reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Witam,

Women, super ze Dorianek ma sie juz lepiej - zycze zdrowenka:tak::tak::tak:

Misia, zagladaj czasem....:blink::blink:

Co do wozkow, to my mamy 3 funkcyjny (fotelik samoch., gondola, spacerowka) ale tez kolos... a odrebnie mamy kupiona spacerowke JEEPa, ale to jak juz Oskarek bedzie mial k. roczku... a poki co od wiosny bedziemy smigac ta spacerowka (jest rozkladana zupelnie na plasko i jest wysoka, a Jeep ma pozycje pollezaca i siedzaca i jest nizszy...)

Ja dzis bylam ze swoim zebem na zakonczeniu kanalowki, juz mam plombe:tak::tak::tak: ...
nocka u nas znowu slabiutka... nie wiem czemu, czy to wszystko przez te wychodzace zabki... hmmm
Oskarek juz pieknie siada, a dumny przy tym, ze ho... ho...:-D:-D:-D

Sugar, jak to z tym Twoim urlopem? Byliscie czy nie?
Bo ja tak ciagle sie waham... i sama nie wiem, ale z tego co widze Bira ma zarezerwowane, Pati tez... Beata tez cos pisala...

migotek :-):-):-):-) czuję się świetnie w roli mamy chociaż czasem dopada mnie przygnębienie gdy Amanda strasznie płace i nie potrafię jej pomóc i mam dość ale ten stan na szczęście szybko mija:tak: Życie jest piękniejsze dzięki Amandzi :-D:-D A jak Ty się czujesz ?

Beata dużo zdróweczka życzę Oleńce :tak::tak::tak:

Pusia współczuję nieprzespanej nocki:-(

Dzięki za współczucie mam nadzieje że dziś będzie lepiej :tak:

Co do wózków to my mamy też wielofunkcyjny Mutsy Urban Rider (stary model) gondola i spacerówka. Już niemoge doczekać się kiedy będziemy jeździć spacerówką ...:-)

Anineczko ja też tak mam wydaje mi się że przemyślałam jaki wózek chcę mieć a teraz okazuje się że jednak stary jest dużo bardziej funkcjonalny i lepszy od nowego-ja tylko nie mówię o tym mężowi bo by mnie chyba zabił tyle kasy poszło.Identycznie było z kołyską którą kupiłam a Ola i tak śpi w łóżeczku Michałowym,.Czasami łapię się na takich wpadkach:baffled:Stara a głupia:tak:

Beata ja niedoswiadczona mamuska ale z wozka akurat jestem bardzo zadowolona, natomiast inne rzeczy to nie wiedzialam w sumie co i ile mi bedzie potrzebne i oczywiscie pokupowalam niektore rzeczy ktore prawie wogole nie uzywam albo za duzo, kasa sie zmarnowala no ale trudno sie mowi. Teraz juz bym wiedziala zeby nie kupowac lub kupic ale mniej :sorry2:

faktycznie pustki...

Beatko
Dzisiaj byla inna babka i mnie pytala jak mi sie tamta podoba, wiec jej mowie , ze nie za bardzo...No i jej powiedzialam , ze czulam od tamtej alkohol i ze przez 3 godziny korytarz, ganek i troje drzwi umyla... Wiec ta dzisiejsza zdeklarowala sie, ze jakos to delikatnie zalatwi, zeby mogla ona caly czas przychodzic a nie tamta...
I teraz zaczelo mnie dreczyc sumienie, ze moze nie potrzebnie jej o tamtej sytuacji powiedzialam...ehhh ja to mam dylematy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

anulka
ja tez sie zastanawiam ciagle nad rezerwacja wakacji, ale kuzwa z trojka dzieci to niezly meksyk moze byc...ale z jednym bym sie nie wahala;-)

Witam,

Women, super ze Dorianek ma sie juz lepiej - zycze zdrowenka:tak::tak::tak:

Misia, zagladaj czasem....:blink::blink:

Co do wozkow, to my mamy 3 funkcyjny (fotelik samoch., gondola, spacerowka) ale tez kolos... a odrebnie mamy kupiona spacerowke JEEPa, ale to jak juz Oskarek bedzie mial k. roczku... a poki co od wiosny bedziemy smigac ta spacerowka (jest rozkladana zupelnie na plasko i jest wysoka, a Jeep ma pozycje pollezaca i siedzaca i jest nizszy...)

Ja dzis bylam ze swoim zebem na zakonczeniu kanalowki, juz mam plombe:tak::tak::tak: ...
nocka u nas znowu slabiutka... nie wiem czemu, czy to wszystko przez te wychodzace zabki... hmmm
Oskarek juz pieknie siada, a dumny przy tym, ze ho... ho...:-D:-D:-D

Sugar, jak to z tym Twoim urlopem? Byliscie czy nie?
Bo ja tak ciagle sie waham... i sama nie wiem, ale z tego co widze Bira ma zarezerwowane, Pati tez... Beata tez cos pisala...

Anulka no my czekamy aż mężuś będzie miał te 2 tyg. wolne około maj/czerwiec jedziemy do Turcji wiemy już konkretnie do jakiego hotelu chcemy i weźmiemy last m. zawsze to taniej.Początkowo mieliśmy wykupić te 10 dni jeszcze w 2007 r ale nie wiedzieliśmy kiedy będzie mąż miał wolne a jak nie wyjdzie to trudno bo jeszcze autko chcemy w tym roku kupić:tak:.Mamy jeszcze działkę nad jeziorem w razie czego ale nie chcę już co rok tam tylko spędzać wakacji.:confused:

Dzięki za współczucie mam nadzieje że dziś będzie lepiej :tak:

Co do wózków to my mamy też wielofunkcyjny Mutsy Urban Rider (stary model) gondola i spacerówka. Już niemoge doczekać się kiedy będziemy jeździć spacerówką ...:-)

Pusia a ty zadowolona jesteś z tego wózka?
Ja myślę że gondola ok ale spacerówa ciężko powioedzieć

Beata ja niedoswiadczona mamuska ale z wozka akurat jestem bardzo zadowolona, natomiast inne rzeczy to nie wiedzialam w sumie co i ile mi bedzie potrzebne i oczywiscie pokupowalam niektore rzeczy ktore prawie wogole nie uzywam albo za duzo, kasa sie zmarnowala no ale trudno sie mowi. Teraz juz bym wiedziala zeby nie kupowac lub kupic ale mniej :sorry2:
Widzisz Wisienko wydawało mi się że nowe dziecko nowy wózek ale naprawdę ten Chicco jest super mogłam tylko wkład dla noworodka kupić do niego:tak:.Co do rzeczy miałam dużo po Michale i tylko trochę dokupiłam dziewczęcych rzeczy:tak:

co tu tak pusto????????

Ja jestem ale kupe walnęła teraz ta moja Olka a już po kąpieli była masakra musiałam na śmietnik ją wyrzucić:-D

faktycznie pustki...

Beatko
Dzisiaj byla inna babka i mnie pytala jak mi sie tamta podoba, wiec jej mowie , ze nie za bardzo...No i jej powiedzialam , ze czulam od tamtej alkohol i ze przez 3 godziny korytarz, ganek i troje drzwi umyla... Wiec ta dzisiejsza zdeklarowala sie, ze jakos to delikatnie zalatwi, zeby mogla ona caly czas przychodzic a nie tamta...
I teraz zaczelo mnie dreczyc sumienie, ze moze nie potrzebnie jej o tamtej sytuacji powiedzialam...ehhh ja to mam dylematy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

anulka
ja tez sie zastanawiam ciagle nad rezerwacja wakacji, ale kuzwa z trojka dzieci to niezly meksyk moze byc...ale z jednym bym sie nie wahala;-)
No i tak może będzie ok bo pijaczkę niekoniecznie trzeba trzymać i jeszcze by mogła coś zwędzić:baffled:
Ja już to wszystko przerabiałam bo do Michała miałam z 7 lub 8 niań nie pamiętam a do sprzątania ze 3 babki.Dopiero ta która jest jest fajna nawet zastanawiałam się czy by ją nie wziąć na opiekunkę ale ja pracuję na 2 zsmiany a ona ma 8 letniego syna i popołudnia musi być w domu wiadomo no i ma małego pieska którego musi wyprowadzać więc odpada chyba że znajdę 1 zmianową pracę:tak:

Karina nie wiem czemu ale ucięło mi odpowiedź do ciebie .Słuchaj ta wartość mieści się w granicach wart. referencyjnych więc nie jesteś w ciąży(no chyba że takiej 3/4 tc) nie masz zaśniadu groniastego ani kosmówczaka- nowotworu, ale lekarz musi to ocenić:tak:

reklama
Anulka no my czekamy aż mężuś będzie miał te 2 tyg. wolne około maj/czerwiec jedziemy do Turcji wiemy już konkretnie do jakiego hotelu chcemy i weźmiemy last m. zawsze to taniej.Początkowo mieliśmy wykupić te 10 dni jeszcze w 2007 r ale nie wiedzieliśmy kiedy będzie mąż miał wolne a jak nie wyjdzie to trudno bo jeszcze autko chcemy w tym roku kupić:tak:.Mamy jeszcze działkę nad jeziorem w razie czego ale nie chcę już co rok tam tylko spędzać wakacji.:confused:

Pusia a ty zadowolona jesteś z tego wózka?
Ja myślę że gondola ok ale spacerówa ciężko powioedzieć

Widzisz Wisienko wydawało mi się że nowe dziecko nowy wózek ale naprawdę ten Chicco jest super mogłam tylko wkład dla noworodka kupić do niego:tak:.Co do rzeczy miałam dużo po Michale i tylko trochę dokupiłam dziewczęcych rzeczy:tak:

Ja jestem ale kupe walnęła teraz ta moja Olka a już po kąpieli była masakra musiałam na śmietnik ją wyrzucić:-D

Ja póki co jestem na etapie gondoli (która powoli robi się za mała :) ) o spacerówce jeszcze nic nie powiem ale ogólnie jestem zadowolona z tego wuzka

Do góry