Cześć laski, nadrobiłam po łebkach;-);-)
Jagódka, wszystkiego najlepszego kochana:-):-)
Kreciku, głowa do góry. Super babka z Ciebie, czym się łamiesz? A co do babki do sprzątania, to miałam takie podejscie jak Ty, ale za namową mojj mamy i męża (a ku rozpaczy teściowej) zgodziłam się po dzisiejszym dniu, wiem, ze to była super decyzja:-)
Women, moja babka bierze 5 zł za godzinkę. Ale m jakoś tak ciut za mało to dostaje więcej:-)
Karina, fryzurka super. Czekamy na zdjecia:-) Ja ostatnio po fryzjerze miałam rogala przez trzy dni. Dawno mnie nic tak nie ucieszyło jak wizyta w salonie. Wreszcie obcięli mnie tak jak chciałam i mam fajny kolorek:-) No i tych wypadających kłaków tak w mieszkaniu nie widać, bo wychodzą garściami
Sugar, wsółczuję choróbska. Kurujcie się:-)
Women, Karina, fajne zabawki:-) Aż się boję pomyśleć o moich podłogach jak Inga dostanie taki pojazd
Lilka, ale masz już babkę dużą w domu:-) Hania jest przecudna:-)
Kathe, witaj spowrotem. Ważne, że jest poprawa. Współczuje bardzo, ale robicie to dla dobra małej :-)
U mnie dzisiaj dzień całkiem fajnie upłynął, oczywiście poza pewnym zgrzytem z teściową ale o tym zaraz;-) Babka od sprzątania sprawdziła sę super. W chatce aż pachnie:-) Ja się poobijałam u mamy, zrobiłam zakupy, Ingę dałam do teściów.... i tutaj już nie było fajnie
Dałam małą teścowej. Ale, że zapomniała
chusteczek do pupy to powiedziałam, ze zaraz jak będę się z domu ewakuować to jej zawiozę. No i zrobiłam jak powedziałam. Podjechałam do niej pod blok i zobaczyłam wózek zostawiony samopas pod sklepem
Ponieważ byłam z mamą kazała jej podejść wózka popilonować a ja zaraz wrócę tylko te chustki zostawię a przy okazji zobaczymy ile ta ku..a będzie w sklepie siedzeć. Pobiegłam do nich, zostawiłam chustki i biegiem do tego sklepu, a ta dziwka w najlepsze rozgadana
Więc pyatm na cały skep dlaczego moje dzieco jest zostawione samopas pod sklepem... a ta do mnie, ze przecież jej pilnuje i co 5 minut ze sklepu wychodzi, żeby sprawdzić
Zjebałam ją tak, ze chyba całe osiedle mnie słyszało i ta się śmiała obrazić na mnie, że o co mi wogóle chodzi, bo przecież ona jej pilnowała
Kur..a przecież wystarczy minuta nieuwagi i dzieci znikają... nie wiem, może się myliłam i jestem przewrażliwiona, ale nie życzę sobie, że jeżeli komuś powierzam swoje dziecko to ta osoba zostawi jej pod sklepem
Zadzwoniłam zaraz do męża a ten się tak wściekł, że jeszcze byśmy się pokłucili o to, ze jej małą zostawłam
O boże jeszcze sę we mnie gotuje