reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Hej
Women ma opis na gg ze z Doriankiem gorzej :-(
Women odezwij sie i napisz co sie dzieje???
Ja mam humor skopcony...moze pozjniej napisze dlaczego.
jolie
Tymkowa mama
Witam.
Tymek na spacerze z babcią a u sąsiadów nad nami zmieniają drzwi, czuję jakby ktoś mi w głowie dziurę wiercił!!!
Larvuniu biedactwo. Nie wiem jak Cię pocieszyć :--(
Co się dzieje, że wszyscy zaczynają chorować? Dziewczyny dużo zdrowia dla Was i dla Waszych maleństw.
Ja sama prosiłam lekarz o skierowanie do ortopedy a USG bioderek nie robiliśmy, bo nie było takiej potrzeby.
Women a już bylo lepiej, co się dzieje kochana?
Tymek na spacerze z babcią a u sąsiadów nad nami zmieniają drzwi, czuję jakby ktoś mi w głowie dziurę wiercił!!!
czesc
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem
teraz ledwo na oczy patrze...............
ratunku, zmeczona jestem, nawet nie mam sily czytac co u was :-(
Larvuniu biedactwo. Nie wiem jak Cię pocieszyć :--(
Dzień dobry!!!
A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora
Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie
Jestem choraaaaa kurde i mnie też złapała choroba nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie ...:---(
Co się dzieje, że wszyscy zaczynają chorować? Dziewczyny dużo zdrowia dla Was i dla Waszych maleństw.
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??
Ja sama prosiłam lekarz o skierowanie do ortopedy a USG bioderek nie robiliśmy, bo nie było takiej potrzeby.
Women a już bylo lepiej, co się dzieje kochana?
jolie
Tymkowa mama
Zapomniałam napisać - Kunda trzymaj się, jesteś super dzielną mamą, podziwiam Cię jak Ty sobie dajesz radę z tym wszystkim
Lilka
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??
tutaj w Norwegi usg bioderek nie robia,ino lekarz sprawdza,a jak cos mu jest podejrzane lub jesli w rodzinie byly przypadki to wysyla na usg
u nas wszystko ok
zas w polsce przy Mili usg po urodzeniu i kontrolne w 3 miesiacu zycia
zadnego skierowania do ortopedy nie mielismy bo wszystko bylo super
jesli masz skierowanie tzn. ze lekarz robiacy usg mogl znalezc jakas nieprawidlowosc.....
tutaj w Norwegi usg bioderek nie robia,ino lekarz sprawdza,a jak cos mu jest podejrzane lub jesli w rodzinie byly przypadki to wysyla na usg
u nas wszystko ok
zas w polsce przy Mili usg po urodzeniu i kontrolne w 3 miesiacu zycia
zadnego skierowania do ortopedy nie mielismy bo wszystko bylo super
jesli masz skierowanie tzn. ze lekarz robiacy usg mogl znalezc jakas nieprawidlowosc.....
Nie właśnie nic nie mam żadnego skierowania ani nic. Pani doktor przy padaniu przed szczepieniem nie mówiła że cos jest nie tak a pytam o to bo gdzies słyszałam że każde dziecko powinno iść do ortopedy i mieć to USG dlatego sie wystraszyłam że Kacperek nie był
u nas przypierwszej i drugie wizycie u pediatry bylo robion usg bioderek ... tu to standart , tak jak badanie sluchu
No badanie słuchu to u nas tez standart jeszcze w szpitalu
Kacper miał jeszcze w szpitalu USG jamy brzusznej
Kacper miał jeszcze w szpitalu USG jamy brzusznej
Beata34
Fanka BB :)
Bira to super że się wyspałaś ja też od razu świat jest piękniejszyCześć:-)
Dziewczyny wyspałam się:-):-):-) poszłam spać o 21, Inga obudzła się o 1 na jedzenie, którego zjadła tyle co kot napłakał a później dopiero o 7:-) Normalne jestem wniebowzięta.
Women, super, że z Doriankiem lepiej.
Beata, kuruj się, trzymaj się ciepło:-)
Wisienka, Beatka, Elbra, myślę, że to nie te bakterie, ale nie zaszkodzi mi sprawdzić. Jutro zaniose siuśki do analizy.
Anulka, nie zastanawiaj się, tylko rezerwuj wakacje:-) Z takim maluchem to sama przyjemność. Jedyne co nam odradziła znajoma, która prowadzi biuro podróży to kraje arabskie, ale moja kumpleka ma wykupione już wczasy z dzieckiem, które urodzi się dopiero w maju;-)
Co do wózka ja mam x-adventure. Gondolka super, a ze spacerówką dopiero zobaczymy. W wakacje chcemy kupić parasolkę... ja chcę quinny zapp, a mąż ma jakieś chicco upatrzone. Zobaczymy, ale to dopiero kupię jak pojadę do niego na wakacje do Holandii:-)
Pusia u nas jest sponsorowane Usg przez prezydenta Gdyni i ze skierowaniem od pediatry każde dziecko ma robione ok 6 tygodnia tak samo było w przypadku MichałaDziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy miały wszystkie USG bioderek i dostały skierowanie do ortopedy??
Hej
Anineczka co się stało????:-(
Women a wieczorem było dobrze co tam znowu z Doriankiem???
Lilka co u ciebie nowego? jak ty się kobieto czujesz? wiem że podczytujesz ale mało się odzywasz
Nafaszerowałam się tak lekami że mi lepiej bo góra prania i prasowania tak sobie myślę że jakby mnie zmogła choroba to co było z dzieciakami?Muszę zadbać więcej o siebie nie tylko zdrowotnie zrobię sobie dzisiaj paznokcie bo rąk się już wstydzę pokazywać obcym
A u nas mega słońce fantastycznie już nie będę wierzyła TVP 1 bo zapowiadali szaro-bury dzionek
reklama
Podziel się: