na tych zdjeciach 3,5 miesieczna Mila to ja bym powiedziala ze to Hania, strasznie podobne do siebie, a na tym krzeselku to na obu zdjeciach to Mila? bo wyglada zaupelnie ineczej :shocked2: :-D

Beata synek to chyba podobny do mamusi co? :-):-)

dziekuje dziewczyny za odpowiedzi, chyba macie racje jak wezme slub i zmienie nazwisko to nie powinno byc problemu, pozatym tak sobie myslalam ze jak cos to wezme akt urodzenia malego to tam sa moje dane jakby sie kto czepial.
A do Polski lecimy sama nie wiem koniec kwietnia-poczatek maja, jak Danny wroci z pracy to musimy luknac na ryanair i popatrzec kiedy taniej :cool2::cool2:

a wisienka .... normalnie nie powinno byc problemu .... ale na wszelki wypadek wez akt urodzenia
to nie chodzi o to ze maly ma paszport angielki ale o to ze ma inne nazwisko
moj maly mama paszport austryjacki a ja polski tylko ze te same nazwisko .....
ale na pewno nie bedzie zadnego problemu .....

A wiec widze temat krzesełek do karmienia
Ja mam narazie to krzesełko z hustawki bo to jest 3w1 ale tez bede musiała cos kupic
Wiec polecacie ?Jakas firma?

Hej hej

Ladinko caluski dla Gucia..Bidulek :-(

U nas chyba zeby wychodza.W nocy mlody zjada 10-30 ml i marudzi.
W dzien tez strasznie niespokojny.

Bira ja mam krzeselko z ceratka,jest super :tak:

Beata widze,ze Twoj synio lubi zapasy :-D:-D

Lilka jejku jaka Milenka silna szok!!:-) ale śliczne dziewczynki są obie:-)
Pusia mój Kapik wyczaił sposób żeby mu łatwiej było łapie się rączkami obiema za kabłąk leżaczka i dawaj;-)
Kathe i jak tam Marysia się czuje???
Wisienka super że paszporcik już macie:-) to teraz nic tylko wycieczki;-)
Bira a foteczki ze spacerku wrzuć do galeri;-) no i oczywiście tak jak mówi Beatka spowiedź na zamknietym;-)
Lilka u mnie to samo nie cierpie nieumówionych wizyt...a ja mam takich znajomych co dzwonią i mówią że będą za 10 minut!!! i są!!
Beatka ale fajnie Michałek i Olka się bawią;-) hehe
Anineczka u nas też ząbki się zapowiadają...ostatnio jak byliśmy u lekarza to powiedział ze idą ząbki idą bo spóchniete dziąsełka ...tylko że ja słyszałam że one to sobie kilka miesięcy mogą iść:-) chociaż są miejsca spóchnięte masakrycznie u kapika no ale:-) jak wyjdą to dopiero powiem że ma:-)

co do krzesełek ja kupuję prawdopodobie:
KRZESEŁKO DO KARMIENIA __ WKŁADKA GRATIS __6KOL (323602789) - Aukcje internetowe Allegro
z tapicerka ceratkową of course;-)

Kapik dzis spał max godzinkę:-) co prawda kilka dżemek ale jednak krótkie;-) maruda moja:-) teraz na macie świruje;-) i mówi do żyrafy coś tam;-)

reklama
anineczka co do tego tekstu to 100% się z nim jeżeli chodzi o pierwsze dziecko :-D:-D:-D
women i reszta mamusiek a wasze dzieci budza sie jeszcze w nocy na papu?? moj ok 1.00-2.00 raz papusia, pozniej dopiero nad ranem.
Larvuniu Amanda się budzi zwykle dwa razy(pomijając fakt że zdarzyło jej się całą noc przespać albo co godzinę budzić się do cyca bo to są wyjątki zdarzającymi się raz na jakiś czas) ale tak to budzi się po 2-3 pierwszy raz a drugi tak ok 5-6

Dziewczynki ja wpadam tylko na sekunde:-(
Gucio jest w szpitalu, ma zapalenie pecherza moczowego.Ma zostac min. 2 dni:-(
Trzymajcie kciuki zeby nic powaznego z tego nie wyniklo:-:)-:)-(
Pojawie sie jak tylko bede mogla.
Ladina współczuję Ci:-( biedny Gucio :-( Trzymam kciuki żeby jak najszybciej wyzdrowiał:tak:

dzień dobry..
Beatko ja jestem już:-) hihi Kapik nas dziś zaskoczył i spał do 7;-)
Ladinko o jejkkuuu ucałuj Gucia mocno za niego trzymamy kciuki:-)
Sabina super że Ci Kacperek dał dziś pospać:-D

Hello

Dziewczyny ale sie ciesze, mam w koncu paszport dla malucha !!! :-):-):-)
tylko tak sie zastanawiam bo on ma paszport angielski a ja polski no i ma nazwisko po ojcu i w ogole nie ma tam danych rodzicow i nie wiem czy nie bede miala problemow jak sama z nim bede leciec do Polski, bo jeszcze ktos pomysli ze dziecko porywam :eek::eek::oo::oo: wiecie cos o tym ??? :confused::confused:
Wisienka gratuluję paszportu :-)
......co do reszty to niestety nie pomogę:confused:....

Do góry