reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej Kobitki

Kacperek na razie spi... w końcu ;-).
Co do podnoszenia za rączki do pozycji siedzącej to Kacper siada ale tylko w tedy kiedy ma na to ochotę. Ostatnio chciałam pokazac mamie jak u nas była ale akurat kacperkowi nie chciało sie podnieśc głowy :-D u pani doktor tak samo hihi on musi miec dzień do tego a nie tak na pokaz ;-).

Od dziś zapisuje wszystko co jem w zeszycie (w związku ze skaza białkową Kacperka) Kupiłam wczoraj chlebki kukurydziane i ryżowe... mam nadzieje, że jakoś to przeżyje i że w końcu z policzków Kacperka znikna chrostki i czerwone liszajki .
Ale mam ochotę na kromkę z masłem i żółtym serem ... może za pare miesięcy

reklama
anineczko dopiero na roczek,ja myslałam ze jak dzieci beda siedzialy dobrze to juz beda mogly tym jezdzic,,ale chyba sie myle?
Jak to jest?

woman to juz dla dzieci ktore same dobrze trzymaja rownowage
i tez sklaniam sie do tego co powiedziala anineczka
roczek ok , wczesniej za slabiutki kregoslup
sa inne fajne zabaweczki

ja bylam z mala u ortopedy- wsio super
tylko cos mi zaczyna kaslac :dry:

mlody zaglutowany , ja tez , cos czuje ze szpital mi sie robi w domu :wściekła/y:

anineczko dopiero na roczek,ja myslałam ze jak dzieci beda siedzialy dobrze to juz beda mogly tym jezdzic,,ale chyba sie myle?
Jak to jest?

Ja to już przerabiałam ten samochodzik wydaje się być fajny ale uwaga na ściany, lustra do ziemi i inne rzeczy mam nadzieję że dziewczynki nie jeżdżą takimi pojazdami:baffled:.Women jak będzie stabilnie siedział to można już go sadzać ale najlepszą frajdę będzie miał jak się odepchnie nogami

Jak to jest?
On dostal od wujka na urodzinki tak wiec ja nie mialam na to wplywu.
Napewno nie wczesniej niz 10 miesiecy.
Szczerze tak jak Beatka napisala,frajde bedzie mial jak zacznie sie sam odpychac.Choc jest jeszcze opcja pchania tego.
Ta opcja dla najmlodszych jest z hustawka i tez moze byc fajna.
Samochodzik fajowy :tak:

Women świetny ten samochodzik bardzo podoba mi się. Z tym że napewno ja skorzystałabym z niego gdy mały będzie juz sam stabilnie siedział. Mój mąz juz napalił sie że dla Musia kupi samochód Hamer
!!SZOK!!NOWY HAMMER_2-OS_2 SILNIKI_3 BIEGI_GWAR12M (321765255) - Aukcje internetowe Allegro
tylko ciekawa jestem czy potrzyma to jak zobaczy cene hahahaha:-)
A mi podoba sie skoczek tylko nie mam pojęcia czy jest to praktyczna rzecz i czy przynosi jakies korzysci dla dziecka ale ładnie się prezentuje:-)
FISHER PRICE K7198 SKOCZEK RAINFOREST CHODZIK SS (323319012) - Aukcje internetowe Allegro

KARINA

mamuski ja wiem ze ibupromu nie mozna w ciazy
ale glowa ruszyc nie moglam bo taki bol,to wzielam co mam
musze kupic paracetamol jutro
a moze ja w ciazy nie jestem:-p nie mam potwierdzonej hahaaa:cool2:

ale leb mnie nadal boli
takie atrakcje to ja mialam tez z Hania:baffled:
porazka

reklama
mamuski ja wiem ze ibupromu nie mozna w ciazy
ale glowa ruszyc nie moglam bo taki bol,to wzielam co mam
musze kupic paracetamol jutro
a moze ja w ciazy nie jestem:-p nie mam potwierdzonej hahaaa:cool2:

ale leb mnie nadal boli
takie atrakcje to ja mialam tez z Hania:baffled:
porazka

Wspólczuje ci mnie też dzisiaj głowa boli cały dzień i jest mi niedobrze:confused:ale w ciązy nie jestem......
Ale ja mam dobrze wzięłam sobie Apap własnie bo od rana mi samo nie chce przejsc.

KARINA

Do góry