reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

O jaaaaaa
Beatka moze wez szybko cos nazbicie i nafaszruj sie lekami i moze nie rozchorujesz sie na odbre a w szczegolnosci nie zaraziz malego

Kathhe ciekawe jak sobie radzicie
Sabina gdzie sie podziewasz?
Larvunia jak w pracy?
Wisienka a ty co robisz ze nie ma cie na BB?

reklama
No właśnie gdzie wy dziewuchy się podziewacie?
Tylko my z Women podtrzymujemy teraz to forum:tak:
jak mam chwilkę to pustki po 22 to ja już śpię bo z nockami różnie bywa a 2 karmienia są jak nic:tak:

Tak z innej bajki nie na tym wątku ale zapytam krótko jak się nazywa kleik kukurydziany do zagęszczania i jakiej firmy kupiłyście bo szukałam w Tesco i nie znalazłam

women to dobrze ze juz troche lepiej
beata ... kuruj sie
ja jak juz pisalam mam quinny freestyler i jest super tylko duzy .... pozniej chce kupic urzywany quinny zapp bedzie dobry na podroze samolotem

zapp mi sie nie widzi buzz mi sie bardzo podoba
uciekam kobity
dobrej nocki życzę wam
Beata no ja juz wiem ze masz podpisane z therflu i reklamujesz ich gdzie tylko wlezie heheh

Women mój bujak tak wygląda ale słyszałam że masz jakiś do 18 kg? walniesz fotkę bo mój tylko do 9 a coś chcę kupić potem
s5001401bs8.jpg

s5001402ds7.jpg

zapp mi sie nie widzi buzz mi sie bardzo podoba
uciekam kobity
dobrej nocki życzę wam
Beata no ja juz wiem ze masz podpisane z therflu i reklamujesz ich gdzie tylko wlezie heheh
No no dobrze by było
A tydzień temu kupiłam Olce polarkowy kombinezon i już w nim chodzi pokażę wam na przecenie za 40 zł
s5001403xy8.jpg

i jeszcze tak
s5001404et5.jpg

reklama
Do góry