reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

No to Beatko piszemy bo chyba zostałysmy tutaj same....

Ladina lepiej miec miekke serce ale dupe twardą
wszystko da sie zrozumiec ale kochana wez pod uwagę ze te Pani przychodzą opiekowac sie Twoimi dziećmi i pomysl co moglo by sie stac jak by z taka alkoholiczką zostaly twoje dzieci,mogla by oparzyc je mlekiem,nie przepbrać,upuścic chyba nie musze dalej pisac........
Kobieto ja to bym jeszcze do tej korporacji zadzwonila z pretensjami ze jaka wy mi babe pijana przysyłacie!!!!!!!!!!!
Takze Kobieto patrz na swoje i dzieci dobro!!!!!!!

reklama
Co do wózka to dla mnie obowiązkowo muszą byc skrętne koła,nie wyobrażam sobie sie tarmosić wózkiem zeby skrecać,a tak to pyk pyk i już.
Zastanawiam sie zeby sprzedac x-landera i kupic spacerówkę qunny buzz

Co do wózka to dla mnie obowiązkowo muszą byc skrętne koła,nie wyobrażam sobie sie tarmosić wózkiem zeby skrecać,a tak to pyk pyk i już.

Mi bardzo pasuje w Mutsy ta skrętna tylna oś super się nią jeździ.

w musty bardzo podoba mi sie ze fotelik rozkłada sie do płaskiego jak na moje rewelacja na swieżo urodzonego dzidziusia zeby nie meczyć kręgosłupa

Chciałam kupić na początku ale ciut drogi był taki 3 w 1:tak:

Mi bardzo pasuje w Mutsy ta skrętna tylna oś super się nią jeździ.
to fakt fajnie się prowadzi tylko taka mała gondolka jak dla chińczyka:-D

w musty bardzo podoba mi sie ze fotelik rozkłada sie do płaskiego jak na moje rewelacja na swieżo urodzonego dzidziusia zeby nie meczyć kręgosłupa

Nie śmiejcie się ale my mamy ten fotelik Mutsy Play fakt rozkłada się do płaskiego ale zamontować go w samochodzie graniczy z cudem pasy są przecież znormalizowane ale wejścia w Mutsy są za wąskie, więc do sklepu mamy playa w samochodzie fotelik Chicco po Michale

Tak mnie gardło boli że zaraz zwariuję idę przepłukać Sheridancem:-D.Nie żartuję zaparzę sobie jakiś Fervex.Moja zasnęła ale po tych inhalacjach jest niespokojna efekt uboczny tego leku niestety ale mniej kaszle
Women a jak Dorian?Żyga czy już ok chociaż z tym?

Beatko nie juz nie zyga,czuje sie chyba znacznie lepiej,nie gorączkuje,teraz spi
Ale bardzo malo je
dzis zjadł zaledwie 200ml mleka od wczoraj godz 00 kiedy wyrzygał wszystko

co do wozka qunny to tez mowilam ze za drogi a kupilam x-landera za 1800zł hehe
wiec teraz chyba kupie sobie tylko spacerówke bo te wozki sa cholernie lekkie

reklama
Zobaczę jak się będzie spisywała ta spacerówa jak nie bardzo sprzedam wózek i zostanę przy starym ten jest naprawdę super lekki i bardzo fajnie się go prowadzi

Cholender mam 37,5 kurcze młoda mnie zaraziła:-(Teraz czekać aż młody się sypnie a dopiero dzisiaj pierwszy raz był w przedszkolu po tak długiej nieobecności:wściekła/y:

Do góry