reklama
karina1980
Fanka BB :)
Ladina współczuje ci mam nadzieje ze szybko wrocicie do domku chociaz to zalezy co znajda w posiewie.
A tak wogole to DZIEN DOBRY WSZYSTKIM
U mnie zapowiada sie ladna pogoda
KARINA
A tak wogole to DZIEN DOBRY WSZYSTKIM
U mnie zapowiada sie ladna pogoda
KARINA
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry..
Beatko ja jestem już:-) hihi Kapik nas dziś zaskoczył i spał do 7;-)
Ladinko o jejkkuuu ucałuj Gucia mocno za niego trzymamy kciuki:-)
Beata34
Fanka BB :)
Ladina oj trzymamy kciuki za szybki powrót do domciuDziewczynki ja wpadam tylko na sekunde:-(
Gucio jest w szpitalu, ma zapalenie pecherza moczowego.Ma zostac min. 2 dni:-(
Trzymajcie kciuki zeby nic powaznego z tego nie wyniklo:---(
Pojawie sie jak tylko bede mogla.
Sabinko ach ten Kacperek to dał pospaćdzień dobry..
jolie
Tymkowa mama
Dzien dobry.
Brrrrrrr, ale dziś brzydko. Spacer mamy z głowy :--(
Ja to tylko dla Pudziana zaczęłam oglądać - wiedzieli jak ludzi zainteresować ;-) Po jego tańcu od razu wyłączyliśmy TVN i mąż puścił The Cosby Show - pamiętacie ten serial?
Beata jak to napisałaś od razu przypomniał mi się film Joshua, film z lekkim dreszczykiem. Oczywiście tak u Ciebie nie jest jak tam. Otóż w rodzinie (mama, tato i syn ok.7 lat) urodziła się dziewczynka. Była grzecznym radosnym dzieckiem,aż pewnego dnia zaczęła płakać i nie przestawała. I nie wiadomo było dlaczego. Matka zaczęła wariować. A młody, jak się okazało, to mały manipulator.
Ja lubię, ale z przynajmniej godzinnym zapowiedzeniem się, a wizyta może trwać do 2-3 godz. maksymalnie.
Życzymy dużo zdrowia dla Gucia i siły dla Ciebie Ladinko.
Tymek dziś spał do 8 Pewnie wczorajszy dzień Go wykończył. A ostatnio w nocy potrafił budzić się co godzinę na jedzenie, a dziś budził się tak, jak kiedyś, tylko 2 razy.
Brrrrrrr, ale dziś brzydko. Spacer mamy z głowy :--(
Joli ja nie oglądam tańca z gwiazdami ale własnie specjalnie dla Pudziana dzis własnie chcę zobaczyć:-)
Ja to tylko dla Pudziana zaczęłam oglądać - wiedzieli jak ludzi zainteresować ;-) Po jego tańcu od razu wyłączyliśmy TVN i mąż puścił The Cosby Show - pamiętacie ten serial?
Wisienka gdyby nie on to chyba czasem pod prysznic bym chodziła nocą a tak on się z nią bawi.A czy kocha siostrę to jeszcze nie wiem napewno traktuje ją trochę jak intruza przy mnie nie jest już zazdrosny o nią ale jak jest ktoś u nas albo my jesteśmy to bywa zazdrosny. Jak byłam z Olą u neurologa to prosiłam Michała o to aby grzecznie gdzieś z boczku usiadł i nie przeszkadzał jak lekarka ędzie ją badała więc sobie stał pod ścianą.Lekarka kazała mu podejść i narysować mamę.Michał narysował tatę, siebie, i mnie.Pani pyta o poszczególne osoby i zapytała o Olę a on że Ola jest u mamy w brzuszku.Wniosek prosty może nie jest jeszcze gotowy wtedy zrobiło mi się bardzo przykro i staram się jeszcze więcej się nim zajmować nawet więcej niż Olą.Mam nadzieję że będzie dobrze jednak 5 lat różnicy wiekowo mają.
Beata jak to napisałaś od razu przypomniał mi się film Joshua, film z lekkim dreszczykiem. Oczywiście tak u Ciebie nie jest jak tam. Otóż w rodzinie (mama, tato i syn ok.7 lat) urodziła się dziewczynka. Była grzecznym radosnym dzieckiem,aż pewnego dnia zaczęła płakać i nie przestawała. I nie wiadomo było dlaczego. Matka zaczęła wariować. A młody, jak się okazało, to mały manipulator.
zadko!! i kto by pomyslal ze zagranica tak bedzie
czlowiek nie ma czasu za niczym tesknic,bo non stop praca (dom,dzieci) albo goscie
dzisiaj jak mielismy naszych znajomych i potem rodzinke to w miedzy czasie inni znajomi dzwonili ze wpadna
wczoraj tak samo...jestesmy w meiscie na zakupach i spacerku i telefon
akurat jednym pasowalo przyjechac i zadzwonili....
czsami sie zastanawiam czy ci ludzie nie maja wyobrazni bo ja nie cierpie nie zapowiedzianych wizyt i takich ''zaraz bede''
Ja lubię, ale z przynajmniej godzinnym zapowiedzeniem się, a wizyta może trwać do 2-3 godz. maksymalnie.
Dziewczynki ja wpadam tylko na sekunde:-(
Życzymy dużo zdrowia dla Gucia i siły dla Ciebie Ladinko.
dzień dobry..
Tymek dziś spał do 8 Pewnie wczorajszy dzień Go wykończył. A ostatnio w nocy potrafił budzić się co godzinę na jedzenie, a dziś budził się tak, jak kiedyś, tylko 2 razy.
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Hello
Dziewczyny ale sie ciesze, mam w koncu paszport dla malucha !!! :-):-):-)
tylko tak sie zastanawiam bo on ma paszport angielski a ja polski no i ma nazwisko po ojcu i w ogole nie ma tam danych rodzicow i nie wiem czy nie bede miala problemow jak sama z nim bede leciec do Polski, bo jeszcze ktos pomysli ze dziecko porywam wiecie cos o tym ???
Dziewczyny ale sie ciesze, mam w koncu paszport dla malucha !!! :-):-):-)
tylko tak sie zastanawiam bo on ma paszport angielski a ja polski no i ma nazwisko po ojcu i w ogole nie ma tam danych rodzicow i nie wiem czy nie bede miala problemow jak sama z nim bede leciec do Polski, bo jeszcze ktos pomysli ze dziecko porywam wiecie cos o tym ???
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ale tu dzis pustki
o kurcze Ladina, biedny Gucio :-( trzymam kciuki, bedzie wszystko dobrze!!!
Duzo zdrowka!!
Beata moj spal do 9:30 tylko co z tego jak po 23 poszedl spac
moj maluch jest cwaniak, siedzielismy na dole w salonie to plakal marudzil przysypial co chwile, no to ok, ide na gore spac a jak go wzielam na gore to ten sie rozbrykal i nie myslal spac smial sie w niebloglosy
Asix a ty gdzie sie podziewasz?
o kurcze Ladina, biedny Gucio :-( trzymam kciuki, bedzie wszystko dobrze!!!
Duzo zdrowka!!
Sabinko ach ten Kacperek to dał pospać
Beata moj spal do 9:30 tylko co z tego jak po 23 poszedl spac
moj maluch jest cwaniak, siedzielismy na dole w salonie to plakal marudzil przysypial co chwile, no to ok, ide na gore spac a jak go wzielam na gore to ten sie rozbrykal i nie myslal spac smial sie w niebloglosy
Asix a ty gdzie sie podziewasz?
Witam Kobitki )
achhh i juz po weekendzie :--( szkoda
Weekend spędziliśmy w domku Mężulek musiał skończyć prace w domku (przy kompie) ale nie było tak źle. Cały czas czytam co u Was ale nie zawsze jest wena do pisania no i czas :-(.
Kacper już troszkę lepej śpi w nocy budzi sie 3 razy (ale niestety nie jest tak super jak na samym początku no ale trzeba sie przyzwyczaić ). Od wczoraj Kapselek wali takie serie podnoszenia sie do pozycji siedzącej że szok ) . Wcześniej zdarzało mu sie to sporadycznie a teraz normalnie prawie sam podnosi głowę bez pomocy naszych rąk hihi silne chłopisko z niego.
Cały czas siedze na tej diecie bezbiałkowej i Kacperkowi znikają powoli chrostki i plamy na twarzy a ja chodzę cały czas głodna :-( no ale czego nie robi się dla naszych Skarbów .
Lilka no tez nie lubie takich nie zapowiedzianych wizyt tylko że my mamy odwrotnie. We Wrocławiu brak rodziny no i znajomych tez bardzo niewiele. Może z czasem jak Kacper będzie nieco większy to nasze życie sie troszkę urozmaici w spotkania i wychodzenie choć by na pizze ;-)
achhh i juz po weekendzie :--( szkoda
Weekend spędziliśmy w domku Mężulek musiał skończyć prace w domku (przy kompie) ale nie było tak źle. Cały czas czytam co u Was ale nie zawsze jest wena do pisania no i czas :-(.
Kacper już troszkę lepej śpi w nocy budzi sie 3 razy (ale niestety nie jest tak super jak na samym początku no ale trzeba sie przyzwyczaić ). Od wczoraj Kapselek wali takie serie podnoszenia sie do pozycji siedzącej że szok ) . Wcześniej zdarzało mu sie to sporadycznie a teraz normalnie prawie sam podnosi głowę bez pomocy naszych rąk hihi silne chłopisko z niego.
Cały czas siedze na tej diecie bezbiałkowej i Kacperkowi znikają powoli chrostki i plamy na twarzy a ja chodzę cały czas głodna :-( no ale czego nie robi się dla naszych Skarbów .
Lilka no tez nie lubie takich nie zapowiedzianych wizyt tylko że my mamy odwrotnie. We Wrocławiu brak rodziny no i znajomych tez bardzo niewiele. Może z czasem jak Kacper będzie nieco większy to nasze życie sie troszkę urozmaici w spotkania i wychodzenie choć by na pizze ;-)
Dziewczynki ja wpadam tylko na sekunde:-(
Przykro że Gucio znalazł się w szpitalu, ale na pewno wszystko będzie dobrze. Razem z Kacperkiem trzymamy kciuki
reklama
Podziel się: