reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Karina ja bym musiala naraz wziasc z dwa ibupromy max by ten bol mi przeszedl.....no straszne
nie moge robic zadnych gwaltownych ruchow bo bol moze sie spotegowac
buuuu:-(

mamuski ja wiem ze ibupromu nie mozna w ciazy
ale glowa ruszyc nie moglam bo taki bol,to wzielam co mam
musze kupic paracetamol jutro
a moze ja w ciazy nie jestem:-p nie mam potwierdzonej hahaaa:cool2:

ale leb mnie nadal boli
takie atrakcje to ja mialam tez z Hania:baffled:
porazka
Lilka co ty gadasz jak nie miałaś potwierdzonej test pozytywny + objawy.
No a co z tym Usg lub badaniem ginek.nikt ci nie zrobi jak nie masz tych papierów?

Women świetny ten samochodzik bardzo podoba mi się. Z tym że napewno ja skorzystałabym z niego gdy mały będzie juz sam stabilnie siedział. Mój mąz juz napalił sie że dla Musia kupi samochód Hamer
!!SZOK!!NOWY HAMMER_2-OS_2 SILNIKI_3 BIEGI_GWAR12M (321765255) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciekawa jestem czy potrzyma to jak zobaczy cene hahahaha:-)
A mi podoba sie skoczek tylko nie mam pojęcia czy jest to praktyczna rzecz i czy przynosi jakies korzysci dla dziecka ale ładnie się prezentuje:-)
FISHER PRICE K7198 SKOCZEK RAINFOREST CHODZIK SS (323319012) - Aukcje internetowe Allegro

KARINA
Podoba mi się ten FP ale ja już nie mam gdzie tych wszystkich gratów wkładać i nie planuję kolejnego więc albo z drugiej ręki ewentualnie coś zakupię praktycznego albo wcale:tak:.
Na gwiazdkę kupiliśmy matę FP Oli i tak naprawdę dopioero teraz się na niej bawi powklejam zdjęcia na zamk. z dnia dzisiejszego.A mi nikt fotek nie zrobi bo jak Michał próbował to zawsze kapcie moje mu wychodzą:-D

Beata musze czekac na papierki
nie przeskocze biurokracji
chyba ze cos zlego bedzie sie dzialo to wtedy w szpitalu mnie przyjma

Lilka co ty gadasz jak nie miałaś potwierdzonej test pozytywny + objawy.
No a co z tym Usg lub badaniem ginek.nikt ci nie zrobi jak nie masz tych papierów?

Podoba mi się ten FP ale ja już nie mam gdzie tych wszystkich gratów wkładać i nie planuję kolejnego więc albo z drugiej ręki ewentualnie coś zakupię praktycznego albo wcale:tak:.
Na gwiazdkę kupiliśmy matę FP Oli i tak naprawdę dopioero teraz się na niej bawi powklejam zdjęcia na zamk. z dnia dzisiejszego.A mi nikt fotek nie zrobi bo jak Michał próbował to zawsze kapcie moje mu wychodzą:-D

Ja będę chciała coś kupić bo niedługo mój bujak FP bedzie za mały tzn tam mozna tylko do 9 kg i potem zamiennie będę chciała mieć coś dla smyka żeby jemu urozmaicić czas.:tak:
Szkoda że na zamknietym......:-(ale kiedyś może podejrze jak będę miała dostep:-)

POZDRAWIAM
KARINA

hej mamuski, wrocilysmy,padam z nog, pozniej napisze co u nas, lece poczytac co u was, pewnie nie nadrobie wszystkiego ale chociaz troszke

reklama
Kathe witaj.Marysia w jednym kawalku :confused:

Aaa i mi sie przypomnialo co mialam napisac:
Moj szef dzis przyslal mi swiadectwo pracy z data 11.10..2007 czyli zwolnil mnie z dniem pojscia na macierzyski :szok::angry:
Sąd pracy go czeka,ja juz mu dam :cool2:
A z dobrych to maz postawil dzis na gonitwie koni 10 euro i wygral 120e :-D:-D

Do góry