reklama
Beata34
Fanka BB :)
Lilka no i super sprawa załatwionadzieki dziewczyny za slowa otuchy
Wisienko mama K. jest mloda,wiec jesli bysmy ja chceili do pracy to musielibysmy jej placic zus by dostala emeryture kiedys
a jak to jej mwoilismy,no bo ja tez to nie wiedzielismy ze cos jest w drodze
przykro mi z powodu kolegi.....gdy umiera mlody czlowiek zawsze to duza strata i bol.....wiem cos o tym bo dwoch moich bliskich przyjaciol niestety nie zyje......:---( jeden mial 18 lat drugi 21........
jestemy po rozmowie i stanelo na moim....wiec mam tesciowa z glowy....bede ino obgadana w rodzinie
Beata a wiec jutro zadzwonie do przychodni i zapytam czy teraz przyjsc na posiew czy po zakonczeniu antybiotyku
Co do dostepu to ja jestem jak najbardziej ZA!!!:-)
Wisienka ty masz taką dobrą pamięć?????
Ja dziś sie zastanawiałam kiedy miałam termin do przychodni rehabilitacyjnej ale nic mądrego sobie nie przypomniałam i teraz mnie przestraszyłaś ze to jutro.
Rano wstane i zadzwonie zapytać.
Ale ze mnie pierdoła!!!!!Ale ide ide wole byc pewna.
Dorianek wykąpny i najedzony (zjadł 50ml sam i 40ml przez strzykawkę) spi od 22 po antybiotyku,narazie od rana bez wymiotów.
Women ach zapomniałam że on bierze antybiotyk to teraz w sumie posiew jest bez sensu, ale jest jeszcze możliwość że antybiotyk który dostał nie działa na ewentualne bakterie w moczu i stąd ta krew.Musisz pilnie skontaktować się z lekarzem.Dobrze że chociaż zaczął ci jeść.
I dzięki za to ZA
Beata34
No ja też nie mogłam wieczorem nie wiem co się stałoMy tez juz na nogach i wogole od wczoraj miałam problem aby wejsc na bb:-(
Beata34
Sabinko pobudka!!!!!
karina1980
NAJLEPSZE ZYCZENIA DLA HANI,MARCELKA I MACIUSIA PRZEPRASZAM ŻE SPOŹNIONE ALE BARDZO SZCZERE!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)
Women ciesze się że z Doriankiem jest już lepiej tylko ta krewka mnie zastanawia i nie mam pojęcia co może byc przyczynąmoże faktycznie jakieś zapalnie????ale na pewno trzeba to sprawdzić
Lilka fajnie że jesteś po rozmowie czyli wojny nie było????:-)Nie przejmuj się że jestes teraz niby ta najgorsza ( ja wychodze z założenia że ślub wziełam z męzem a nie jego całą rodziną i moja rodzina to ja,maż i Musio no chyba że wliczyć moją psinkę i fretke hahahha)
U mnie nocka mineła jak nigdy tylko mój mały coś mało je poźniej obudził sie o 4.00 w nocy i chciał sę bawicposiedziałam z nim niecałą godzinke i zasnał teraz obudził sie o 6.00 ale jeść nie chciał troche pobaraszkował i znowu zasnał.
Dzisiaj z małym będę siedzieć w domu u Was Tez jest taka pogoda ponura i pada deszcz?????
POZDRAWIAM WSZYSTKIE
KARINA
Women ciesze się że z Doriankiem jest już lepiej tylko ta krewka mnie zastanawia i nie mam pojęcia co może byc przyczynąmoże faktycznie jakieś zapalnie????ale na pewno trzeba to sprawdzić
Lilka fajnie że jesteś po rozmowie czyli wojny nie było????:-)Nie przejmuj się że jestes teraz niby ta najgorsza ( ja wychodze z założenia że ślub wziełam z męzem a nie jego całą rodziną i moja rodzina to ja,maż i Musio no chyba że wliczyć moją psinkę i fretke hahahha)
U mnie nocka mineła jak nigdy tylko mój mały coś mało je poźniej obudził sie o 4.00 w nocy i chciał sę bawicposiedziałam z nim niecałą godzinke i zasnał teraz obudził sie o 6.00 ale jeść nie chciał troche pobaraszkował i znowu zasnał.
Dzisiaj z małym będę siedzieć w domu u Was Tez jest taka pogoda ponura i pada deszcz?????
POZDRAWIAM WSZYSTKIE
KARINA
karina1980
Własnie poszłam robić sniadanko i przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz jakiś czas temu pytałam Was o miesiaczke czy juz macie no i wywołałam wilka z lasuwczoraj z samego rana dostałam ale jest inaczej niz przed porodem bo mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch ( a odczuwałam to dość mocno)
Pozatym zawsze na okres wysadzało mi brzuch i czułam że zawsze pare kilo przybywało a po miesiacznie ubywało a teraz mam wrażenie że tez nic sie nie zmieniło:-)z czego się ciesze no chyba ze te moje nadprogramowe 10 kg to juz uzupełnia ale z tego się nie ciesze.......
Zmykam robić śniadanko i męża z łozka wywalić
POZDRAWIAM
KARINA
Pozatym zawsze na okres wysadzało mi brzuch i czułam że zawsze pare kilo przybywało a po miesiacznie ubywało a teraz mam wrażenie że tez nic sie nie zmieniło:-)z czego się ciesze no chyba ze te moje nadprogramowe 10 kg to juz uzupełnia ale z tego się nie ciesze.......
POZDRAWIAM
KARINA
Dzień dobry
przed ciaza mega bol juz kilka dniwczesniej a sama miesiaczke jechałam na Katonal a teraz jakbym nie zauważyła krwi to wogole bym sie nie zoorientowała.
Moj maly w nocy zjadł 90ml i teraz z rana 60ml wiec chyba apetyt mu wraca,co do siusków to zadzwonie zapytac bo wczoraj w przychdni mowilam o tym moczu,ale pani mowila ze jak raz to jeszcze nic groznego,no ale byl i drugi raz.
A co do wizyty rehabilitacyjnej to wlasnie dzwonilam i na 18.03 Wisienko mamy termin heheh ale dostało mi OPR przez tel od pani.....:-)
Karina ja mam tak samoWłasnie poszłam robić sniadanko i przypomniała mi się jeszcze jedna rzecz jakiś czas temu pytałam Was o miesiaczke czy juz macie no i wywołałam wilka z lasuwczoraj z samego rana dostałam ale jest inaczej niz przed porodem bo mnie nic nie boli ani piersi ani brzuch ( a odczuwałam to dość mocno)
POZDRAWIAM
KARINA
przed ciaza mega bol juz kilka dniwczesniej a sama miesiaczke jechałam na Katonal a teraz jakbym nie zauważyła krwi to wogole bym sie nie zoorientowała.
Moj maly w nocy zjadł 90ml i teraz z rana 60ml wiec chyba apetyt mu wraca,co do siusków to zadzwonie zapytac bo wczoraj w przychdni mowilam o tym moczu,ale pani mowila ze jak raz to jeszcze nic groznego,no ale byl i drugi raz.
A co do wizyty rehabilitacyjnej to wlasnie dzwonilam i na 18.03 Wisienko mamy termin heheh ale dostało mi OPR przez tel od pani.....:-)
reklama
karina1980
dodam jeszcze ze pogoda dzis u nas nędzna i bierze mnie tez jakies przeziebienie
gardło boli i katarek ale moze przejdzie
Sabino gdzie jestes?
Ja stukam sie kawką......
Tak samo u mnie pogoda jest okropna i bedziemy dzisiaj uziemieni raczej chyba ze cos sie zmieni popoludniu. Widze ze Sabiny jeszcze nie ma a z ta kawka DOBRY POMYSL ide zrobic sobie wiec na razie ze mna mozesz stuknac
KARINA
Podziel się: