reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

na spacerek dzis chcialam isc, ale do d.py pogoda :dry:
a Wy kochane jakie plany na dzis i jutro? Moj mezus zapracowany, wiec ja sama z marcelitkiem :sorry2:

ja tez ugrzezlam w domu, moj facet od rana robi porzadki w papierach, bo szuka prawa jazdy i nigdzie nie moze znalezc :wściekła/y:
a za kolo godzinke wychodzimy do jego rodzicow jak co weekend :-)
a jutro zakupy :-):-)

reklama
dzien dobry
mamy dzis leniwy dzien , pogoda do du....
maly wlasnie ma 2 drzemke , ja sie wykapalam i umylam wlosy
wieczorem przychodzi tesiowa na kolacje ... zrobie grila ( elektryczny na stole ...troche kurczaka, cukinia, papryka i takie tam ) nichce mi sie noc gotowac:-(
wczoraj zato zrbilam pysznego lososia w sosie szampanskim :-)

dzis ustalilismy z mezem ze jedziemy na dlugi weekend majowy do polski ... ciekaw jak bedzie wygladala podroz z maluchem samochodem z wiednia do olsztyna
prawdopodobnie pojedziemy w nocy... w tedy maly spi i jest mniej karmienia powinno byc ok w koncu bedzie mial juz 5mcy .... a pierwszy podroz do polski co prawda samolotem mial w wieku 3 tyg.

larvunia ... super ze jakos ci idzie w pracy ... a i ja tez nic nie robie z siusiakiem malego

Witam wszystkie

Dawno nie odzywałam się i nie męczyłam Was pytaniami:-)więc trzeba nadrobić.....
Widziałam, że wspominałyście o karmieniu piersią ja niestety od chyba póltora tygodnia przeszłam tylko na butle:-(nie z własnego wyboru ale dosłownie z dnia na dzień straciłam zupełnie pokarm......

Mam pytanie mamusie listopadowe jak jest z Waszymi kilogramami?????Jakiś czas temu poruszylam to ale była cisza chyba nie chciałyście rozmawiać ze mną:blink:hahah
Czy macie jeszcze nadprogramowe kilogramy po urodzeniu szkraba????
Ja borykam się jeszcze z dyszką ale jakoś słabo idzie może macie jakieś swoje sprawdzone i skuteczne sposoby???U mnie do tego celulit jest.....:angry:nie musze mówić jak to wygląda........

POZDRAWIAM
KARINA

Załączniki

• DSC00131.JPG
    DSC00131.JPG
    536 KB · Wyświetleń: 22
  • DSC00139.JPG
    DSC00139.JPG
    450 KB · Wyświetleń: 23
hej laski
nie poczytam bo nie mam czasu
maly bardzo chory gorzej niz wczoraj
niedawno wrocilam z nim ze szpitala
wymiotuje,biegunka,brak apetytu i do tego kaszel i katar
przepiali tabletki i smekte dodatkowo
zadnych desero,obiadkow i soczkow,tylko melko kaszka i herbatki

dziewczyny jeszcze nigdy sie tak nie wytraszylam
jak maly wymiotowal zrobil sie az czerwony jak by sie dusil
w nocyoka nie zmruże bede sie bała ze cos mu sie stanie
teraz go wykapalam i spi ale nawet przez sen steka
boje sie zeby sie nie odwodnił,bo nie chce pic melka ani herbatek

w miare mozliwosci bede pisała
pozdrawiam i trzymajcie kciuki za Dorianka

dorianku kochanie nasze zdrowiej nam tu szybciutko. Ciotunie sie martwia....
SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWKA....
women wspolczuje

reklama
karina ja tez mam +10 wiecej niz przed dzidziusiem. I tez nie mam jak sie tych kg pozbyc :sorry2:

Czyli nie jestem sama w zmaganiu się z kilogramami kurcze żeby one tak fajnie schodziły jak i przyszły:-D
U mnie w sumie 14 kg poleciało ale wiadomo to była ciąża teraz ta 10 to tłuszczyk:sorry2:
Stosowałam krem Vichy ale nic nie daje jak umnie teraz kupiłam produkty z firmy Ziaja i zobaczymy czy cos da......No i oprócz tego kupiłam sobie masażer i staram się robic codziennie chciaż brzuszki.

POZDRAWIAM
KARINA

Do góry