reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Czesc Wam dziewczyny nie bylo mnie na forum dzien i troche a tutaj doszlo tyle stron:szok:nie obijacie sie hahaha:-)
Widze ze duzo z Was zaczyna chorowac?????co sie dzieje moze taka pogoda teraz jest zdradliwa?????
Patarzalam na wozki ktore wymieniacie pewnie sa dobre i lekkie ale te trzykolowe kurcze nie za bardzo pasuja mi macie jeszcze jakies inne sprawdzone?????
Co do bujawki to ja mam inna troche ale niesttey tez jest tylko do 9 kg nizej dam zdjecie.

Women co sie dzieje z Doriankiem widze ze dziewczyny pisza ze jest gorzej????????

Wczoraj widzialam sie z moja Dyrektorka i chcialaby zebym wrocila juz do pracy:no:
powiedzcie dziewczyny do kiedy chcecie siedziec w domu z waszymi szkrabami?????
Ide nakarmic Musia i zmykam troche na spacerek jego dotlenic i pozbywac sie moich kilogramow;-)

POZDRAWIAM WAS
KARINA

Załączniki

• DSC00131.JPG
    DSC00131.JPG
    536 KB · Wyświetleń: 20
reklama
ajj Beata bo od soboty do dzisiaj mielismy gosci...na szczescie rano wyjechali:-p

a teraz mam nerwa, ktorego zawdzieczam tesciowej :wściekła/y:
szkoda gadac......:baffled:
Liluś ty to masz z tymi gośćmi a co do teściowej to nie warto się z powodu "obcej" baby denerwować:tak:A jak się czujesz?

Czesc Wam dziewczyny nie bylo mnie na forum dzien i troche a tutaj doszlo tyle stron:szok:nie obijacie sie hahaha:-)
Widze ze duzo z Was zaczyna chorowac?????co sie dzieje moze taka pogoda teraz jest zdradliwa?????
Patarzalam na wozki ktore wymieniacie pewnie sa dobre i lekkie ale te trzykolowe kurcze nie za bardzo pasuja mi macie jeszcze jakies inne sprawdzone?????
Co do bujawki to ja mam inna troche ale niesttey tez jest tylko do 9 kg nizej dam zdjecie.

Women co sie dzieje z Doriankiem widze ze dziewczyny pisza ze jest gorzej????????

Wczoraj widzialam sie z moja Dyrektorka i chcialaby zebym wrocila juz do pracy:no:
powiedzcie dziewczyny do kiedy chcecie siedziec w domu z waszymi szkrabami?????
Ide nakarmic Musia i zmykam troche na spacerek jego dotlenic i pozbywac sie moich kilogramow;-)

POZDRAWIAM WAS
KARINA

Karina ja do 15 marca jestem na macierzyńskim a do 9 maja na zaległych urlopach a potem wychowawczy do września.
Słuchajcie dostałam super cynk na fajne nianie idę do przedszkola teraz po Michała to wam potem wszystko napiszę:tak:

Cześć Mamcie :tak:

Amanda nareszcie usnęła i mogę w końcu usiąść i poczytać co u Was :tak: Jak nie śpi to cały czas chce być na rączkach a wszystko przez moją teściową jak mówię żeby jej nie nosiła na rękach bo później jak jesteśmy same to nawet spokojnie do ubikacji nie mogę wyjść a ta "dobrze bo do czegoż to podobne żeby tak dziecko rozpieścić .... " i co nadal nosi :no: Wściec się można jak grochem o ścianę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A jeszcze wkurzyła mnie bo poszłam do kuchni zjeść śniadanie i Amandę zostawiłam na łóżku ale otoczyłam ją poduszkami żeby nie spadła i leżała wzdłuż więc była zabezpieczona przed upadkiem poszła do niej moja teściowa położyła ją w poprzek prawie przy samej krawędzi niczym jej nie zabezpieczyła i ją tak zostawiła:baffled: myślałam że mnie szlak trafi jak to zobaczyłam :szok: jak weszłam do pokoju to Amanda już się przekręciła na boczek a wystraszyło żeby na brzuszek się obróciła i leżała by na podłodze :wściekła/y: mówiłam już jej że Amanda się obraca i nie wolno jej tak zostawiać :angry: Może chciała mi zrobić na złość...:no: ... już nie rozumiem jej postępowania .....:wściekła/y::no:

witam

nie popisze nic bo jestem wkurzona :wściekła/y:
wszystko przeczytalam ale nie moge zebrac mysli
zycze tylko duzo zdroweczka dla Dorianka oraz Beaty bo widze ze sie pogorszylo :-(

Wszystkie wkurzone dzisiaj:confused:
Jak ja mam czas to nikt nie ma natchnienia pisac;-) Chyba sobie kawke zaserwuje, bo mnie leb boli, kuzwa zawsze jak wieje...

women
jak Dorianek??

ufff na dzisiaj dosć załatwień:-)
Kapik leży w łóżeczku chyba zaraz uśnie:-)

WOMEN co z Doriankiem?????????????pisz....
kurcze widzę że wogóle dużo mamusiek i dzieciaczków wzięło na chorowanie:-( ZDRÓWKA WSZYSTKIM:-)

muszę nadrobić co napisałyście przez te dni:-)

Beata z powodu tej obcej baby to ja valium potrzebuje:angry:
napisalam jej maila,bo zwalania sie z pracy,i pytalam jej sie co dalej robi?
no i okzalo sie ze ona chciala do nas przyjechac,bo maz ja tak nakrecil jak tu byla... o co mielismy wiele klotni,bo ja nie chce mieszkac z NIKIM oprocz meza i dzieci...

no i w mailu przeczytalam ze ''zostala na lodzie'':angry::wściekła/y:
jakby byla dobrym obserwatorem to by widziala ze ja jej nie chce,ale nie umialam powiedziec w twarz...zreszta wydaje mi sie ze widziala,bo ja tematu nie poruszalam a jak byla mowa o tym to sie nie oddzywalam!!
pozatym powinna spystac sie mnie co ja o tym mysle a nie sluchac tylko swojego syneczka!!!
poprostu widziala napewno ze ja nie chce a ze ona chce to mnie olala...bo ja na jej miejscu bym sie zapytala corki syna co ona o tym mysli!!:angry:
a wogole to to byla PROPOZYCJA ktora przemyslamy a nie od razu decyzja ze CHCEMY CIE!!!:wściekła/y:

qrwa zaraz eksploduje

dzisiaj jak maz przyjedzie z pracy to u nas jest wojna swiatowa!!!!!! bo mowilam mu po jej wyjezdzie by sprawe odkrecil to NIE!!!!!
dzis zginie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo przez niego bede najgorsza w rodzinie!!!!!!!!!!

Lilka
rozumiem Twoje wkur...mogla sie upewnic najpierw, czy ja chcecie. A wogole to jakbym siebie czytala, bo moja mamusia sobie nagle o wnukach przypomniala po 4 miesiacach i chce sie sprowadzic, ale nie na 2 tyg. tylko na ch.. wie ile...Ale juz jej ten pomysl wyperswadowalam, powiedzialam wprost, ze jak do tej pory dalam sobie rade to juz dalej z gorki a jak chce przyjechac to jak wszyscy w odwiedziny a nie na 5 lat...

reklama
Boszzz Ladina ....to wiesz o co chodzi....
ja nie chce tesciowej i wychodzi na to ze bede musiala ja o tym poinformowac....ale w rodzinie beda jaja :-( potem kazdemu bede musiala tlumaczyc....
nabawie sie zaraz wrzodow zoladka.....ja jej nie chce bo nawet naczynia po niej musialam poprawiac jak umyla,sztucce brudne,az mowilam Karolowi czy z takich nie domytych jadl...czy teraz ona tak zmywa :szok:
Hanie nosila mimo moich prosb by tego nie robila...ona pojechala a my 2 dni mielismy wrzeszczace dziecko bo nie nosilismy by mala oduczyc:wściekła/y:
ja nie chce jej,bo by mi sie wtracala do wychowania dzieci,pozatym dwie gosposie na jednym podworku to nie dla mnie

jestem gotowa co miesiac jej pieniadze wysylac ino by nie przyjezdzala tu!!
pozatym ona ma 48 lat wiec do emerytury brakuje jej conajmniej 7 lat!!
a K.obiecal jej zlote gory!! ze bedziemy zus jej placic (800zl),do tego pensja,a ze bedzie trzeba wynajac wieksze mieszkanie to next koszt....same koszty!!!!!!
wole dziecko podrzucac do opiekunki !! wydac tyle samo a nawet ciut wiecej niz miec tesciowa!!!!

oszaleje........:-(

Do góry