reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Wiesz co ja podaję Viburcol w czopku to jest homeopatia pomoże albo nie ale jest trochę spokojniejsza po nim bo też non stop wyje i tylko na ręce nawet wysr... człowiek się nie ma jak:-(

kazałam kupic mojemu tacie,wlasnie
to jest na recepte?
nic mu nie sie nie stanie?
dam jesli w nocy niebedzie mogl spac.

Ja wczoraj też kupiłam vibrucol, bo myślałam, ze zejdę niedługo od tego krzyku. Mama musiała do mnie przyjechać na noc bo nawet nie miałam jak z domu z psami wyjść. Mam nadzieję, ze dzisiejszy spokojny dzień to nie cisza przed burzą:baffled:

kazałam kupic mojemu tacie,wlasnie
to jest na recepte?
nic mu nie sie nie stanie?
dam jesli w nocy niebedzie mogl spac.
nie na receptę nic mu się nie stanie ale musisz mu apodać ze 3 na dobę bo mały jest kawał chłopa

Ja wczoraj też kupiłam vibrucol, bo myślałam, ze zejdę niedługo od tego krzyku. Mama musiała do mnie przyjechać na noc bo nawet nie miałam jak z domu z psami wyjść. Mam nadzieję, ze dzisiejszy spokojny dzień to nie cisza przed burzą:baffled:
oj rozumiem życzę cierpliwości:tak:idę da jej mleko może przez sen wypije bo tak nie chce pije mi cholender po 20 ml. Nic nie robię tylko wypażam butelki i trzepię mleko:wściekła/y:

hej mamcie:-)
melduje sie że żyje po wycieczce:-)
poodpisuje jutro bo już nie mam siły..foty też wstawie jutro;-)

zdrówka dla wszystkich chorych maluszków:-( biedaczki maleńkie:-(
kolorowych snów

powaznie az 3 szt??????????odrazu?
bira a ty ile dalas malej,i czy podziałało?
Nie Women trzy na dobę tak co 8 godzin jeden:tak:

hej mamcie:-)
melduje sie że żyje po wycieczce:-)
poodpisuje jutro bo już nie mam siły..foty też wstawie jutro;-)

zdrówka dla wszystkich chorych maluszków:-( biedaczki maleńkie:-(
kolorowych snów
Sabinko czekamy na fotki fajnie że wycieczka udana:tak:

Women, ja dałam jednego czopka, bo więcej się bałam. Spała fajnie, bo obudziła się tylko raz ok. 2 na jedzenie a później dopiero przed 6.

Beata, u mnie wczoraj było to samo. Wypiła 20 i więcej ne szło jej wmusić, a jak próbowałam to zaczynała się drzeć, ze uszy więdły i krzyczała po 30-40 minut:no: Wszystko było be:baffled:

reklama
Women, ja dałam jednego czopka, bo więcej się bałam. Spała fajnie, bo obudziła się tylko raz ok. 2 na jedzenie a później dopiero przed 6.

Beata, u mnie wczoraj było to samo. Wypiła 20 i więcej ne szło jej wmusić, a jak próbowałam to zaczynała się drzeć, ze uszy więdły i krzyczała po 30-40 minut:no: Wszystko było be:baffled:
Homeopatia ma to do siebie że tzreba podawać przez jakiś dłuższy okres czasu. Nie zawsze też dziecko reaguje bo są typy wrażliwe i niewrażliwe ale ogólnie Viburcol jest często używany i chwalony.Moja jest już dzisiaj od 16 po 2 czopkach nie śpi ale przynajmiej nie wyje bo siły już nie mam do niej .
Może jutro będzie lepszy dzień

Do góry