reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dobry wieczor.

Kochane, zaczelam czytac co u Was... i widze, ze cos zle napisalam...:-p:-p:-p otoz Oskarek siada podciagany za raczki, tzn. daje mu dwa palce i on sie lapie i siada trzymajac sie owych moich palcow.... chodzi o to, ze trzeba bylo mu pokazac o co chodzi - tak powiedziala nam pediatra, dziecko ma dociagac glowke do klatki piersiowej, bo inaczej bedzie ciezko z samodzielnym siadaniem - i pokazalismy naszemu szkrabikowi i radzi sobie wysmienicie:tak::tak::tak:

poczytam co u Was...

i zmykam do lozka..
dzis od rana na nogach, rano k.10tej wyjechalismy z domku do Wrocka - na zakupy i przyjechalismy dopiero o 21.30... Oskrus byl grzeczniutki i ogolnie bylo super:-):-)

reklama
to ja też mówie dobranoc:-)
przepraszam że dzis nie nadrobie:-( ale jestem po imprezce:-)
ja to tylkoodrosty sobie zrobiłąm więc żadna nowa fyzurka:-( nie chce teraz nic nowego bo musze związac włosy przed Kapikiem;-)

buziak dla was wszystkich

Anulka ja te palce Hani daje od dosc dawna
nie pamietam ile juz czasu,ale ona silna dziewczyna jest od urodzenia jak jej siostrzyczka i dla niej to juz zadny wysilek

zreszta moja pediatra w polsce powiedziala madre zdanie DZIECI NIE ROBIA NIC WBREW SOBIE,NICZEGO NIE PRZYSPIESZAJA,WSZYSTKO JEST ICH TEMPEM I SOBIE NIE ZASZKODZA
i patrzac po mojej starszej corce to jest prawda,Milena w wieku 3 miesiecy i ok. 2 tygodni postawiona na nogi,trzymana za obie raczki poprostu szla!!
a Hania ma 4 miesiace i na takim etapie nie ejst i jeszcze mysle jej daleko

moja dewiza,to ze dziecko dziecku nei rowne

rowniez tym milym akcentem mwoie dobranoc

ja to jestem po sprzeczce...tytul sprzeczki TESCIOWA:dry:

witam

A tak wogole to nie wszystkie kreciuku zrzycily wage ja mam jeszcze 10kg na plusie i obawiam sie ze tak szybko nie zejdzie mi:-(a do tego masa wstretnego celulitu:wściekła/y:

karina a jestem prawie 20 kg z 30 :cool2::cool2: wiec ciesz sie ze tylko te 10 zostalo, ja bym sie przynajmniej cieszyla :-):-)
ale od konca marca ruszam pelna para aby cos zrzucic, musze jakos ladnie wygladac na slubie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2:

krecik nie doluj sie, ja na pewno wygladam gorzej :cool2::cool2: w sumie to pewnie bym miala depreche ale moj facet jest dla mnie kochany :-):-) codziennie mi mowi ze jestem piekna, nadal go pociagam i takie tam ;-):-):-D

wiecie co je jestem ciemna blondyka, szyatynka tzn w lato od slonca ma duzo jasniejsze wlosy
znacie moze jakis sposob albo produkt zeby rozjasnic wlosy ale nie chodzi mi o farbowanie

mirka sa specjalne szampony dla blondynek na rozjasnianie, poszukaj w sklepie czy aptece :tak:;-)

No mam taką nadzieje Mirka
Wisienko czekamy :-):-):-)

women to poczekacie :-D:-D nie mam tu swoich fotek aby zeskanowac a jak teraz na biezaco jakas robilam i mi sie nie podobala to pdrazu kasowalam :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a zabaweczka fajna, ale ja juz tego lwa kupilam i ma bardzo podobne funkcje ;-):-)

dzis od rana na nogach, rano k.10tej wyjechalismy z domku do Wrocka - na zakupy i przyjechalismy dopiero o 21.30... Oskrus byl grzeczniutki i ogolnie bylo super:-):-)

anulka i jak udalo sie zzapolowac na jakies fajne przeceny? :-):-)

kurcze probowalam zgrac fotki z aparatu i cos nie moge :no: ciemna ze mnie masa:baffled:
a chcialam wam pokazac i przy okazji sie pochwalic :cool2: jaka zabawke kupilam malemu zeby sobie poskakal w drzwiach, i wlasnie napisac ze niby zalecenia od producenta sa ze owa zabawka jest pow. 4 miesiecy i dziecko juz samo musi stabilnie trzymac glowke, no i Dav juz ladnie trzyma i myslalam ze juz bedzie ok a niestety jeszcze sie w niej topi i zabardzo nie wie co ma robic...czyli sam sie nie odbija, wiec czuje ze jeszcze dlugo polezy i bedzie sie kurzyc :sorry2: no nic...

Wisienko chodzilo Ci o cos takiego?
487193_1001_LP.jpg

Moj starszy to mial i faktycznie byl nieco starszy (8-9 miesiecy )
Ale nie powiem,pozniej fajna sprawa!!!

dzień dobry:-)

Jagódko kochana nasza:-)
w dniu Twojego święta życzymy Ci:
wszystiego co najlepsze
nadziei w sercu, wiary w samą siebie,
spełnienia marzeń i bezkresnej miłości
oraz rozkręcenia biznesiku;-)

tego wszystkiego życzą
Sabina i Kapik

bukiet.jpg

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE:-)
Widze że dzisiaj ja zaczynam dzień wy spiochy jeszcze spicie chyba:-p:-p:-p
Dzisiaj miała byc ładniejsza pogoda ale jak na razie u mnie nie zapowiada sie na to.

Lilka jak mówisz po sprzeczce to sądze że z meżem o jakieś wymysły teściowej swojej??????
Powiem ci że najgorsze co może byc tomieć tandem do pokonania teściowa wrzoda i meza maminsynka:sorry2:Ja się ze swoim od wczoraj nie odzywam temat TEŚCIOWA tylko nie wie że wczoraj zadzwoniłam do niej i była u mnie na kawie i sobie porozmawiałysmy i powiedzialam co mnie wkurza i irytuje i musze przyznac ze wizyta zakoczyla sie dosc milo:tak:

Ide robic sniadanko i kawcie ktos ma ochote?????????????????////:-D:-D:-D:-D

BUZIAKI

KARINA

Jagodko wszystkiego najlepszego:-)

Dziewczyny a ja dzis załapałam doła...dzieciaki znowu zrobiły pobudke o 4 nad ranem i ani mysla isc spac Adas chciał sie bawic albo wrzeszczec Macius tak samo Mezus poszedł o 6 na fuche a ja niewyspana zostałam z nimi i juz sie im oberwało ...wiem ze to nie ich wina ale ja juz jestem zmeczona tymi pobudkani marze o tym aby pospac do 7

A wczoraj bylismy u neurolga i jest oki tylko ze z Adaska jest mały leniusze:-)

reklama
Jagodko wszystkiego najlepszego:-)

Dziewczyny a ja dzis załapałam doła...dzieciaki znowu zrobiły pobudke o 4 nad ranem i ani mysla isc spac Adas chciał sie bawic albo wrzeszczec Macius tak samo Mezus poszedł o 6 na fuche a ja niewyspana zostałam z nimi i juz sie im oberwało ...wiem ze to nie ich wina ale ja juz jestem zmeczona tymi pobudkani marze o tym aby pospac do 7
A wczoraj bylismy u neurolga i jest oki tylko ze z Adaska jest mały leniusze:-)

No to współczuje Ci mój budzi się praktycznie zawsze ok 4 lub 4.30 ale biore go do siebie przytulam i zasypia mi tak do około 7.00
Miejmy tylko nadzieje ze w koncu ustabilizuje sie u Ciebie i odpoczniesz sobie. Ciezko jest zebrac w sobie sily na caly dzien i tryskac energia i humorem jak sie jest zmeczonym zatem walnij sobie duza kawcie i powinno byc lepiej:-)
Dobrze ze u neurologa wyszlo ze jest ok.

JAGODKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)

KARINA

Do góry