reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
czesc laseczki, zaraz do pracy wychodze.... masakra jak ja przezyje te godziny bez maluszka.....

milego dzionka kochane :tak:

Women co do spania Kapika to codziennie ok. 19.19.30 butla i spanko:-) a co 2 dzień kąpiel...i na szczęście Kapik nie protestuje:-) zasypia w 5 minut:-) no jeszcze czasami się mu zdaży ze w ciągu godziny coś tam się przebudzi ale to tylko tak na sekundke:-)

i mój Kapik już 2 raz w tym tyg. obudzil się tylko raz o 3:-) ja Cie oby już mu tak zostało...

Ladinka bidulko już niedługo chłopaki dadzą się wyspać:-) życzę tego:-)

hihi:-) Kapik śpi :-) to nie mam co robić:-)
a musze odpocząć przed rozmowami z nim...masakra wczoraj już mnie gardło boląło z tego grrrr gruuu guuu itp itd.........:-)

mój teraz rano to tak max. godzinke;-) dopiero popołudniu mam czasu więcej:-)

a jeszcze dzis musze kurde popracować a tak mi się nie chce...musze towary do sklepu internetowego powrzucać:-)

ja też przy kaweczce:-)

Witam:-)
Wczoraj pani od wczesniaczkow nie była zadowolona z Adasia bo on wogole nie chciał podnosic głowki zamiast tego gadał do niej...wogole to mały podrywacz rosnie i jeszcze nie odkrył ze ma stupki, nozkami macha ale tylko tyle i wazy juz 8100g...kloc jak nie wiem :D

no i Adas cwiczy jakies dziwne wydzibasy przewraca sie na bok ale głowa mu zostaje jest bardzo odchylona ni i jak pupe tez przewroci to krzyczy bo mu zle i dzis w nocy tak było z kilka razy:-(

reklama
MAMY ZEBA!!!!
jednak przebil sie:tak:

Kunda
o kurcze, macie cwiczyc? No faktycznie masz ladnego klocka, my sie jutro dowiemy ile wazymy:tak:

Do góry