reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Cześć dziewczyny.

Byłam dzisiaj u lekarza, bo strasznie boli mnie brzuch, mam zakaz jedzenia truskawek:wściekła/y:, winogron i cytrusow... masakra. No i w przyszły czwartek znowu mam sie zameldowac...

bira oj wspolczuje.... truskaweczki sa najlepsze a Ty nie mozesz.... No, ale lepsze to niz bole brzuszka....

Zgafdzam się z anineczką:-) Dlkaczego lakier miałby zaszkodzic? Ja maluje pazuru, szczególnie te u stóp, ale nie wydaje mi się, żeby miało to jakikolwiek zły wpływa na dziecko.

Truskawki podobno są wzdymające... nie wiem, jak to jest naprawdę. Do tego teraz podobno nie są najzdrowsze, a ja zajadałam się nimi kilogramami. Szczerze mówiąc do końca sobie nie odmówię, ale może ciut ograniczę;-)

Zgafdzam się z anineczką:-) Dlkaczego lakier miałby zaszkodzic? Ja maluje pazuru, szczególnie te u stóp, ale nie wydaje mi się, żeby miało to jakikolwiek zły wpływa na dziecko.

Dziewczynki ja uważam że tym lakierem się tylko sztachać nie można i tyle. Malować pazurki owszem. Paznokiec to paznokieć. Ja maluje i się nie przejmuję :-)

wlasnie nie wiem jak to jest z tymi lakierami czy zelami na pazurkach i zdziwilam sie jak mi klentka zwrocila na to uwage, dlatego Was pytam.... Wole tu niz ginekologa pytac, jeszcze by mnie wysmial :zawstydzona/y: ....

wlasnie nie wiem jak to jest z tymi lakierami czy zelami na pazurkach i zdziwilam sie jak mi klentka zwrocila na to uwage, dlatego Was pytam.... Wole tu niz ginekologa pytac, jeszcze by mnie wysmial :zawstydzona/y: ....
Ja rozmawialam o tym z kolezanka-tipsekra co mi paznokcie robi. I mowi,ze w ciazy akrylu nie mogla nakladac klientkom. Ze wzgledu na duszacy zapach.Nigdy nie mialam akrylu to niewiem jak pachnie.
Ale zele poleca dla ciezarnych i nawet juz ma pomysl na moje paznokcie na porodowke :laugh2::laugh2:

Lakier w sumie szybko schnie, nawet się nie nawącha człowiek specjalnie. Żelu też nie pamiętam, żeby specjalnie było go czuć... ?Nie ma co się niektórymi gadaniami przejmować.. boziu ile ja już się nasłuchałam dobrych rad... co jedna to lepsza. Dlatego sieję wszystko przez gęste sito i większośc tych rewelacji odrzucam.

reklama
Do góry