reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ja tylko wpadam powiedzieć Dzień Dobry!
Jadę po pieluchy bo na 2 dni tylko mam i do apteki bo i Michał lekko rozłożony
Ale pochwalę się:
Ola spała od 21 do 4,20 zjadła mleko i spała do 8:szok:szok czyżby kaszka kukurydziana zrobiła swoje jak tak to gorąco polecam dla tych wszystkich maluszków budzących się 2 razy w nocy:tak:
Potem poczytam co tam nowego

reklama
hej dziewczyny

my dzisiaj postanowilismy zlozyc nasze krzeselko do karmienia dla Hani
w foteliku nie chce juz lezec,przed chwila polozylismy ja na tapczanie obok nas i nie uwierzycie ale ona takie brzuszki robila by usiasc ze :szok::szok:
potem podparla sie lokciami i sie podniosla i tak probowala usiasc:szok:
silaczka normalnie

Karina moja tesciowa nie jest zla,sa gorsze :sorry2:
Karol tez maminsynkiem nie jest,ale ma duzy szacunek dla mamy i ja to szanuje,bo jego mama wychowala ich czworo sama....no i K. widzial ile sie nameczyla w zyciu bo najstarszy i chce jej na starosc dac lepiej:sorry2:
niby ja to wszystko rozumiem aleeeeeeee.......nie chce z nia mieszkac........
ale jestem chyba na przegranej pozycji :dry::baffled:
postawilam warunek ze to moze trwac rok,dwa ale jego mama nie bedzie mieszkac nie wiadomo ile:dry:

chociaz tyle moje:baffled:

dobrze ze ty sie ze swoja dogadujesz....mnie moja drazni...jakas crazzy jest:dry:

Wisienko chodzilo Ci o cos takiego?

anineczka mam dokladnie takie cos:

z tylu ma jeszcze ogonek wiec maly super w tym wyglada, no ale jeszcze za maly jest na ta zabawke

lilka, karina wspolczuje zgrzytow i problemow przez tesciowa

moj luby pojechal ogladac samochod BMW i moze kupi a ja w domu siedze, niby mialam z nim jechac ale pogoda do du*y wiec zostalam, buuu

Dzień doberek weekendowo :-D

Wysprzątałam już łazienkę ale dostałam uczulenia nie wiem czemu bo sprzątałam w gumowych rękawiczkach i strasznie mnie dłonie pieką i wyskoczyły mi dziwne krosteczki :no: także na dzisiaj koniec z pracami domowymi poczekam jak męzuś wróci z pracy i się resztą zajmie :confused: Wzięłam już wapno może pomoże :-(

Co jeszcze można brać w takim wypadku.?....

hihiii ja tam czuje ze kolejna baba bedzie :cool2:
kolezanka twierdzi ze chlopak,ale ja czuje w kosciach ze coreczka :-)

to ty masz czworo rodzenstwa?? fajna taka rodzinka z twojego punktu widzenia?
bo wizja my plus trojeczka dzieciaczkow mi sie widzi :cool2:
a na starosc mam nadzieje ze wnokow bedzie :-D:-D cobysmy z K. mieli co robic hahaaa

wspolczuje przezyc z Amanda...niestety nie potrafie pomoc bo nie mialam nigdy problemow z bioderkami :no:
troche sie pomeczycie we dwie ale za jakis czas na dobre bedziecie mialy juz spokoj :happy2:
Liluś pewnie że fajna taka rodzinka :-) taka wesoła gromadka z nas była :-D:-D:-D (Kamila, Paulina, ja, Emil i Damian) Moja mama miała tylko jedną siostrę a tata sześcioro rodzeństwa więc sądze że to tata chciał mieć tak dużą rodzinkę chociaż podejrzewam że był jeszcze jeden powód a mianowicie mój dziadek (od strony taty) nie uznawał mnie ani moich sióstr za swoje wnuczki ponieważ jesteśmy....kobietami( i może on skłaniał mojego tatę do jeszcze jednego dziecka oby tylko był to chłopiec ):baffled: dopiero jak Emil się urodził to stwierdził że w końcu został dziadkiem :-:)no::no::no: Teraz to z rodzicami mieszka moja siorka Paulina (nie doszła mężatka) i najmłodszy braciszek (chodzi jeszcze do szkoły) drugi jeszcze do sierpnia siedzi w wojsku ale jak wróci to do nich dołączy :tak:

reklama
sto lat dla jagodki!!!

kunda bidulo wspolczuje strasznie pobudek, ja bym chyba zwariowala :baffled:

lilka spokojnie i jakos sie ulozy
pomysl o plusach, a moze jakis ddzielny domeczek dla tesciowej?
gdzies obok?

aluska wspolczuje bardzo dziadka... nie rozumiem takiego okrutnego zachowania :no:

u mnie szpital :cool2:
maly kaszle i gluty do pasa
ja katar
mala pokasluje
szlak mnie zaraz trafi jak mame kocham....

leze na kanapie a moj swiety ukochany wykonuje moje polecenia, wstawia obiad, karmi i przewija towarzystwo

nie znosze byc chora
grrrr

Do góry