reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
Hejka,
u nas wieje, leje...no ale na szczescie dzis maz w domku:tak:

Beatko
mysle, ze warto sprobowac z ta opiekunka:tak: Wiesz zle mozna zawsze trafic niezaleznie czy Polka, Ukrainka czy Szwajcarka:baffled:

Bira
czy my nie mamy tej samej matki??;-):-D:-D
Co do blizniakow, to ja juz w noc nie wstaje:-p, maz teraz walczy;-) Ale i tak sie rozbudzam:baffled: Niestety brak u nas jakies reguly, czasami budza sie raz w nocy a zdarza sie ze potrafia co godzine:baffled: i nie mozemy dojsc od czego to zalezy:confused::confused:
Tez tak myślę Ladina spróbujemy:tak:ale tak za miesiąc bo korci mnie żeby wcześniej wrócić do roboty.
Jezu my tu z jednym szkodnikiem użeramy się a ty bidulko aż dwóch naraz podziwiam:tak:ale grunt to dobra organizacja pracy

Witam sie.
U nas wyjrzalo sloneczko,ale wieje okrutnie.I pewnie to sloneczko to taka sciema,zaraz zacznie lac...typowe:sorry2:
Mlody dzis spal slabo.Jadl o 1 i 5:30...
moze dlatego,ze dalam mu kaszke.Mam wrazenie,ze po kleiku lepiej spi :dry:
Anineczko ja tak co noc mam 1 karmienie ok 2 a potem ok 6 masakra:baffled:czy to moje dziecko prześpi kiedyś noc?

Anulka super też ten termometr:tak:warto zainwestować

U nas tez cos pogoda sie psuje... Mialam isc na spacerek, a tiu nici z tego...:baffled::baffled:
Mezus w drukarni... a my w domciu... dzis odwiedzili nas moi rodzice, pozachwycali sie wnukiem:-):-)
Nocki u nas sa juz ustalone... synus zasypia k. 19.30, budzi k.23 na amciu, potem k. 3rano i po 6tej... i juz nie chce spac... padam na nos...:shocked2::shocked2::shocked2:

Dziewczyny, robilyscie sesje zdjeciowa u fotografa z okazji chrztu? Bo tak sie zastanawiamy...
Kupilismy na pamiatke Oskarkowi srebrna grzechotke z wygrawerowana data i godzina urodzenia, imieniem, waga i dlugoscia;)))
http://allegro.pl/item321558866_grzechotka_chrzest_grawer_i_etui_gratis_najtaniej_.html

dzien dobry
to my juz po szczepieniu ... maly zniosl to jak prawdziwy facet, dostal 6w1 i rotawirus
wazy 6,55kg i 62cm glowka 40,5cm
dostal tez czopki uspakajajace i cos na temp..... wrazie skutkow ubocznych po szczepionce
no to teraz poczytam co u was

U nas tez cos pogoda sie psuje... Mialam isc na spacerek, a tiu nici z tego...:baffled::baffled:
Mezus w drukarni... a my w domciu... dzis odwiedzili nas moi rodzice, pozachwycali sie wnukiem:-):-)
Nocki u nas sa juz ustalone... synus zasypia k. 19.30, budzi k.23 na amciu, potem k. 3rano i po 6tej... i juz nie chce spac... padam na nos...:shocked2::shocked2::shocked2:

Dziewczyny, robilyscie sesje zdjeciowa u fotografa z okazji chrztu? Bo tak sie zastanawiamy...
Kupilismy na pamiatke Oskarkowi srebrna grzechotke z wygrawerowana data i godzina urodzenia, imieniem, waga i dlugoscia;)))
GRZECHOTKA CHRZEST grawer i etui gratis-najtaniej! (321558866) - Aukcje internetowe Allegro
Aniulka moj starszak mial zdjecia u fotografa.
Mial razem z nami bo bralismy slub koscielny i chrzcilismy za jednym zamachem :-D:-D
Pozniej wkleje do Galerii jak chcesz.
A Mattiemu tez chcemy walnac kilka fotek,ale nie wiemy jeszcze kiedy bedziemy chrzcic,bo to zalezy od stanu zdrowia chrzestnej :tak:

Witam

Aluska
o kurde, az mi ciarki przeszly, biedna siostra :-(

A co do wizyty rehabilitacyjnej to wlasnie dzwonilam i na 18.03 Wisienko mamy termin heheh ale dostało mi OPR przez tel od pani.....:-)

women acha:zawstydzona/y:bo pamietam ze 13.02 mialysmy razem i pisalas tylko ze za 4 tygodnie nastepna no i ja tez tak mam i mi wypada dzis na 15.30

Pod koniec marca planuje chrzest swojego Musia co sadzicie dziewczyny na temat takiego ubranka??????
Chrzest Tylko u nas orginał Adaś!!!! r. 68 (321547360) - Aukcje internetowe Allegro
Troche one kosztuja jak na jeden raz:-)

sliczne :tak::-) ale rzeczywiswcie troche kosztuje. siostra mi mowila ze teraz w C&A sa wyprzedaze i taki ladne ubranko dla malucha kosztuje 30 zl z 120.
ja jeszcze nie kupowalam bo nie wiem kiedy bede chrzcic wiec jaki rozmiar :dry:

Karina pisalas ze pracujesz w banku. Orientujesz sie czy moj facet, rodowity anglik moglby wziasc w polsce kredyt na mieszkanie:confused:

mam pytanie jakim termometrem mierzycie temp u dzieci i w jaki sposob
bo ja mam elektroniczny i mierzylam pod pachą ale okazalo sie ze zakałamywal o 0,5 stopnia i teraz jedziemy na rtęciowym ale cholera z kolei bardzo dlugo sie czeka a nie chce mu wkladac w dupkę.

women ja tez mam elektroniczny i rowniez mierze pod pacha, moglabym uzywac analnie ale jakos nie jestem przekonana do tego rodzaju mierzenia

ja wlasnie przed chwila skonczylam kapac malucha, balsamowac i obcinac pazkokvie :-):-) musi wyglada cacy jak idzie do lekarza

reklama
Ja pikule ale dzień zaraz zasnę.
Porządeczek porobiony Ola spała 3,5 godziny na tarasie super
Nie wiem czy zdążę dzisiaj ale powklejam w galerii zdjątka tylko to szkolenie wrócę pewno o 22:baffled:
Karina co do stroju to fajny ale jak na raz chyba za drogi
my nie robiliśmy pozowanych na chrzcinach jak są w kompie to powklejam

Do góry