reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Ja tylko wpadam powiedzieć Dzień Dobry!
Jadę po pieluchy bo na 2 dni tylko mam i do apteki bo i Michał lekko rozłożony
Ale pochwalę się:
Ola spała od 21 do 4,20 zjadła mleko i spała do 8:szok:szok czyżby kaszka kukurydziana zrobiła swoje jak tak to gorąco polecam dla tych wszystkich maluszków budzących się 2 razy w nocy:tak:
Potem poczytam co tam nowego

reklama
hej dziewczyny

my dzisiaj postanowilismy zlozyc nasze krzeselko do karmienia dla Hani
w foteliku nie chce juz lezec,przed chwila polozylismy ja na tapczanie obok nas i nie uwierzycie ale ona takie brzuszki robila by usiasc ze :szok::szok:
potem podparla sie lokciami i sie podniosla i tak probowala usiasc:szok:
silaczka normalnie

Karina moja tesciowa nie jest zla,sa gorsze :sorry2:
Karol tez maminsynkiem nie jest,ale ma duzy szacunek dla mamy i ja to szanuje,bo jego mama wychowala ich czworo sama....no i K. widzial ile sie nameczyla w zyciu bo najstarszy i chce jej na starosc dac lepiej:sorry2:
niby ja to wszystko rozumiem aleeeeeeee.......nie chce z nia mieszkac........
ale jestem chyba na przegranej pozycji :dry::baffled:
postawilam warunek ze to moze trwac rok,dwa ale jego mama nie bedzie mieszkac nie wiadomo ile:dry:

chociaz tyle moje:baffled:

dobrze ze ty sie ze swoja dogadujesz....mnie moja drazni...jakas crazzy jest:dry:

Wisienko chodzilo Ci o cos takiego?

anineczka mam dokladnie takie cos:

z tylu ma jeszcze ogonek wiec maly super w tym wyglada, no ale jeszcze za maly jest na ta zabawke

lilka, karina wspolczuje zgrzytow i problemow przez tesciowa

moj luby pojechal ogladac samochod BMW i moze kupi a ja w domu siedze, niby mialam z nim jechac ale pogoda do du*y wiec zostalam, buuu

Dzień doberek weekendowo :-D

Wysprzątałam już łazienkę ale dostałam uczulenia nie wiem czemu bo sprzątałam w gumowych rękawiczkach i strasznie mnie dłonie pieką i wyskoczyły mi dziwne krosteczki :no: także na dzisiaj koniec z pracami domowymi poczekam jak męzuś wróci z pracy i się resztą zajmie :confused: Wzięłam już wapno może pomoże :-(

Co jeszcze można brać w takim wypadku.?....

hihiii ja tam czuje ze kolejna baba bedzie :cool2:
kolezanka twierdzi ze chlopak,ale ja czuje w kosciach ze coreczka :-)

to ty masz czworo rodzenstwa?? fajna taka rodzinka z twojego punktu widzenia?
bo wizja my plus trojeczka dzieciaczkow mi sie widzi :cool2:
a na starosc mam nadzieje ze wnokow bedzie :-D:-D cobysmy z K. mieli co robic hahaaa

wspolczuje przezyc z Amanda...niestety nie potrafie pomoc bo nie mialam nigdy problemow z bioderkami :no:
troche sie pomeczycie we dwie ale za jakis czas na dobre bedziecie mialy juz spokoj :happy2:
Liluś pewnie że fajna taka rodzinka :-) taka wesoła gromadka z nas była :-D:-D:-D (Kamila, Paulina, ja, Emil i Damian) Moja mama miała tylko jedną siostrę a tata sześcioro rodzeństwa więc sądze że to tata chciał mieć tak dużą rodzinkę chociaż podejrzewam że był jeszcze jeden powód a mianowicie mój dziadek (od strony taty) nie uznawał mnie ani moich sióstr za swoje wnuczki ponieważ jesteśmy....kobietami( i może on skłaniał mojego tatę do jeszcze jednego dziecka oby tylko był to chłopiec ):baffled: dopiero jak Emil się urodził to stwierdził że w końcu został dziadkiem :-:)no::no::no: Teraz to z rodzicami mieszka moja siorka Paulina (nie doszła mężatka) i najmłodszy braciszek (chodzi jeszcze do szkoły) drugi jeszcze do sierpnia siedzi w wojsku ale jak wróci to do nich dołączy :tak:

reklama
sto lat dla jagodki!!!

kunda bidulo wspolczuje strasznie pobudek, ja bym chyba zwariowala :baffled:

lilka spokojnie i jakos sie ulozy
pomysl o plusach, a moze jakis ddzielny domeczek dla tesciowej?
gdzies obok?

aluska wspolczuje bardzo dziadka... nie rozumiem takiego okrutnego zachowania :no:

u mnie szpital :cool2:
maly kaszle i gluty do pasa
ja katar
mala pokasluje
szlak mnie zaraz trafi jak mame kocham....

leze na kanapie a moj swiety ukochany wykonuje moje polecenia, wstawia obiad, karmi i przewija towarzystwo

nie znosze byc chora
grrrr

Do góry