reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Nio tez mi go strasznie zal Ladinko

Beata do do wątków zamknietych to musisz wystąpic Do Misi o udostępnienie
Bo jest kilka watkow zamknietych do ktorych mamy tylko my dostep,wiec napisz na priva wiadomosc do Misi.

Hello!

Igi smacznie drzemie, Wiku poszedł z babcią na spacerek do sklepu. A ja się witam ;-)

Women jejku zdróweczka dla Dorianka! :-(

Sugar ale akcja! :szok: Jak z filmu :-)

Mam straszne problemy z cerą. Jest sucha i napięta. Szczególnie na twarzy i na dłoniach, tony kremów zużywam. Już nie wiem co mam robić. Wcinam olej lniany, bo tam są kwasy omega 3, ale rezultatów nie widać. Włosy wypadają garściami, muszę je obciąć bo rosną w zawrotnym tempie, więc mam długie, wychudzone kłaczki... zastanawiam się nad jeżykiem, ale chyba matce dwójki dzieci to już nie za bardzo pasuje... :confused: Na razie ukrywam ich lichotę lekko je podkręcając na termoloki. Normalnie sypię się :szok::-D

No i koniec drzemki.
Ciao lejdis.

Beata z powodu tej obcej baby to ja valium potrzebuje:angry:
napisalam jej maila,bo zwalania sie z pracy,i pytalam jej sie co dalej robi?
no i okzalo sie ze ona chciala do nas przyjechac,bo maz ja tak nakrecil jak tu byla... o co mielismy wiele klotni,bo ja nie chce mieszkac z NIKIM oprocz meza i dzieci...

no i w mailu przeczytalam ze ''zostala na lodzie'':angry::wściekła/y:
jakby byla dobrym obserwatorem to by widziala ze ja jej nie chce,ale nie umialam powiedziec w twarz...zreszta wydaje mi sie ze widziala,bo ja tematu nie poruszalam a jak byla mowa o tym to sie nie oddzywalam!!
pozatym powinna spystac sie mnie co ja o tym mysle a nie sluchac tylko swojego syneczka!!!
poprostu widziala napewno ze ja nie chce a ze ona chce to mnie olala...bo ja na jej miejscu bym sie zapytala corki syna co ona o tym mysli!!:angry:
a wogole to to byla PROPOZYCJA ktora przemyslamy a nie od razu decyzja ze CHCEMY CIE!!!:wściekła/y:

qrwa zaraz eksploduje

dzisiaj jak maz przyjedzie z pracy to u nas jest wojna swiatowa!!!!!! bo mowilam mu po jej wyjezdzie by sprawe odkrecil to NIE!!!!!
dzis zginie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo przez niego bede najgorsza w rodzinie!!!!!!!!!!

No to widze ze nie tylko ja mam jazde z tesciowa i dziala ona na mnie jak plachta na byka:wściekła/y:Nie wiem co one maja ale potrafia byc jak wrzód na .......
Gdybym tylko pozwolila jej na to zamieszkalabym najchetniej z nami. Moja mnie doprowadza do szalu bo caly czas wszedzie jest z nami ( teraz na szczescie nie bo odcielam sie od niej i wie co mysle na jej temat) ale za to sa wieczne klotnie pomiedzy mna a mezem z jej powodu.
Wystarczy ze tylko przyjdzoe do meza albo zadzwoni do niego u nas awantura murowana.(niestety moj moaz jest maminsynkiem):zawstydzona/y:
A do tego wiem ze obrabia tylek i jest falszywa.....Z dzieckiem tylko raz zrobila na przekor mi ale zorientowala sie ze jestem wsciekla.
Pozatym nigdy nie pyta sie czy moze z nami byc czy jechac czy cokolwiek ona zawsze oswiadcza i nie interesuje ja czy mamy ochote inne plany lub cos jeszcze innego......
Tylko dzieki Bogu mamy swoje mieszkanie:-)
Zreszta duzo mozna pisac na ten temat ale szkoda naszych nerwow
Szkoda slow dlatego doskonale Ciebie rozumie- ignoruj ja albo powiedz wprost i miej to wnosie ze bedziesz najgorsza w rodzinie ( ja nia juz jestem ahhahahaha)

POZDRAWIAM
KARINA

Sabina

Ja tez chcialabym jakas prace dorwac tylko ciezko z tym ja pracuje w banku wiec z tamtad pracy jakiejkolwiek do domu nie moge zabrac no chyba ze gdzies znajde.

POZDRAWIAM

KARINA

Karina podobne mamy te bujaki:tak::-D

No proszę ja ten bujak dorwalam przypadkiem znajomy dostal w prezencie dla swojego maluszka ale ze on wazyl wtedy ok 12 kg wiec nawet nie sadzal jego na tym bo jest to do 9 kg.
Spotkalismy sie i zaczelismy rozmawiac m.in na ten temat no i on sprzedalmi nowiutki za 200 zl:-D
Tylko moj maly wazy 6600 kg wiec niedlugo bedzie trzeba rozejrzec sie za czyms innym:-)

POZDRAWIAM
KARINA

Aluśka dzięki Twojej Amandzie również bo też macie z tego co doczytałam jakieś problemy?
Beata u nas to chyba ząbki wychodzą że tak marudzi :confused:a u moich rodziców to pewnie zmiana klimatu tak negatywnie na nią podziałała :baffled: ostatnio również miała lekki katarek i trochę pokasływała ale już jej przeszło :tak:
fajne foteczki :tak: super wyszła Oleńka w bujaczku i w kombinezonku też

Larvuniu
trzymaj się dzielnie każdy ma czasem gorsze dni to minie zobaczysz ! a mleko musisz sobie ściągać żeby Ci się jakieś zapalenie nie zrobiło :confused:

Witam!

U mnie Adas powoli wraca do normy tzn zaczyna jesc, choc jest jeszcze troche markotny ale wczoraj pozwolil mi umyc dwa okna:-) wiec nie jest zle:-)

Na nogach dzis od 6 bo moje pociechy o 5 rozpoczeły dzien ale był jeszcze tata wiec on sie zajmował a potem jak juz poszedł to trzeba było wstac
Kunda super że z Adasiem coraz lepiej oby tak dalej :tak:;-)
Dzień dobry!!!

A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora:no:

Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
Beata dużo zdrówka :tak:nie daj się chorobie :happy2:

hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie

Jestem choraaaaa :( kurde i mnie też złapała choroba :( nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie
...:-:)-:)-(
Pusia szybkiego powrotu do zdrówka :tak:

ja tak na szybko nie czytając przepraszam;-( my po szczepieniu..
Kapik waży 6400;-) od urodzenia podwoił swoja wagę wiec pięknie:-)
głowka- 42 cm
Klata:-) 44 cm

to tyle jadę dalej załatwiac sprawy...buuu:-(
sabina super wymiary ma Kacperek jak prawdziwy model :tak::tak:
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??

Pusia my byliśmy 6 tygodni temu u ortopedy i na tej wizycie mieliśmy robione usg bioderek :confused:
i wtedy wyszło że lewe bioderko jest słabe ...
A jutro idziemy na 17.30 na kontrolę do ortopedy i mam nadzieję że z pieluchą ort. się pożegnamy :tak:
Witam.

Tymek na spacerze z babcią a u sąsiadów nad nami zmieniają drzwi, czuję jakby ktoś mi w głowie dziurę wiercił!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jolie współczuję bo wiem co to znaczy :confused:u nas też ostatnio sąsiedzi drzwi wymieniali i w mieszkaniu nie dało się wytrzymać od tego hałasu :baffled::no:

Wczoraj widzialam sie z moja Dyrektorka i chcialaby zebym wrocila juz do pracy:no:
powiedzcie dziewczyny do kiedy chcecie siedziec w domu z waszymi szkrabami?????
Ide nakarmic Musia i zmykam troche na spacerek jego dotlenic i pozbywac sie moich kilogramow;-)

POZDRAWIAM WAS
KARINA
Karina ja będę siedzieć do roku a przynajmniej taki mam zamiar :happy2: ponieważ nie wyobrażam sobie żebym mogła zostawić komuś mojego szkraba a zwłaszcza mojej teściowej :baffled:

Lilka współczuję Ci tępej teściowej :-(szkoda Twoich nerwów oszczędzaj siły dla dzidziusia w brzusiu :tak:

dzis zauwazylam (moze to bylo dla was oczywiste) maly jest tylko na butli i przez pare dni robil juz takie twarde kupki i sie troche nad tym zastanawialam , ze moze mleko nie takie itp.
a z drugiej strony czasem robil tez normalne bardziej rzadki kupki
no i dzis wiem to zalezy ile pije w ciagu dnia herbatki, wody itp.

w sumie to oczywiste jak dorosy malo pije to dostaje zatwardzenia w sumie czemu bylo by inaczej z dziecmi ..... tylko mnie zastanawia czemu pisza ze w zadadzie to mleko modyfikowane zaspokaja potrzeby tak jak mleko matki w wode

malutki zjadł kolejne 70ml wiec chyba wraca mu apetyt ale nie równa sie to z tym co zjadał,no ale jest chory bidak wiec i tak dobrze ze cos je wogole.
Mam pytanie dzis rano zauwazyłam w pieluszce malutką plamke krwi taka sama jak po urodzeniu i teraz przebieralam i znowu była malutka kropeczka.Co jest nie tak?Ktos sie zna?

reklama
Do góry