reklama
Przez te upały nie mam na nic czasu bo cały dzien spedzamy na dworze a w domu bałagan, nie ma chetnych do sprzatania:-)
My tez powoli przymierzamy sie do nocniczka i zycia bez pieluchy...ciekawe co nam z tego wyjdzie:-)
My tez powoli przymierzamy sie do nocniczka i zycia bez pieluchy...ciekawe co nam z tego wyjdzie:-)
Pozmieniałam swój profil, już jest lepiej
Mnie też wtedy zatkało z tym głaskaniem, może w późniejszym okresie nie wolnonie wiem na czym to polega ale jak tam leżałam to mnie non stop upominali i jak widzieli rękę na brzuchu to dostawałam reprymendę
![]()
wiecie co, nie należy przesadzac w drugą stronę, pewnie że dotyk może powodować skurcze, ale jeśli nie powoduje to można głaskać. Przecież to czuć jak brzuch się spina i można łatwo skojarzyc czy to od tego. Ja głaszczę, ale jak tylko czuję że macica mi twardnieje to przestaję i tyle. Po seksie też występują skurcze i uwierzcie mi że nikt z tego powodu ne zabrania seksu, chyba że ciąza jest zagrożona, wtedy trzeba uważac i obowiązkowy celibat.
Ja jestem Larvuniu :-)
Dzisiaj na obiadek zjadłam makaron z truskawkami zmiksowanymi z kefirem. Hehe jadłam takie coś ostatnio w przedszkolu
. U nas truskawki są po 7,5 zł ale czasem widze cenę 11 zł
.
Idę pomalować sobie pazurki
Dzisiaj na obiadek zjadłam makaron z truskawkami zmiksowanymi z kefirem. Hehe jadłam takie coś ostatnio w przedszkolu

Idę pomalować sobie pazurki

misia maluj maluj :-) ...a wlasnie kobitki slyszalam, ze lakier szkodzi na dzidziusia, jakos sie niby przedostaje do lozyska.... Mam polozony zel na swoich pazurkach...i wtapiane wzorki. Jakie macie zdanie na temat lakierow w ciazy czy wlasnie zeli czy akrylu...... Niechce zaszkodzic malenstwu i ostatnio klientka mi zwrocila uwage bym sie dowiedziala jak to jest, bo ona tak slyszala....

reklama
Podziel się: