reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
czesc
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem
teraz ledwo na oczy patrze...............
ratunku, zmeczona jestem, nawet nie mam sily czytac co u was :-(

no mniejwiecej czysto w domku juz, moge isc spac :sorry2:
wypapowana na maxa jestem
3majcie sie kochane! k o l o L o w y c h s n o F ;-)

No właśnie gdzie wy dziewuchy się podziewacie?
Tylko my z Women podtrzymujemy teraz to forum:tak:
jak mam chwilkę to pustki po 22 to ja już śpię bo z nockami różnie bywa a 2 karmienia są jak nic:tak:

Tak z innej bajki nie na tym wątku ale zapytam krótko jak się nazywa kleik kukurydziany do zagęszczania i jakiej firmy kupiłyście bo szukałam w Tesco i nie znalazłam

Beatka ja mam kleik kukurydziany z Nestle
I nazywa sie zwyczajnie KLEIK KUKURYDZIANY
Tu masz fotkę
kleik_kukurydziany.gif

Kleik kukurydziany
odpowiednie_dla.gif
  • niemowląt powyżej 4. miesiąca
charakterystyka.gif
  • bezglutenowy produkt zbozowy
  • nie wymaga gotowania
wskazania.gif
  • stanowi pólplynny skladnik diety
  • przygotowywac na mleku modyfikowanym np. NAN 2 lub na preparacie mlekozastepczym
  • mozna stosowac do zageszczania zupek jarzynowych
  • moze byc stosowany w diecie bezglutenowej (celiakia)

Beatka i wklejam huśtawkę jest naprawdę fajna i polecam,jest to 3w1 FP
hustawka
lezaczek
krzesełko
dsc00487re4zk6.jpg

women .... zapp dlatego ze jest malutki ... na czas jak maly zacznie juz pomalu chodzic ale jeszcze bedzie potrzebna spacerowka , szczegolnie na lotniskach

Spoko wiem o co biega,musi byc lekki wygodny wlasnie zapp jest idealny

czesc
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem

Larvunia bidulko kurcze domyslam sie jak Tobie ciezko,mam nadzieje ze masz wsparcie w postaci pomocnego męża.
Jutro bedzie lepiej.....
A wiesz ze w pracy istnieje przerwa na karmienie lub wczesniej mozesz konczyc prace.Moze warto pomyslec bo te bolace cycki dobrze nie wróżą.

Ja sie wykąpałam i weszlam jeszcze na chwile
Zapraszam na wątek November Foto Mama - Strona 2 - Forum BabyBoom
Jaja jak berety

Witam!

U mnie Adas powoli wraca do normy tzn zaczyna jesc, choc jest jeszcze troche markotny ale wczoraj pozwolil mi umyc dwa okna:-) wiec nie jest zle:-)

Na nogach dzis od 6 bo moje pociechy o 5 rozpoczeły dzien ale był jeszcze tata wiec on sie zajmował a potem jak juz poszedł to trzeba było wstac

dzień dobry kochane:-)

obiecuję że już niedługo wrócę do świata żywych:-)mam troche załatwiania papierów itp z moim autkiem teraz..jak już to wszysko zrobie wrócę częściej i będę was sobą zamęczała:-)

a do tego idę dziś na szczepienie z małym..uff na szczęscie ostatnie i potem chyba po roku czy jakoś tak:-) chyba że sie mylę:-)

napisze popołudniu ile waży itp;-)

a poza tym mama jest u mnie od wczoraj żebym mogła sobie wszsytko pozałatwiać...i tez nie chce siedziec przed komem za długo:-)

buziak
miłego dnia..
obiecuje ze nadrobie wszystko...
dajciee mi jeszcze kilka dni..

Dzień dobry!!!

A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora:no:

Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło

reklama
czesc
dzis mialam kryzys
Larvuniu to rzeczywiście cały dzionek ci zleciał co do cycków to moim zdaniem powinnaś w ciągu dnia ściągać pokarm bo raz że będziesz go miała za mało na wieczór a dwa możesz jeszcze sobie narobić jakiegoś zapalenia piersi.
No i jeszcze najważniejsz rzecz

Sto lat, sto lat Marcelkowi z okazji (wczorajszego) wkroczenia w 5 miesiąć

Sabinko powodzenia na szczepieniu

Women dzięki kobieto właśnie dziewczyny pisały że masz coś fajnego.Ten nasz zakupili dziadkowie i nie wiedzieli co i jak muszę pobuszować po e-kropce.

A co to za jaja z tym wątkiem ja tam nie mogę wejść czemu?:-(

Do góry