reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Moj ma Szymon,Konrad

KARINA

Karina bardzo ladnie :tak: w jednym poscie napisalas mucio i ja sie zastanawialam co to za dziwne imie :cool2::cool2: nigdy wczesniej nie slyszalam

Jak ładnie Karina też chciałam Szymona ale mąż uparł się na Michała a Olę wymyślił Michał i jak dowiedział się że jestem w ciąży a nie znał płci powiedział że ma być Ola tak jak jego koleżanka ulubiona z przedszkola i koniec:tak:

Beata ale faja historia
na pewnio bardzo kocha siostre :tak: :-)
a pomaga ci cos?

u nas dzis paskudna pogoda, wieje i pada caly dzien i dzis na zakupy pojechalismy do innego miasta do duzego centrum handlowego - 1 godzina drogi.
Planowalismy nad morze no ale pogoda na to nie pozwolila

reklama
Karina bardzo ladnie :tak: w jednym poscie napisalas mucio i ja sie zastanawialam co to za dziwne imie :cool2::cool2: nigdy wczesniej nie slyszalam

Beata ale faja historia
a pomaga ci cos?

u nas dzis paskudna pogoda, wieje i pada caly dzien i dzis na zakupy pojechalismy do innego miasta do duzego centrum handlowego - 1 godzina drogi.
Planowalismy nad morze no ale pogoda na to nie pozwolila

Hahaha no ja szczerze mowiac tez takiego imienia nie slyszalam:-)Moja ciocia ktora jest dla malego babcia ( ale pokrecone) mowi na niego Musio no i tak sie przyjelo:-)

KARINA

Beata ale faja historia
a pomaga ci cos?
Wisienka gdyby nie on to chyba czasem pod prysznic bym chodziła nocą a tak on się z nią bawi.A czy kocha siostrę to jeszcze nie wiem napewno traktuje ją trochę jak intruza przy mnie nie jest już zazdrosny o nią ale jak jest ktoś u nas albo my jesteśmy to bywa zazdrosny. Jak byłam z Olą u neurologa to prosiłam Michała o to aby grzecznie gdzieś z boczku usiadł i nie przeszkadzał jak lekarka ędzie ją badała więc sobie stał pod ścianą.Lekarka kazała mu podejść i narysować mamę.Michał narysował tatę, siebie, i mnie.Pani pyta o poszczególne osoby i zapytała o Olę a on że Ola jest u mamy w brzuszku.Wniosek prosty może nie jest jeszcze gotowy wtedy zrobiło mi się bardzo przykro i staram się jeszcze więcej się nim zajmować nawet więcej niż Olą.Mam nadzieję że będzie dobrze jednak 5 lat różnicy wiekowo mają.

jestem padnieta

dzisiaj tyle ludzi sie przewinelo przez chate ze hej
padam na pyszczek

Liluś czy ty kiedykolwiek masz wolne weekendy?
cały czas gości macie

Liluś czy ty kiedykolwiek masz wolne weekendy?
cały czas gości macie

zadko!! i kto by pomyslal ze zagranica tak bedzie :sorry2:
czlowiek nie ma czasu za niczym tesknic,bo non stop praca (dom,dzieci) albo goscie

dzisiaj jak mielismy naszych znajomych i potem rodzinke to w miedzy czasie inni znajomi dzwonili ze wpadna

wczoraj tak samo...jestesmy w meiscie na zakupach i spacerku i telefon
akurat jednym pasowalo przyjechac i zadzwonili....:baffled:

czsami sie zastanawiam czy ci ludzie nie maja wyobrazni bo ja nie cierpie nie zapowiedzianych wizyt i takich ''zaraz bede'' :baffled:

no i wrocilismy ....tesciowa zajela sie super malym , juz smacznie spal jak przyszlismy
tylko biedna sie martwila ze malo zjadl ..
bezie mi teraz chyba latwiej zostawiac go z nia

reklama
zadko!! i kto by pomyslal ze zagranica tak bedzie :sorry2:
czlowiek nie ma czasu za niczym tesknic,bo non stop praca (dom,dzieci) albo goscie

dzisiaj jak mielismy naszych znajomych i potem rodzinke to w miedzy czasie inni znajomi dzwonili ze wpadna

wczoraj tak samo...jestesmy w meiscie na zakupach i spacerku i telefon
akurat jednym pasowalo przyjechac i zadzwonili....:baffled:

czsami sie zastanawiam czy ci ludzie nie maja wyobrazni bo ja nie cierpie nie zapowiedzianych wizyt i takich ''zaraz bede'' :baffled:
Dzień Dobry!!!
Chyba pierwsza jestem dzisiaj
Lilka ja też nie lubię jak ktoś sobie tak wpada a jeszcze lepiej jak dzwoni na telefon i wpadniemy do was jesteśmy pod drzwiami:wściekła/y:

no i wrocilismy ....tesciowa zajela sie super malym , juz smacznie spal jak przyszlismy
tylko biedna sie martwila ze malo zjadl ..
bezie mi teraz chyba latwiej zostawiac go z nia

No widzisz Mirka jak super sobie poradziła

Hallo wstałyście ja już kawka po śniadanku

Do góry