reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Zapomniałam napisać. Larvuniu śniłaś mi się. Najlepsze, że śnił mi się też Twój mąż i w tym śnie było mi zimno i - za Twoją zgodą - przytuliłam się do Niego, żeby się ogrzać :szok::szok: a później i tak byłaś na mnie i na męża zła :-( Pozdrawiam Cię ciepło.

Zapomniałam napisać. Larvuniu śniłaś mi się. Najlepsze, że śnił mi się też Twój mąż i w tym śnie było mi zimno i - za Twoją zgodą - przytuliłam się do Niego, żeby się ogrzać :szok::szok: a później i tak byłaś na mnie i na męża zła :-( Pozdrawiam Cię ciepło.

o jeju ale jaja Larvunia jeszcze barzdiej zła będzie po całym dniu hihi:-D

women .... widze ze wisienka ma ubaw naszym kosztem , no coz :-D moze tez sie doczekamy jej zdjecia ;-)

kreci ... nie przejmuj sie :-)

co do siadania to moj tez probuje i czatalam ze mozna pomagac ale bez przesady
ale powinno tak wygladac ze maly jak uchwyci wasze rece to przyciaga glowe do klatki piersiowej i sie tak kuli (tzn jest zawczesnie jezeli glowa sie do tylu odchyla)

No mam taką nadzieje Mirka
Wisienko czekamy :-):-):-)
Co dosiadania popieram:blink:

Widze że poruszyłyście temat fryzur ja idę do fryzjera 23.04 i robie sobie włoski tak
Fryzury długie włosy. Fryzury - długie włosy

Tak wogole to mnie dzisiaj głowa te zboli jak cholera kawki juz wypilam ale nic nie daja. Ja dzisiaj siedze w domku chociaz nie najgorsza jest pogoda ale mam lenia:-p
Maluszka wlasnie ubralam i wystawilam na balkon ale matka ze mnie co.....:sorry2:

POZDRAWIAM
KARINA

Super ten program szkoda ze tyle kosztuje zabawa tylko przez 2 godziny

Podobno rumianek rozjaśnia włosy, ale nie sprawdzałam tego.
Tez tak słyszałam

Dobre :-D:-D:-D
Idę na obiad. Wczoraj od teściów dostałam rosołek i - uwaga - naleśniki z serem.
Jolie to wpadne na ten rosołek bo ja dzis nic nie zrobilam tak jak pisałam wczesniej ze LESER ze mnie

reklama
wiecie co je jestem ciemna blondyka, szyatynka tzn w lato od slonca ma duzo jasniejsze wlosy
znacie moze jakis sposob albo produkt zeby rozjasnic wlosy ale nie chodzi mi o farbowanie
woda z sokiem z cytryny,szampony rumiankowei plukanki rumiankowe.

Joile :szok::szok: a swojego meza nie masz,ha? :-D:-D
Narobilyscie mi smaka nalesnikami.Beda jutro.
dzis ziemniaki,kurcze pieczone i zupka fasolowa (z torebki :zawstydzona/y:)

Do góry