reklama
dziewczyny spokoj
lilka w cionzy jestes
bedzie dobrze
woman pisz co z malym
bylam z mlodym u lekarza bo ma takie gluty w nosie ze biedul jak w nocy zaczal kaslac to skonczylo sie rzyganikiem
zadnego zapalenia na razie niet
dostal syropy i bedziemy ogladac co i jak
z innej beczki to u moich sasiadow dzisiaj najpierw po ogrodku chodzila policja ( stwierdzilam ze pewnie jakiegos trupa odkopali hehe) a potem przyjechaly dwa samochody z saperami
mieli w ogrodku niewypal jeszcze jakis z czasow wojny
a ze akurat w miejscu gdzie mieszkamy byl tkz front w czasie powstania to pelno tu takich gadzetow
Sugar fotki jak z filmu kryminalnego
Beata34
Fanka BB :)
Beata u nas to chyba ząbki wychodzą że tak marudzi a u moich rodziców to pewnie zmiana klimatu tak negatywnie na nią podziałała ostatnio również miała lekki katarek i trochę pokasływała ale już jej przeszło
fajne foteczki super wyszła Oleńka w bujaczku i w kombinezonku też
Beata dużo zdrówka nie daj się chorobie
Pusia my byliśmy 6 tygodni temu u ortopedy i na tej wizycie mieliśmy robione usg bioderek
i wtedy wyszło że lewe bioderko jest słabe ...
A jutro idziemy na 17.30 na kontrolę do ortopedy i mam nadzieję że z pieluchą ort. się pożegnamy
Dzięki Aluśka a co do bioderek częściej dziewczynki mają problem
Women obstawiałabym zakażenie dróg moczowych bo była też temperatura powinnaś zrobić badanie moczu na posiew i ogólne wtedy wszystko się wyjaśni.malutki zjadł kolejne 70ml wiec chyba wraca mu apetyt ale nie równa sie to z tym co zjadał,no ale jest chory bidak wiec i tak dobrze ze cos je wogole.
Mam pytanie dzis rano zauwazyłam w pieluszce malutką plamke krwi taka sama jak po urodzeniu i teraz przebieralam i znowu była malutka kropeczka.Co jest nie tak?Ktos sie zna?
A co do spacerów jak jest ładna pogoda a dziecko nie ma gorączki a ma np. katar to spacer jest jak najbardziej wskazany
Nio tez mi go strasznie zal Ladinko
Beata do do wątków zamknietych to musisz wystąpic Do Misi o udostępnienie
Bo jest kilka watkow zamknietych do ktorych mamy tylko my dostep,wiec napisz na priva wiadomosc do Misi.
Dziewczyny ale musicie wyrazić zgodę to wtedy napiszę do Misi czy dopuści mnie do wątków zamkniętych
malutki zjadł kolejne 70ml wiec chyba wraca mu apetyt ale nie równa sie to z tym co zjadał,no ale jest chory bidak wiec i tak dobrze ze cos je wogole.
Mam pytanie dzis rano zauwazyłam w pieluszce malutką plamke krwi taka sama jak po urodzeniu i teraz przebieralam i znowu była malutka kropeczka.Co jest nie tak?Ktos sie zna?
Women niestety ja też nie pomogę bo się nie znam mam nadzieję że to nic poważnego
Uff dzieciaki spia wiec cisza i spokoj:-)
Adas dzis miał pod rzad cwiczenia z rehabilitanka z psychologiem i pedagogiem i potem padł przy ubieraniu :-) ale z pedagogiem mamy narazie spokoj, psycholog powiedziała ze rozwija sie w normie wieku skorygowanego:-)wiec jest oki:-)
Pusia my mielismy badanie juz jedna bioderek drugie mamy dopiero w czerwcu ale nie mam jeszcze terminu ale do otopedy nie mamy skierowania
Jolie dziekuje:-)
Karina ja mam zasiłek i swiadczenie pielegnacyjne do lutego 2009 wiec musze siedziec w domu:-)
Lilka rozumiem cie...choc ja mam spoko tesciowa bo mieszkaja obok ale sie nie wtraca natomiast moi rodzice....no coz zawsze słuza mnustwem rad i ciedla mam pomysły i nie moge zrozumiec pewnych rzeczy. choc nie powiem na chwile sa super ale na dłuzej niz 5 dni sa meczocy...w zyciau bym nie chciała z nimi ani z tesciami mieszkac
Dla wszystkich jubilatow wszystkiego najlepszego a dla chorowitkow zdrowka zyczymy:-)
Adas dzis miał pod rzad cwiczenia z rehabilitanka z psychologiem i pedagogiem i potem padł przy ubieraniu :-) ale z pedagogiem mamy narazie spokoj, psycholog powiedziała ze rozwija sie w normie wieku skorygowanego:-)wiec jest oki:-)
Pusia my mielismy badanie juz jedna bioderek drugie mamy dopiero w czerwcu ale nie mam jeszcze terminu ale do otopedy nie mamy skierowania
Jolie dziekuje:-)
Karina ja mam zasiłek i swiadczenie pielegnacyjne do lutego 2009 wiec musze siedziec w domu:-)
Lilka rozumiem cie...choc ja mam spoko tesciowa bo mieszkaja obok ale sie nie wtraca natomiast moi rodzice....no coz zawsze słuza mnustwem rad i ciedla mam pomysły i nie moge zrozumiec pewnych rzeczy. choc nie powiem na chwile sa super ale na dłuzej niz 5 dni sa meczocy...w zyciau bym nie chciała z nimi ani z tesciami mieszkac
Dla wszystkich jubilatow wszystkiego najlepszego a dla chorowitkow zdrowka zyczymy:-)
ciotunie w imieniu marcelka dziekuje za zyczonka
dzis tez mialam problemy z piersiami. Przyjechalam ok 16 do malego to bolesci mialam duze i pelno mleka az ciezko bylo i takie twarde ze szok. Sciagnelam z 1 cyca 120ml z 2giego 80ml az tyle mialam. Samo lecialo prawie heheheh...
a teraz jaka ulga ;-) i maly tez jadl z cycow (przed sciaganiem)..., wiec troszke tego mialam. Musze chyba robic przerwy na sciaganie w trakcie dnia pokarmu bo ta jak mowicie pewnie zapalenia sie nabawie jakiegos.
ok ide malego kapac, bede pozniej jak wykapie, uspie malego i ogarne mieszkanko
dzis tez mialam problemy z piersiami. Przyjechalam ok 16 do malego to bolesci mialam duze i pelno mleka az ciezko bylo i takie twarde ze szok. Sciagnelam z 1 cyca 120ml z 2giego 80ml az tyle mialam. Samo lecialo prawie heheheh...
a teraz jaka ulga ;-) i maly tez jadl z cycow (przed sciaganiem)..., wiec troszke tego mialam. Musze chyba robic przerwy na sciaganie w trakcie dnia pokarmu bo ta jak mowicie pewnie zapalenia sie nabawie jakiegos.
Beata34
Fanka BB :)
Larvuniu no uważaj bo mozesz mieć problemy potem z własnym zdrowiem a jak będziesz rzadko ściągać to i pokarmu będziesz miała mniej.Ja jak nie miałam jak to ściągałam pod prysznicem albo na pieluszkę i już było lepiej a też prawie się otarłam o zapalenie piersiciotunie w imieniu marcelka dziekuje za zyczonka
Cały czas mnie wywalało z forum nie wiem co jest grane dopiero teraz weszło.
Po inhalacji ta moja Ola jest taka marudna że hej cały czas ją nosiłam na rękach zaraz przez sen amciu to zawsze coś wypije:-(
A ja specjalnie pojechałam do Bomi kupić tę kaszkę kukurydzianą i kupiłam chleb, mleko, wędlinę i teraz sobie przypomniałam że cholerka nie kupiłam tej kaszki ale gamoń ze mnie i jutro znowu muszę jechać a ma być już od jutra brzydko
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
witam juz mi lepiej :-)
lilka wspolczuje, a z drugiej strony twoj maz jest nie powazny w drodze 3 dziecko a on chce tyle kasy na mamuske wydawac
women moj nie mial krwi nawet po porodzie. nie wiem co to moze oznaczac ale lepiej jak najszybciej wybiez sie do lekarza bo moze byc niebezpieczne
Beata nie wiem jak inne ale ja mowie tak
moim zdaniem mozna ci zaufac
ja sie dzis dowiedzialam ze wczoraj pod wieczor zmarl nasz daleki kolega, czasemm na piwo razem chodzilismy :-(
masakra, dalej jestem w szoku, mial 39 lat i zmarl na atak serca, a byl normalnie okaz zdrowia tyle ze duzo palil i troche pil. ma 9letniego synka.((
a K.obiecal jej zlote gory!! ze bedziemy zus jej placic (800zl),do tego pensja,a ze bedzie trzeba wynajac wieksze mieszkanie to next koszt....same koszty!!!!!!
wole dziecko podrzucac do opiekunki !! wydac tyle samo a nawet ciut wiecej niz miec tesciowa!!!!
oszaleje........:-(
lilka wspolczuje, a z drugiej strony twoj maz jest nie powazny w drodze 3 dziecko a on chce tyle kasy na mamuske wydawac
women moj nie mial krwi nawet po porodzie. nie wiem co to moze oznaczac ale lepiej jak najszybciej wybiez sie do lekarza bo moze byc niebezpieczne
Dziewczyny ale musicie wyrazić zgodę to wtedy napiszę do Misi czy dopuści mnie do wątków zamkniętych
Beata nie wiem jak inne ale ja mowie tak
moim zdaniem mozna ci zaufac
ja sie dzis dowiedzialam ze wczoraj pod wieczor zmarl nasz daleki kolega, czasemm na piwo razem chodzilismy :-(
masakra, dalej jestem w szoku, mial 39 lat i zmarl na atak serca, a byl normalnie okaz zdrowia tyle ze duzo palil i troche pil. ma 9letniego synka.((
Podziel się: