reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
anineczka nie daj sie !!!
od razu za rogi tego cwaniaczka!!
ten FP bardzo fajny, ale ja tez juz mam tego dziadostwa cale stosy
jednak jakby co to ja kupuje w stanach bo tam to wszystko 70
5 tansze
od razu za rogi tego cwaniaczka!!
ten FP bardzo fajny, ale ja tez juz mam tego dziadostwa cale stosy

jednak jakby co to ja kupuje w stanach bo tam to wszystko 70
5 tansze

Super Aluśka że Amanda akceptuje pieluszkę![]()

Wisienka ja Amandę tylko trzymam za rączki a nie ciągnę żeby się nie wyślizgnęły a ona sama podciąga sie do siaduwitam
kurcze tak was czytam o tym podnoszeniu i nie zabardzo rozumiemciagniecie maluchy normalnie za rece czy jak
jakas niekumata jestem
ja malego jak podnosze to swoje dlonie pod pachy wkladam. Do siadania jeszcze nie ukladam bo slyszalam wiele opini ze do 6 m-ca nie powinno dziecko siadac. Czasem tylko biore go na kolanka i robie konika jak nic innego juz mi nie pomaga go uspokoic, bo bardzo to lubi :-)
dzisiaj juz nam odeslali Dannego paszport i Davida akt urodzenia z biura paszportowego i nic wiecej nie napisali, wiec mam nadzieje ze tym razem uznali te fotografie i wkrotce przysla malucha paszport :-):-):-)
juz sie tak nie moge doczekac jak polece do Polski, ze masakra!!! a przez dziecko i jego brak paszportu jestem tu uwizana![]()

Sabina czekam na foteczkę nowej fryzurki :-):-):-)wpadłam sie tylko zameldować:-)
gotuję obiadek i mykam do fryzjera....
potem poczytam co u was:-) przepraszam:-(
Karina bardzo ładnieWidze że poruszyłyście temat fryzur ja idę do fryzjera 23.04 i robie sobie włoski tak
Fryzury długie włosy. Fryzury - długie włosy
Tak wogole to mnie dzisiaj głowa te zboli jak cholera kawki juz wypilam ale nic nie daja. Ja dzisiaj siedze w domku chociaz nie najgorsza jest pogoda ale mam lenia
Maluszka wlasnie ubralam i wystawilam na balkon ale matka ze mnie co.....
POZDRAWIAM
KARINA

jolie ale miałaś sen he he heZapomniałam napisać. Larvuniu śniłaś mi się. Najlepsze, że śnił mi się też Twój mąż i w tym śnie było mi zimno i - za Twoją zgodą - przytuliłam się do Niego, żeby się ogrzaća później i tak byłaś na mnie i na męża zła :-( Pozdrawiam Cię ciepło.

Women fajny samochodzik :-):-):-)
Sugar nie dajcie się chorubskom

mamuski ja wiem ze ibupromu nie mozna w ciazy
ale glowa ruszyc nie moglam bo taki bol,to wzielam co mam
musze kupic paracetamol jutro
a moze ja w ciazy nie jestemnie mam potwierdzonej hahaaa
ale leb mnie nadal boli
takie atrakcje to ja mialam tez z Hania
porazka
Liluś to może kolejna córcia Ci się szykuje?;-)
Ja się urodziłam trzecia i wszyscy mówili że będzie chłopiec włącznie z lekarzem a tu nie ale za to za 4 i 5 razem wyszedł synek

Co do usg to nie wiem czy jest dobrze czy źle bo nie chciał mi lekarz nic powiedzieć ( straszny mruk
) kazał tylko zgłosić się z tym wynikiem (nie potrafię zinterpretować tego co on napisał) i wydrukiem usg do neurologa :-(
Jestem tam coś że, Amanda ma asymetrię komór bocznych i nie wiem czy to tak ma być czy nie...........
może wiecie coś na ten temat czy to coś normalnego czy nie ?
Poza tym to Amanda była bardzo grzeczna tylko pod koniec trochę zaczęła płakać bo jej się pozycja leżąca znudziła ale szybko się uspokoiła..

Jestem tam coś że, Amanda ma asymetrię komór bocznych i nie wiem czy to tak ma być czy nie...........

Poza tym to Amanda była bardzo grzeczna tylko pod koniec trochę zaczęła płakać bo jej się pozycja leżąca znudziła ale szybko się uspokoiła..

Kathhe witaj :-):-):-) jak Marysia się czuje?

Gratuluję wygranej
mój gra w lotto i nic 

anineczka pokaż dziadowi gdzie jego miejsceKathe witaj.Marysia w jednym kawalku
Aaa i mi sie przypomnialo co mialam napisac:
Moj szef dzis przyslal mi swiadectwo pracy z data 11.10..2007 czyli zwolnil mnie z dniem pojscia na macierzyski
Sąd pracy go czeka,ja juz mu dam
A z dobrych to maz postawil dzis na gonitwie koni 10 euro i wygral 120e![]()

Gratuluję wygranej

Beata34
Fanka BB :)
A to prosiak ja też tak miałam za pierwszym razem sąd pracy, komornik ale prawie wyszłam na swoje +odszkodowanie hihiAaa i mi sie przypomnialo co mialam napisac:
Moj szef dzis przyslal mi swiadectwo pracy z data 11.10..2007 czyli zwolnil mnie z dniem pojscia na macierzyski
Sąd pracy go czeka,ja juz mu dam![]()

Witaj Kathe jak tam sytuacja?
Fakt Lilka biurokracji nie przeskoczysz:-(
Karina fajny fryz ja to chyba nigdy długich włosów nie będę miała:-(
A my już wszyscy wykąpani i minimini oglądamy z Michasiem Olka śpi ufff (to tylko drzemeczka)
Beata34
Aluśka trzeba było mruka za język pociągnąć.U nas też na usg o 1mm został przekroczony próg wartości :-(ale można to zrzucić na błąd statystyczny lub zły pomiar wykonującego ale dla świętego spokoju za 1,5 miesiąca kontrola.Co do usg to nie wiem czy jest dobrze czy źle bo nie chciał mi lekarz nic powiedzieć ( straszny mruk) kazał tylko zgłosić się z tym wynikiem (nie potrafię zinterpretować tego co on napisał) i wydrukiem usg do neurologa :-(
Jestem tam coś że, Amanda ma asymetrię komór bocznych i nie wiem czy to tak ma być czy nie...........![]()
Poza tym to Amanda była bardzo grzeczna tylko pod koniec trochę zaczęła płakać bo jej się pozycja leżąca znudziła ale szybko się uspokoiła..![]()
Nie znam się na asymetri komór nie pomogę

anineczka
królowa mrówek :P
Aluska nie mam pojecia,ale powertuj internet.Co do usg to nie wiem czy jest dobrze czy źle bo nie chciał mi lekarz nic powiedzieć ( straszny mruk) kazał tylko zgłosić się z tym wynikiem (nie potrafię zinterpretować tego co on napisał) i wydrukiem usg do neurologa :-(
Jestem tam coś że, Amanda ma asymetrię komór bocznych i nie wiem czy to tak ma być czy nie...........![]()
Poza tym to Amanda była bardzo grzeczna tylko pod koniec trochę zaczęła płakać bo jej się pozycja leżąca znudziła ale szybko się uspokoiła..![]()
Bravo Amandzia :-)
U nas luzik.Matt spi.Antek ssie lizaka.
Tatus w domku az do poniedzialku.W poniedzialek Swieto Narodowe.St.Patric Day.
Za to w srode zostaje na polu walki sama.Od srody 5 rano do czwartku polnoc.
Juz trzese gaciami

Lilka
Wisienka ja Amandę tylko trzymam za rączki a nie ciągnę żeby się nie wyślizgnęły a ona sama podciąga sie do siadujak byliśmy u pani neurolog to też sama podciągnęła się do siadu i pani doktor zdziwiła się (pozytywnie) że jest taka silna
Sabina czekam na foteczkę nowej fryzurki :-):-):-)
Karina bardzo ładnie
jolie ale miałaś sen he he he![]()
Women fajny samochodzik :-):-):-)
Sugar nie dajcie się chorubskom;-)
Liluś to może kolejna córcia Ci się szykuje?;-)
Ja się urodziłam trzecia i wszyscy mówili że będzie chłopiec włącznie z lekarzem a tu nie ale za to za 4 i 5 razem wyszedł synek![]()
![]()
hihiii ja tam czuje ze kolejna baba bedzie

kolezanka twierdzi ze chlopak,ale ja czuje w kosciach ze coreczka :-)
to ty masz czworo rodzenstwa?? fajna taka rodzinka z twojego punktu widzenia?
bo wizja my plus trojeczka dzieciaczkow mi sie widzi

a na starosc mam nadzieje ze wnokow bedzie

wspolczuje przezyc z Amanda...niestety nie potrafie pomoc bo nie mialam nigdy problemow z bioderkami

troche sie pomeczycie we dwie ale za jakis czas na dobre bedziecie mialy juz spokoj

reklama
Beata34
Dziewczynki ja już mówię wszystkim DOBRANOC
Śpimy dzisiaj jakoś wszyscy razem chyba Michał też się rozchoruje bo coś niewyraźny wolę mieć ich na oku
Śpimy dzisiaj jakoś wszyscy razem chyba Michał też się rozchoruje bo coś niewyraźny wolę mieć ich na oku

Podziel się: