Hej dziewczyny:-)
Women, melduję się:-) Wczoraj nie mogłam wejść na bb. Stronki otwierały się w masakrycznym tempie
Ladina, mam nadzieję, że chłopaki lada moment dadzą Ci odporu:-) A tak wogóle, to ile razy w ciągu nocy jeszcze się budzą?
Co do wózka, to chcę tego zappa kupić ze względu na wyjazd na wakacje. Ne chcę samolotem wlec mojego klunkra. To tylko yydzień, więc Inga chyba wytrzyma
A później na stałe przeniosła bym ją do niego na wiosnę:-)
Gratuluję. Duży facet już z Kacperka:-)
Inga miała usg prywatnie robione. Skierowania nie dostałyśmy, bo wszystko jest ok.
Ja miałam iść do pracy na koniec marca początek kwietnia. Ale odpuściłam po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw. Wystarczy mi na razie to co mam z działalności, a ona zajmuje mi bardzo mało czasu:-)
Aluśka współczuję. Moja teściowa tez jest od cholery, dlatego przestałam ją wpuszczać do mieszkania... w kazdym razijak męża nie ma. To bezmyślna kretynka, która twierdzi, że moje dziecko powinno w samych bodach kombinezonie już na dworze spacerowac i jeść zalewajkę w wieku 4 miesięcy
Zresztą ma wiele innych cudownych pomsłów, dlatego staram sę jej nigdy z dzieckiem sam na sam nie zostawiać.
Lilka, współczuję. Ja teraz nie mogę się pozbyć mojej mamy, która była na kilka dni i miała mi pomóc, kiedy Inga mała kryzys. Ae kryzys minął a matka jest
Jestem już tak podkur...iona, że chodzę jak bomba. Nie domywa naczyń, choć proszę ją, żeby wstawiala do zmywarki. zalewa mi przy tym podłogi, które teraz myję 5 razy dziennie. do tego wszędzie są jej rzeczy.... wymiękam
U nas było tragicznie... gorączka 40 stopni, krzyk przez kilka dni, aż do całkowitej utraty głosu...
Ja jestem za:-)
Ja mierze elektronicznym, takim do ucha. Chyba, ze baterii nie mam, to zwykłym rtęciowym w tyłku.
Co do krwi, to ja też obstwaiam zakaznie dróg moczowch. Idź do przychodni, niech dadza Ci skierowanie na badanie z posiewem.