reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Women, Kochana trzymaj sie:-( Mysle, ze jutro juz bedzie o niebo lepiej Doriankowi, zobaczysz - trzymam kciuki:tak:
A wiesz co go dopadlo? Wedlug opisu to wyglada jak pislala Lilka - rotawirus.

Anulka, a Oskarek ma coś z bioderkami, że macie kontrolę za dwa miesiące? My mieliśmy usg jakś czas temu i kontrola dopiero za rok, jak mała zacznie śmigać:-)

Nie, wsio oki, pierwszy raz bylismy jakos pod koniec grudnia i tak kazal wpasc nam za 2 m-ce, wiec bylismy wczoraj no i tez mowil, ze ok, ale znowu kazal pokazc sie za jakies 2 m-ce... Moze ma placone od ilosci osob przyjetych...:-D:-D

Karinko, pytasz o kilogramy - u mnie po porodzie bylo jakies 4 kg na plusie, ale spadalo samo... w ciagu 2-3 tygodni, bylo juz mniej niz przed ciaza, i ustabilizowalo sie i teraz jest o 2 kg mnie mniej;-)

Ja tez slyszalam o czopkach vibrucol, mialam dac Oskarkowi jak plakal i plakal przez bolace dziaselka, ale jakos dalismy rade obyc sie bez nich... poki co...

hej dziewczyny, wyszlysmy z mala na przepustke, jutro wracamy do Bartoszyc:-(jestem zestresowana i wyczerpana psychicznie:-:)-:)-(ten pobyt jest straszny, mamy strasznie duzo zabiegow- 2 razy dziennie bobath i 3 razy dziennie vojta- rano robie z terapeutami bobath i vojte a po poludniu 2 razy sama vojte i raz sama bobath:-:)-:)-(mala strasznie reaguje na pobyt tam, dzieci placza , jest glosno i do tego ta vojta:-(okropna metoda, po niej zrobila sie placzliwa i rozdrazniona i juz sama nie wiem co robic. Rehabilitantka od bobatow ktora przychodzila do nas do domu prywatnie mowi ze mala spokojnie wyjdzie z tego po przez terapie bobatami a tam mowia ze niekoniecznie ale ze to moja decyzja:-(codziennie sie pakuje i wracam do domu:-(a inne mamy mnie namawiaja zebym zostala i zostaje:-(nie jestem przekonana do vojty i nie wyrabiam psychicznie przez ta metode, pomalu trace pokarm ze stresu, do tego poklucilam sie z mezem i nasi rodzice tez sie poklucili, ehhhh szkoda gadac:-(nie wiem czy zostac przy vojcie czy rehabilitowac ja samymi bobathami MAM METLIK W GLOWIE a jestem matka i decyzja nalezy do mnie:-(misia ratuj:-(

Dobra, zmykam myc zęby i spatuniac...;-)

Obejrzalam z mezusiem kolejny odcinek LOSTow...:shocked2: hmmm, no i znowu nie moge sie doczekac nastepnego...:-D:-D

Zycze spokojnej nocki mamusiom i maluszkom...:tak:

hej dziewczyny, wyszlysmy z mala na przepustke, jutro wracamy do Bartoszyc:-(jestem zestresowana i wyczerpana psychicznie:-:)-:)-(ten pobyt jest straszny, mamy strasznie duzo zabiegow- 2 razy dziennie bobath i 3 razy dziennie vojta- rano robie z terapeutami bobath i vojte a po poludniu 2 razy sama vojte i raz sama bobath:-:)-:)-(mala strasznie reaguje na pobyt tam, dzieci placza , jest glosno i do tego ta vojta:-(okropna metoda, po niej zrobila sie placzliwa i rozdrazniona i juz sama nie wiem co robic. Rehabilitantka od bobatow ktora przychodzila do nas do domu prywatnie mowi ze mala spokojnie wyjdzie z tego po przez terapie bobatami a tam mowia ze niekoniecznie ale ze to moja decyzja:-(codziennie sie pakuje i wracam do domu:-(a inne mamy mnie namawiaja zebym zostala i zostaje:-(nie jestem przekonana do vojty i nie wyrabiam psychicznie przez ta metode, pomalu trace pokarm ze stresu, do tego poklucilam sie z mezem i nasi rodzice tez sie poklucili, ehhhh szkoda gadac:-(nie wiem czy zostac przy vojcie czy rehabilitowac ja samymi bobathami MAM METLIK W GLOWIE a jestem matka i decyzja nalezy do mnie:-(misia ratuj:-(

Kochana, wspolczuje... nie porafie nic madrego w tej sprawie doradzic... trzymam za Was kciuki, sciskam Was;-)

reklama
Cześć Kathe
Współczuję zaistniałej sytuacji , musisz dokonać wyboru prawidłowego dla was jedyną osobą znającą się jest tutaj chyba Misia, powodzenia

Nie chce mi coś chodzić komp cały czas wywala mnie
No u nas ciut lepij tylko pojawił się lekki kaszel ale przynajmniej dzięki temu wiem że ma dodatkowo jakieś zakażenie dróg oddechowych a nie tylko oczy.

Jak tam noc Women i Bira???

Do góry