reklama
Nio tez mi go strasznie zal Ladinko
Beata do do wątków zamknietych to musisz wystąpic Do Misi o udostępnienie
Bo jest kilka watkow zamknietych do ktorych mamy tylko my dostep,wiec napisz na priva wiadomosc do Misi.
Beata do do wątków zamknietych to musisz wystąpic Do Misi o udostępnienie
Bo jest kilka watkow zamknietych do ktorych mamy tylko my dostep,wiec napisz na priva wiadomosc do Misi.
Hello!
Igi smacznie drzemie, Wiku poszedł z babcią na spacerek do sklepu. A ja się witam ;-)
Women jejku zdróweczka dla Dorianka! :-(
Sugar ale akcja! Jak z filmu :-)
Mam straszne problemy z cerą. Jest sucha i napięta. Szczególnie na twarzy i na dłoniach, tony kremów zużywam. Już nie wiem co mam robić. Wcinam olej lniany, bo tam są kwasy omega 3, ale rezultatów nie widać. Włosy wypadają garściami, muszę je obciąć bo rosną w zawrotnym tempie, więc mam długie, wychudzone kłaczki... zastanawiam się nad jeżykiem, ale chyba matce dwójki dzieci to już nie za bardzo pasuje... Na razie ukrywam ich lichotę lekko je podkręcając na termoloki. Normalnie sypię się
No i koniec drzemki.
Ciao lejdis.
Igi smacznie drzemie, Wiku poszedł z babcią na spacerek do sklepu. A ja się witam ;-)
Women jejku zdróweczka dla Dorianka! :-(
Sugar ale akcja! Jak z filmu :-)
Mam straszne problemy z cerą. Jest sucha i napięta. Szczególnie na twarzy i na dłoniach, tony kremów zużywam. Już nie wiem co mam robić. Wcinam olej lniany, bo tam są kwasy omega 3, ale rezultatów nie widać. Włosy wypadają garściami, muszę je obciąć bo rosną w zawrotnym tempie, więc mam długie, wychudzone kłaczki... zastanawiam się nad jeżykiem, ale chyba matce dwójki dzieci to już nie za bardzo pasuje... Na razie ukrywam ich lichotę lekko je podkręcając na termoloki. Normalnie sypię się
No i koniec drzemki.
Ciao lejdis.
karina1980
Fanka BB :)
Beata z powodu tej obcej baby to ja valium potrzebuje
napisalam jej maila,bo zwalania sie z pracy,i pytalam jej sie co dalej robi?
no i okzalo sie ze ona chciala do nas przyjechac,bo maz ja tak nakrecil jak tu byla... o co mielismy wiele klotni,bo ja nie chce mieszkac z NIKIM oprocz meza i dzieci...
no i w mailu przeczytalam ze ''zostala na lodzie''
jakby byla dobrym obserwatorem to by widziala ze ja jej nie chce,ale nie umialam powiedziec w twarz...zreszta wydaje mi sie ze widziala,bo ja tematu nie poruszalam a jak byla mowa o tym to sie nie oddzywalam!!
pozatym powinna spystac sie mnie co ja o tym mysle a nie sluchac tylko swojego syneczka!!!
poprostu widziala napewno ze ja nie chce a ze ona chce to mnie olala...bo ja na jej miejscu bym sie zapytala corki syna co ona o tym mysli!!
a wogole to to byla PROPOZYCJA ktora przemyslamy a nie od razu decyzja ze CHCEMY CIE!!!
qrwa zaraz eksploduje
dzisiaj jak maz przyjedzie z pracy to u nas jest wojna swiatowa!!!!!! bo mowilam mu po jej wyjezdzie by sprawe odkrecil to NIE!!!!!
dzis zginie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo przez niego bede najgorsza w rodzinie!!!!!!!!!!
No to widze ze nie tylko ja mam jazde z tesciowa i dziala ona na mnie jak plachta na bykaNie wiem co one maja ale potrafia byc jak wrzód na .......
Gdybym tylko pozwolila jej na to zamieszkalabym najchetniej z nami. Moja mnie doprowadza do szalu bo caly czas wszedzie jest z nami ( teraz na szczescie nie bo odcielam sie od niej i wie co mysle na jej temat) ale za to sa wieczne klotnie pomiedzy mna a mezem z jej powodu.
Wystarczy ze tylko przyjdzoe do meza albo zadzwoni do niego u nas awantura murowana.(niestety moj moaz jest maminsynkiem)
A do tego wiem ze obrabia tylek i jest falszywa.....Z dzieckiem tylko raz zrobila na przekor mi ale zorientowala sie ze jestem wsciekla.
Pozatym nigdy nie pyta sie czy moze z nami byc czy jechac czy cokolwiek ona zawsze oswiadcza i nie interesuje ja czy mamy ochote inne plany lub cos jeszcze innego......
Tylko dzieki Bogu mamy swoje mieszkanie:-)
Zreszta duzo mozna pisac na ten temat ale szkoda naszych nerwow
Szkoda slow dlatego doskonale Ciebie rozumie- ignoruj ja albo powiedz wprost i miej to wnosie ze bedziesz najgorsza w rodzinie ( ja nia juz jestem ahhahahaha)
POZDRAWIAM
KARINA
karina1980
Sabina
Ja tez chcialabym jakas prace dorwac tylko ciezko z tym ja pracuje w banku wiec z tamtad pracy jakiejkolwiek do domu nie moge zabrac no chyba ze gdzies znajde.
POZDRAWIAM
KARINA
Ja tez chcialabym jakas prace dorwac tylko ciezko z tym ja pracuje w banku wiec z tamtad pracy jakiejkolwiek do domu nie moge zabrac no chyba ze gdzies znajde.
POZDRAWIAM
KARINA
karina1980
Karina podobne mamy te bujaki
No proszę ja ten bujak dorwalam przypadkiem znajomy dostal w prezencie dla swojego maluszka ale ze on wazyl wtedy ok 12 kg wiec nawet nie sadzal jego na tym bo jest to do 9 kg.
Spotkalismy sie i zaczelismy rozmawiac m.in na ten temat no i on sprzedalmi nowiutki za 200 zl
Tylko moj maly wazy 6600 kg wiec niedlugo bedzie trzeba rozejrzec sie za czyms innym:-)
POZDRAWIAM
KARINA
Beata u nas to chyba ząbki wychodzą że tak marudzi a u moich rodziców to pewnie zmiana klimatu tak negatywnie na nią podziałała ostatnio również miała lekki katarek i trochę pokasływała ale już jej przeszłoAluśka dzięki Twojej Amandzie również bo też macie z tego co doczytałam jakieś problemy?
fajne foteczki super wyszła Oleńka w bujaczku i w kombinezonku też
Larvuniu trzymaj się dzielnie każdy ma czasem gorsze dni to minie zobaczysz ! a mleko musisz sobie ściągać żeby Ci się jakieś zapalenie nie zrobiło
Kunda super że z Adasiem coraz lepiej oby tak dalej ;-)Witam!
U mnie Adas powoli wraca do normy tzn zaczyna jesc, choc jest jeszcze troche markotny ale wczoraj pozwolil mi umyc dwa okna:-) wiec nie jest zle:-)
Na nogach dzis od 6 bo moje pociechy o 5 rozpoczeły dzien ale był jeszcze tata wiec on sie zajmował a potem jak juz poszedł to trzeba było wstac
Beata dużo zdrówka nie daj się chorobieDzień dobry!!!
A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora
Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
Pusia szybkiego powrotu do zdrówkahej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie
Jestem choraaaaa kurde i mnie też złapała choroba nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie ...:---(
sabina super wymiary ma Kacperek jak prawdziwy modelja tak na szybko nie czytając przepraszam;-( my po szczepieniu..
Kapik waży 6400;-) od urodzenia podwoił swoja wagę wiec pięknie:-)
głowka- 42 cm
Klata:-) 44 cm
to tyle jadę dalej załatwiac sprawy...buuu:-(
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??
Pusia my byliśmy 6 tygodni temu u ortopedy i na tej wizycie mieliśmy robione usg bioderek
i wtedy wyszło że lewe bioderko jest słabe ...
A jutro idziemy na 17.30 na kontrolę do ortopedy i mam nadzieję że z pieluchą ort. się pożegnamy
jolie współczuję bo wiem co to znaczy u nas też ostatnio sąsiedzi drzwi wymieniali i w mieszkaniu nie dało się wytrzymać od tego hałasuWitam.
Tymek na spacerze z babcią a u sąsiadów nad nami zmieniają drzwi, czuję jakby ktoś mi w głowie dziurę wiercił!!!
Karina ja będę siedzieć do roku a przynajmniej taki mam zamiar ponieważ nie wyobrażam sobie żebym mogła zostawić komuś mojego szkraba a zwłaszcza mojej teściowejWczoraj widzialam sie z moja Dyrektorka i chcialaby zebym wrocila juz do pracy
powiedzcie dziewczyny do kiedy chcecie siedziec w domu z waszymi szkrabami?????
Ide nakarmic Musia i zmykam troche na spacerek jego dotlenic i pozbywac sie moich kilogramow;-)
POZDRAWIAM WAS
KARINA
Lilka współczuję Ci tępej teściowej :-(szkoda Twoich nerwów oszczędzaj siły dla dzidziusia w brzusiu
dzis zauwazylam (moze to bylo dla was oczywiste) maly jest tylko na butli i przez pare dni robil juz takie twarde kupki i sie troche nad tym zastanawialam , ze moze mleko nie takie itp.
a z drugiej strony czasem robil tez normalne bardziej rzadki kupki
no i dzis wiem to zalezy ile pije w ciagu dnia herbatki, wody itp.
w sumie to oczywiste jak dorosy malo pije to dostaje zatwardzenia w sumie czemu bylo by inaczej z dziecmi ..... tylko mnie zastanawia czemu pisza ze w zadadzie to mleko modyfikowane zaspokaja potrzeby tak jak mleko matki w wode
a z drugiej strony czasem robil tez normalne bardziej rzadki kupki
no i dzis wiem to zalezy ile pije w ciagu dnia herbatki, wody itp.
w sumie to oczywiste jak dorosy malo pije to dostaje zatwardzenia w sumie czemu bylo by inaczej z dziecmi ..... tylko mnie zastanawia czemu pisza ze w zadadzie to mleko modyfikowane zaspokaja potrzeby tak jak mleko matki w wode
malutki zjadł kolejne 70ml wiec chyba wraca mu apetyt ale nie równa sie to z tym co zjadał,no ale jest chory bidak wiec i tak dobrze ze cos je wogole.
Mam pytanie dzis rano zauwazyłam w pieluszce malutką plamke krwi taka sama jak po urodzeniu i teraz przebieralam i znowu była malutka kropeczka.Co jest nie tak?Ktos sie zna?
Mam pytanie dzis rano zauwazyłam w pieluszce malutką plamke krwi taka sama jak po urodzeniu i teraz przebieralam i znowu była malutka kropeczka.Co jest nie tak?Ktos sie zna?
reklama
Podziel się: