reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hej ja sie witam tak szybko i ide jeść śniadanie

Jestem choraaaaa :( kurde i mnie też złapała choroba :( nos za pchany po same czoło masakra . mam nadzieje że Kacper się nie zarazi bo w czwartek mamy szczepienie
...:-:)-:)-(

reklama
Dzień dobry!!!

A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora:no:

Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło

Ja też nie pamietam kiedy byłam chora ostatnio ... na pewno gdzies jeszcze przed ciążą czyli bardzo dano temu , ale w końcu mnie dopadło :-(

Cześć:-)

Dziewczyny wyspałam się:-):-):-) poszłam spać o 21, Inga obudzła się o 1 na jedzenie, którego zjadła tyle co kot napłakał a później dopiero o 7:-) Normalne jestem wniebowzięta.

Women, super, że z Doriankiem lepiej.
Beata, kuruj się, trzymaj się ciepło:-)

Wisienka, Beatka, Elbra, myślę, że to nie te bakterie, ale nie zaszkodzi mi sprawdzić. Jutro zaniose siuśki do analizy.

Anulka, nie zastanawiaj się, tylko rezerwuj wakacje:-) Z takim maluchem to sama przyjemność. Jedyne co nam odradziła znajoma, która prowadzi biuro podróży to kraje arabskie, ale moja kumpleka ma wykupione już wczasy z dzieckiem, które urodzi się dopiero w maju;-)

Co do wózka ja mam x-adventure. Gondolka super, a ze spacerówką dopiero zobaczymy. W wakacje chcemy kupić parasolkę... ja chcę quinny zapp, a mąż ma jakieś chicco upatrzone. Zobaczymy, ale to dopiero kupię jak pojadę do niego na wakacje do Holandii:-)

witam z rana:-)
chlopaki spobie ucieli drzemke a Viki maluje;-)
Widze ze rozmawiacie na temat spacerowki Zapp- ja jestem jej posiadaczka:tak:, ale nie polecam jej dla takich maluszkow. My ja kupilismy jak Viki miala ponad poltora roku, wczesniej mielismy quinny freestyle. A dlaczego odradzam u maluchow- bo nie ma pozycji lezacej, a takie bable spia jeszcze na spacerkach:tak: Mozna do niej zamontowac maxi-cosi wprawdzie...
U nas sie sprawdzila, bo latamy do Polski i wygodnie jest zabrac taka mala spacerowke do samolotu.

larvuniu
bidulko, wiem jak Ci ciezko:-(

PusiaBeatko
kurujcie sie kobiety;-)

Kunda
super ze Adas wraca do normy. My tez od 6 na nogach;-)

bira
kiedy ja sie wyspie, buuuuu:confused:

dzien dobry
nocka super kopanie , jedzonko i maly spal juz przed 9, nastepna jedzonko o 5:30 pozniej sie obudzilo o 7 bo maz do pracy jechalwiec sie troche pobawilismy i przed 8 zasnal do 9:30 jedzonko
super

pogoda znowu do d...pada .....

wszystkim chorobsdom ...... wszystkiego najzdrowszego

larvunia ..... mowilam ci ze bedzie problem , ale pojakims czasie sie unormuje , moja rada zciagaj sobie choc troszeczke zeby piesiom ulzyc (mleko mozesz wylac , to na pewno nie zatrzyma produkcji a bedzie ci lepiej)

witam z rana:-)
chlopaki spobie ucieli drzemke a Viki maluje;-)
Widze ze rozmawiacie na temat spacerowki Zapp- ja jestem jej posiadaczka:tak:, ale nie polecam jej dla takich maluszkow. My ja kupilismy jak Viki miala ponad poltora roku, wczesniej mielismy quinny freestyle. A dlaczego odradzam u maluchow- bo nie ma pozycji lezacej, a takie bable spia jeszcze na spacerkach:tak: Mozna do niej zamontowac maxi-cosi wprawdzie...
U nas sie sprawdzila, bo latamy do Polski i wygodnie jest zabrac taka mala spacerowke do samolotu.

larvuniu
bidulko, wiem jak Ci ciezko:-(

PusiaBeatko
kurujcie sie kobiety;-)

Kunda
super ze Adas wraca do normy. My tez od 6 na nogach;-)

bira
kiedy ja sie wyspie, buuuuu:confused:
no to widze ze mamy taki samy gust ... tez mam freestlera a pozniej tez chce zapp moze pod koniec roku ,zalezy jak beda wygladaly nasze podroze

reklama
ja tak na szybko nie czytając przepraszam;-( my po szczepieniu..
Kapik waży 6400;-) od urodzenia podwoił swoja wagę wiec pięknie:-)
głowka- 42 cm
Klata:-) 44 cm

to tyle jadę dalej załatwiac sprawy...buuu:-(

Do góry