reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzieki dziewczyny za slowa otuchy

Wisienko mama K. jest mloda,wiec jesli bysmy ja chceili do pracy to musielibysmy jej placic zus by dostala emeryture kiedys
a jak to jej mwoilismy,no bo ja tez to nie wiedzielismy ze cos jest w drodze

przykro mi z powodu kolegi.....gdy umiera mlody czlowiek zawsze to duza strata i bol.....wiem cos o tym bo dwoch moich bliskich przyjaciol niestety nie zyje......:-:)-:)-( jeden mial 18 lat drugi 21........

jestemy po rozmowie i stanelo na moim....wiec mam tesciowa z glowy....bede ino obgadana w rodzinie :dry::baffled:
Lilka no i super sprawa załatwiona:tak:

Beata a wiec jutro zadzwonie do przychodni i zapytam czy teraz przyjsc na posiew czy po zakonczeniu antybiotyku
Co do dostepu to ja jestem jak najbardziej ZA!!!:-)

Wisienka ty masz taką dobrą pamięć?????:szok:
Ja dziś sie zastanawiałam kiedy miałam termin do przychodni rehabilitacyjnej ale nic mądrego sobie nie przypomniałam i teraz mnie przestraszyłaś ze to jutro.
Rano wstane i zadzwonie zapytać.
Ale ze mnie pierdoła:sorry2:!!!!!Ale ide ide wole byc pewna.:tak:

Dorianek wykąpny i najedzony (zjadł 50ml sam i 40ml przez strzykawkę) spi od 22 po antybiotyku,narazie od rana bez wymiotów.

Women ach zapomniałam że on bierze antybiotyk to teraz w sumie posiew jest bez sensu, ale jest jeszcze możliwość że antybiotyk który dostał nie działa na ewentualne bakterie w moczu i stąd ta krew.Musisz pilnie skontaktować się z lekarzem:tak:.Dobrze że chociaż zaczął ci jeść.
I dzięki za to ZA:tak:

NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA HANI,MARCELKA I MACIUSIA PRZEPRASZAM ŻE SPOŹNIONE ALE BARDZO SZCZERE!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Women ciesze się że z Doriankiem jest już lepiej tylko ta krewka mnie zastanawia i nie mam pojęcia co może byc przyczyną:dry:może faktycznie jakieś zapalnie????ale na pewno trzeba to sprawdzić:tak:

Lilka fajnie że jesteś po rozmowie czyli wojny nie było????:-)Nie przejmuj się że jestes teraz niby ta najgorsza ( ja wychodze z założenia że ślub wziełam z męzem a nie jego całą rodziną i moja rodzina to ja,maż i Musio no chyba że wliczyć moją psinkę i fretke hahahha):-D

U mnie nocka mineła jak nigdy tylko mój mały coś mało je poźniej obudził sie o 4.00 w nocy i chciał sę bawic:-pposiedziałam z nim niecałą godzinke i zasnał teraz obudził sie o 6.00 ale jeść nie chciał troche pobaraszkował i znowu zasnał.
Dzisiaj z małym będę siedzieć w domu u Was Tez jest taka pogoda ponura i pada deszcz?????

POZDRAWIAM WSZYSTKIE
KARINA

Własnie poszłam robić sniadanko i przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz jakiś czas temu pytałam Was o miesiaczke czy juz macie no i wywołałam wilka z lasu:tak:wczoraj z samego rana dostałam ale jest inaczej niz przed porodem bo mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch ( a odczuwałam to dość mocno):-D
Pozatym zawsze na okres wysadzało mi brzuch i czułam że zawsze pare kilo przybywało a po miesiacznie ubywało a teraz mam wrażenie że tez nic sie nie zmieniło:-)z czego się ciesze no chyba ze te moje nadprogramowe 10 kg to juz uzupełnia :sorry2:ale z tego się nie ciesze.......
Zmykam robić śniadanko i męża z łozka wywalić:-p

POZDRAWIAM
KARINA

Dzień dobry

Własnie poszłam robić sniadanko i przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz jakiś czas temu pytałam Was o miesiaczke czy juz macie no i wywołałam wilka z lasu:tak:wczoraj z samego rana dostałam ale jest inaczej niz przed porodem bo mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch ( a odczuwałam to dość mocno):-D
Pozatym zawsze na okres wysadzało mi brzuch i czułam że zawsze pare kilo przybywało a po miesiacznie ubywało a teraz mam wrażenie że tez nic sie nie zmieniło:-)z czego się ciesze no chyba ze te moje nadprogramowe 10 kg to juz uzupełnia :sorry2:ale z tego się nie ciesze.......
Zmykam robić śniadanko i męża z łozka wywalić:-p

POZDRAWIAM
KARINA
Karina ja mam tak samo
przed ciaza mega bol juz kilka dniwczesniej a sama miesiaczke jechałam na Katonal a teraz jakbym nie zauważyła krwi to wogole bym sie nie zoorientowała.

Moj maly w nocy zjadł 90ml i teraz z rana 60ml wiec chyba apetyt mu wraca,co do siusków to zadzwonie zapytac bo wczoraj w przychdni mowilam o tym moczu,ale pani mowila ze jak raz to jeszcze nic groznego,no ale byl i drugi raz.

A co do wizyty rehabilitacyjnej to wlasnie dzwonilam i na 18.03 Wisienko mamy termin heheh ale dostało mi OPR przez tel od pani.....:-)

dodam jeszcze ze pogoda dzis u nas nędzna i bierze mnie tez jakies przeziebienie
gardło boli i katarek ale moze przejdzie

Sabino gdzie jestes?
Ja stukam sie kawką......

reklama
dodam jeszcze ze pogoda dzis u nas nędzna i bierze mnie tez jakies przeziebienie
gardło boli i katarek ale moze przejdzie

Sabino gdzie jestes?
Ja stukam sie kawką......

Tak samo u mnie pogoda jest okropna i bedziemy dzisiaj uziemieni raczej chyba ze cos sie zmieni popoludniu. Widze ze Sabiny jeszcze nie ma a z ta kawka DOBRY POMYSL ide zrobic sobie wiec na razie ze mna mozesz stuknac:-D:-D:-D

KARINA

Do góry