reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dobry wieczor.

Kochane, zaczelam czytac co u Was... i widze, ze cos zle napisalam...:-p:-p:-p otoz Oskarek siada podciagany za raczki, tzn. daje mu dwa palce i on sie lapie i siada trzymajac sie owych moich palcow.... chodzi o to, ze trzeba bylo mu pokazac o co chodzi - tak powiedziala nam pediatra, dziecko ma dociagac glowke do klatki piersiowej, bo inaczej bedzie ciezko z samodzielnym siadaniem - i pokazalismy naszemu szkrabikowi i radzi sobie wysmienicie:tak::tak::tak:

poczytam co u Was...

i zmykam do lozka..
dzis od rana na nogach, rano k.10tej wyjechalismy z domku do Wrocka - na zakupy i przyjechalismy dopiero o 21.30... Oskrus byl grzeczniutki i ogolnie bylo super:-):-)

reklama
to ja też mówie dobranoc:-)
przepraszam że dzis nie nadrobie:-( ale jestem po imprezce:-)
ja to tylkoodrosty sobie zrobiłąm więc żadna nowa fyzurka:-( nie chce teraz nic nowego bo musze związac włosy przed Kapikiem;-)

buziak dla was wszystkich

Anulka ja te palce Hani daje od dosc dawna
nie pamietam ile juz czasu,ale ona silna dziewczyna jest od urodzenia jak jej siostrzyczka i dla niej to juz zadny wysilek

zreszta moja pediatra w polsce powiedziala madre zdanie DZIECI NIE ROBIA NIC WBREW SOBIE,NICZEGO NIE PRZYSPIESZAJA,WSZYSTKO JEST ICH TEMPEM I SOBIE NIE ZASZKODZA
i patrzac po mojej starszej corce to jest prawda,Milena w wieku 3 miesiecy i ok. 2 tygodni postawiona na nogi,trzymana za obie raczki poprostu szla!!
a Hania ma 4 miesiace i na takim etapie nie ejst i jeszcze mysle jej daleko

moja dewiza,to ze dziecko dziecku nei rowne

rowniez tym milym akcentem mwoie dobranoc

ja to jestem po sprzeczce...tytul sprzeczki TESCIOWA:dry:

witam

A tak wogole to nie wszystkie kreciuku zrzycily wage ja mam jeszcze 10kg na plusie i obawiam sie ze tak szybko nie zejdzie mi:-(a do tego masa wstretnego celulitu:wściekła/y:

karina a jestem prawie 20 kg z 30 :cool2::cool2: wiec ciesz sie ze tylko te 10 zostalo, ja bym sie przynajmniej cieszyla :-):-)
ale od konca marca ruszam pelna para aby cos zrzucic, musze jakos ladnie wygladac na slubie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:

krecik nie doluj sie, ja na pewno wygladam gorzej :cool2::cool2: w sumie to pewnie bym miala depreche ale moj facet jest dla mnie kochany :-):-) codziennie mi mowi ze jestem piekna, nadal go pociagam i takie tam ;-):-):-D

wiecie co je jestem ciemna blondyka, szyatynka tzn w lato od slonca ma duzo jasniejsze wlosy
znacie moze jakis sposob albo produkt zeby rozjasnic wlosy ale nie chodzi mi o farbowanie

mirka sa specjalne szampony dla blondynek na rozjasnianie, poszukaj w sklepie czy aptece :tak:;-)

No mam taką nadzieje Mirka
Wisienko czekamy :-):-):-)

women to poczekacie :-D:-D nie mam tu swoich fotek aby zeskanowac a jak teraz na biezaco jakas robilam i mi sie nie podobala to pdrazu kasowalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a zabaweczka fajna, ale ja juz tego lwa kupilam i ma bardzo podobne funkcje ;-):-)

dzis od rana na nogach, rano k.10tej wyjechalismy z domku do Wrocka - na zakupy i przyjechalismy dopiero o 21.30... Oskrus byl grzeczniutki i ogolnie bylo super:-):-)

anulka i jak udalo sie zzapolowac na jakies fajne przeceny? :-):-)

kurcze probowalam zgrac fotki z aparatu i cos nie moge :no: ciemna ze mnie masa:baffled:
a chcialam wam pokazac i przy okazji sie pochwalic :cool2: jaka zabawke kupilam malemu zeby sobie poskakal w drzwiach, i wlasnie napisac ze niby zalecenia od producenta sa ze owa zabawka jest pow. 4 miesiecy i dziecko juz samo musi stabilnie trzymac glowke, no i Dav juz ladnie trzyma i myslalam ze juz bedzie ok a niestety jeszcze sie w niej topi i zabardzo nie wie co ma robic...czyli sam sie nie odbija, wiec czuje ze jeszcze dlugo polezy i bedzie sie kurzyc :sorry2: no nic...

Wisienko chodzilo Ci o cos takiego?
487193_1001_LP.jpg

Moj starszy to mial i faktycznie byl nieco starszy (8-9 miesiecy )
Ale nie powiem,pozniej fajna sprawa!!!

dzień dobry:-)

Jagódko kochana nasza:-)
w dniu Twojego święta życzymy Ci:
wszystiego co najlepsze
nadziei w sercu, wiary w samą siebie,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości
oraz rozkręcenia biznesiku;-)

tego wszystkiego życzą
Sabina i Kapik

bukiet.jpg

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE:-)
Widze że dzisiaj ja zaczynam dzień wy spiochy jeszcze spicie chyba:-p:-p:-p
Dzisiaj miała byc ładniejsza pogoda ale jak na razie u mnie nie zapowiada sie na to.

Lilka jak mówisz po sprzeczce to sądze że z meżem o jakieś wymysły teściowej swojej??????
Powiem ci że najgorsze co może byc tomieć tandem do pokonania teściowa wrzoda i meza maminsynka:sorry2:Ja się ze swoim od wczoraj nie odzywam temat TEŚCIOWA tylko nie wie że wczoraj zadzwoniłam do niej i była u mnie na kawie i sobie porozmawiałysmy i powiedzialam co mnie wkurza i irytuje i musze przyznac ze wizyta zakoczyla sie dosc milo:tak:

Ide robic sniadanko i kawcie ktos ma ochote?????????????????////:-D:-D:-D:-D

BUZIAKI

KARINA

Jagodko wszystkiego najlepszego:-)

Dziewczyny a ja dzis załapałam doła...dzieciaki znowu zrobiły pobudke o 4 nad ranem i ani mysla isc spac Adas chciał sie bawic albo wrzeszczec Macius tak samo Mezus poszedł o 6 na fuche a ja niewyspana zostałam z nimi i juz sie im oberwało ...wiem ze to nie ich wina ale ja juz jestem zmeczona tymi pobudkani marze o tym aby pospac do 7

A wczoraj bylismy u neurolga i jest oki tylko ze z Adaska jest mały leniusze:-)

reklama
Jagodko wszystkiego najlepszego:-)

Dziewczyny a ja dzis załapałam doła...dzieciaki znowu zrobiły pobudke o 4 nad ranem i ani mysla isc spac Adas chciał sie bawic albo wrzeszczec Macius tak samo Mezus poszedł o 6 na fuche a ja niewyspana zostałam z nimi i juz sie im oberwało ...wiem ze to nie ich wina ale ja juz jestem zmeczona tymi pobudkani marze o tym aby pospac do 7
A wczoraj bylismy u neurolga i jest oki tylko ze z Adaska jest mały leniusze:-)

No to współczuje Ci mój budzi się praktycznie zawsze ok 4 lub 4.30 ale biore go do siebie przytulam i zasypia mi tak do około 7.00
Miejmy tylko nadzieje ze w koncu ustabilizuje sie u Ciebie i odpoczniesz sobie. Ciezko jest zebrac w sobie sily na caly dzien i tryskac energia i humorem jak sie jest zmeczonym zatem walnij sobie duza kawcie i powinno byc lepiej:-)
Dobrze ze u neurologa wyszlo ze jest ok.

JAGODKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

KARINA

Do góry