reklama
Beata34
Fanka BB :)
Spadam dziewczyny bo już nie mogę
Dobrej nocki
Dobrej nocki
czesc
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem
teraz ledwo na oczy patrze...............
ratunku, zmeczona jestem, nawet nie mam sily czytac co u was :-(
dzis mialam kryzys
bylam w trasie od 6.00 do 18.00 i zanim wrocilam z malym do domku (jak odebralam go od babci) to byla juz ok 19.
W domu syf, maly jakis rozklejony, marudny a ja zmeczona na maxa..... cycki bolace, mleka w nim na masakre, stanik caly zapaskudzilam bo przelewalo mi sie .... maly malo zjadl przed snem
No właśnie gdzie wy dziewuchy się podziewacie?
Tylko my z Women podtrzymujemy teraz to forum
jak mam chwilkę to pustki po 22 to ja już śpię bo z nockami różnie bywa a 2 karmienia są jak nic
Tak z innej bajki nie na tym wątku ale zapytam krótko jak się nazywa kleik kukurydziany do zagęszczania i jakiej firmy kupiłyście bo szukałam w Tesco i nie znalazłam
Beatka ja mam kleik kukurydziany z Nestle
I nazywa sie zwyczajnie KLEIK KUKURYDZIANY
Tu masz fotkę
Kleik kukurydziany
- niemowląt powyżej 4. miesiąca
- bezglutenowy produkt zbozowy
- nie wymaga gotowania
- stanowi pólplynny skladnik diety
- przygotowywac na mleku modyfikowanym np. NAN 2 lub na preparacie mlekozastepczym
- mozna stosowac do zageszczania zupek jarzynowych
- moze byc stosowany w diecie bezglutenowej (celiakia)
Beatka i wklejam huśtawkę jest naprawdę fajna i polecam,jest to 3w1 FP
hustawka
lezaczek
krzesełko
women .... zapp dlatego ze jest malutki ... na czas jak maly zacznie juz pomalu chodzic ale jeszcze bedzie potrzebna spacerowka , szczegolnie na lotniskach
Spoko wiem o co biega,musi byc lekki wygodny wlasnie zapp jest idealny
czesc
dzis mialam kryzys
Larvunia bidulko kurcze domyslam sie jak Tobie ciezko,mam nadzieje ze masz wsparcie w postaci pomocnego męża.
Jutro bedzie lepiej.....
A wiesz ze w pracy istnieje przerwa na karmienie lub wczesniej mozesz konczyc prace.Moze warto pomyslec bo te bolace cycki dobrze nie wróżą.
Ja sie wykąpałam i weszlam jeszcze na chwile
Zapraszam na wątek November Foto Mama - Strona 2 - Forum BabyBoom
Jaja jak berety
Witam!
U mnie Adas powoli wraca do normy tzn zaczyna jesc, choc jest jeszcze troche markotny ale wczoraj pozwolil mi umyc dwa okna:-) wiec nie jest zle:-)
Na nogach dzis od 6 bo moje pociechy o 5 rozpoczeły dzien ale był jeszcze tata wiec on sie zajmował a potem jak juz poszedł to trzeba było wstac
U mnie Adas powoli wraca do normy tzn zaczyna jesc, choc jest jeszcze troche markotny ale wczoraj pozwolil mi umyc dwa okna:-) wiec nie jest zle:-)
Na nogach dzis od 6 bo moje pociechy o 5 rozpoczeły dzien ale był jeszcze tata wiec on sie zajmował a potem jak juz poszedł to trzeba było wstac
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień dobry kochane:-)
obiecuję że już niedługo wrócę do świata żywych:-)mam troche załatwiania papierów itp z moim autkiem teraz..jak już to wszysko zrobie wrócę częściej i będę was sobą zamęczała:-)
a do tego idę dziś na szczepienie z małym..uff na szczęscie ostatnie i potem chyba po roku czy jakoś tak:-) chyba że sie mylę:-)
napisze popołudniu ile waży itp;-)
a poza tym mama jest u mnie od wczoraj żebym mogła sobie wszsytko pozałatwiać...i tez nie chce siedziec przed komem za długo:-)
buziak
miłego dnia..
obiecuje ze nadrobie wszystko...
dajciee mi jeszcze kilka dni..
obiecuję że już niedługo wrócę do świata żywych:-)mam troche załatwiania papierów itp z moim autkiem teraz..jak już to wszysko zrobie wrócę częściej i będę was sobą zamęczała:-)
a do tego idę dziś na szczepienie z małym..uff na szczęscie ostatnie i potem chyba po roku czy jakoś tak:-) chyba że sie mylę:-)
napisze popołudniu ile waży itp;-)
a poza tym mama jest u mnie od wczoraj żebym mogła sobie wszsytko pozałatwiać...i tez nie chce siedziec przed komem za długo:-)
buziak
miłego dnia..
obiecuje ze nadrobie wszystko...
dajciee mi jeszcze kilka dni..
Beata34
Dzień dobry!!!
A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora
Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
A ja chora z temperaturą się obudziłam i zawalonym gardłem oj już nie pamię tam kiedy byłam, chora
Piękne słoneczko mamy a zapowiadali deszcz oby dalej nam świeciło
reklama
Beata34
Larvuniu to rzeczywiście cały dzionek ci zleciał co do cycków to moim zdaniem powinnaś w ciągu dnia ściągać pokarm bo raz że będziesz go miała za mało na wieczór a dwa możesz jeszcze sobie narobić jakiegoś zapalenia piersi.czesc
dzis mialam kryzys
No i jeszcze najważniejsz rzecz
Sto lat, sto lat Marcelkowi z okazji (wczorajszego) wkroczenia w 5 miesiąć
Sabinko powodzenia na szczepieniu
Women dzięki kobieto właśnie dziewczyny pisały że masz coś fajnego.Ten nasz zakupili dziadkowie i nie wiedzieli co i jak muszę pobuszować po e-kropce.
A co to za jaja z tym wątkiem ja tam nie mogę wejść czemu?:-(
Podziel się: