reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Karina ja bym musiala naraz wziasc z dwa ibupromy max by ten bol mi przeszedl.....no straszne
nie moge robic zadnych gwaltownych ruchow bo bol moze sie spotegowac
buuuu:-(

mamuski ja wiem ze ibupromu nie mozna w ciazy
ale glowa ruszyc nie moglam bo taki bol,to wzielam co mam
musze kupic paracetamol jutro
a moze ja w ciazy nie jestem:-p nie mam potwierdzonej hahaaa:cool2:

ale leb mnie nadal boli
takie atrakcje to ja mialam tez z Hania:baffled:
porazka
Lilka co ty gadasz jak nie miałaś potwierdzonej test pozytywny + objawy.
No a co z tym Usg lub badaniem ginek.nikt ci nie zrobi jak nie masz tych papierów?

Women świetny ten samochodzik bardzo podoba mi się. Z tym że napewno ja skorzystałabym z niego gdy mały będzie juz sam stabilnie siedział. Mój mąz juz napalił sie że dla Musia kupi samochód Hamer
!!SZOK!!NOWY HAMMER_2-OS_2 SILNIKI_3 BIEGI_GWAR12M (321765255) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciekawa jestem czy potrzyma to jak zobaczy cene hahahaha:-)
A mi podoba sie skoczek tylko nie mam pojęcia czy jest to praktyczna rzecz i czy przynosi jakies korzysci dla dziecka ale ładnie się prezentuje:-)
FISHER PRICE K7198 SKOCZEK RAINFOREST CHODZIK SS (323319012) - Aukcje internetowe Allegro

KARINA
Podoba mi się ten FP ale ja już nie mam gdzie tych wszystkich gratów wkładać i nie planuję kolejnego więc albo z drugiej ręki ewentualnie coś zakupię praktycznego albo wcale:tak:.
Na gwiazdkę kupiliśmy matę FP Oli i tak naprawdę dopioero teraz się na niej bawi powklejam zdjęcia na zamk. z dnia dzisiejszego.A mi nikt fotek nie zrobi bo jak Michał próbował to zawsze kapcie moje mu wychodzą:-D

Beata musze czekac na papierki
nie przeskocze biurokracji
chyba ze cos zlego bedzie sie dzialo to wtedy w szpitalu mnie przyjma

Lilka co ty gadasz jak nie miałaś potwierdzonej test pozytywny + objawy.
No a co z tym Usg lub badaniem ginek.nikt ci nie zrobi jak nie masz tych papierów?

Podoba mi się ten FP ale ja już nie mam gdzie tych wszystkich gratów wkładać i nie planuję kolejnego więc albo z drugiej ręki ewentualnie coś zakupię praktycznego albo wcale:tak:.
Na gwiazdkę kupiliśmy matę FP Oli i tak naprawdę dopioero teraz się na niej bawi powklejam zdjęcia na zamk. z dnia dzisiejszego.A mi nikt fotek nie zrobi bo jak Michał próbował to zawsze kapcie moje mu wychodzą:-D

Ja będę chciała coś kupić bo niedługo mój bujak FP bedzie za mały tzn tam mozna tylko do 9 kg i potem zamiennie będę chciała mieć coś dla smyka żeby jemu urozmaicić czas.:tak:
Szkoda że na zamknietym......:-(ale kiedyś może podejrze jak będę miała dostep:-)

POZDRAWIAM
KARINA

hej mamuski, wrocilysmy,padam z nog, pozniej napisze co u nas, lece poczytac co u was, pewnie nie nadrobie wszystkiego ale chociaz troszke

reklama
Kathe witaj.Marysia w jednym kawalku :confused:

Aaa i mi sie przypomnialo co mialam napisac:
Moj szef dzis przyslal mi swiadectwo pracy z data 11.10..2007 czyli zwolnil mnie z dniem pojscia na macierzyski :szok::angry:
Sąd pracy go czeka,ja juz mu dam :cool2:
A z dobrych to maz postawil dzis na gonitwie koni 10 euro i wygral 120e :-D:-D

Do góry