reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
idę spać kolorowych snów dla wszystkich:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dobra dobra Larvunia nie tłumacz się hihihi:-) tak mezus był do 13 a po 13 co sie działo:-) hehehe żartuje;-) chyba wiesz;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
oj widze ze coraz mniej nas tu bedzie :--( :-(
misia mniej zaglada, teraz prawie nic
Larvunia i Pati wrocily do pracki wiec tez nic nie pisza,
teraz Lilka ...coraz mniej zaglada
waszka zrezygnowala, Anitt zreszta tez....
Mysmy walsnie zamowili dla malego zabawke, tutaj macie linka
PROMOCJA! FISHER PRICE CHODZIK PCHACZ 2w1 LEW (317971496) - Aukcje internetowe Allegro
ale kupilismy u innego sprzedawcy, duuzo taniej :-)
co prawda jest jeszcze za maly na nia, ale jest fajna promocja wiec mysle ze warto bylo zakupic :-):-)
Beata kurcze, biedna ta Twoja Olenka, acha...tez bym sie wkurzyla na szwagierke a tak pozatym zycze milego wieczorku w towarzystwie meza
PROMOCJA! FISHER PRICE CHODZIK PCHACZ 2w1 LEW (317971496) - Aukcje internetowe Allegro
co prawda jest jeszcze za maly na nia, ale jest fajna promocja wiec mysle ze warto bylo zakupic :-):-)
Beata kurcze, biedna ta Twoja Olenka, acha...tez bym sie wkurzyla na szwagierke a tak pozatym zycze milego wieczorku w towarzystwie meza
Lilka
Fanka BB :)
Larvunia nia ma za co;-)
to ładnie pracowałaś! kurde z szefusiem kawusia i te sprawy:-) hiihi
Beatko owocnej nocy Ci życzę;-) a kiedy mężus znów wraca?
Lilka bedzie dobrze:-) brzusio rośnie??:-)
hmm
a wiesz co Sabinko chyba tak
bo waze tyle samo a w kurtce zimowej sie ledwo zapinam
naprawde sie boje ze mi zamek pojdzie
kochana nie boj zaby :-)
bedzie git
ja bede zagladac bo ja nie umiem nie zagladac
ale musze sobie okroic ten czas bo naprawde mam co robic
musze wkuwac norweski,do tego szykowac sie z niemeickiego,polskiego i gegry bo chce zdac mature do ktorej kiedys tam nie podeszlam bo nei mialam czasu
i chce isc na studia
dlatego chce mniej czasu poswiecac na BB
narazie odkurzylam moj norweski i sie ucze
oby tak dalej bo chce znalezc tu fajna pracke :-)
a zabawka super!!! sama chce kupic cos takiego Hani
a powiedz mi u was w ANglii tanie sa zabawki z FP??
aaaa i chcialam pwoiedziec ze ogladalam zajefajna komedie angielska '' zgon na pogrzebie''
matki ile ja sie nasmialam do lez to moje dzieci patrzyly na mniejak na wariatke
a ogladalam ten film dzis drugi raz i moge ogladnac jutro znowu,taki fajny
polecam!!!
oj...., troszke mniej bede zagladac, ale bede ;-)
przynajmniej bardziej bedziecie tesnily za mna w ciagu dnia kochane
jesli maly mi da to bede codziennie z ranca tu kukac, przed wyjazdem do pracy, no i jak tylko moj maluszek zasnie wieczorkiem to tez Wiec spoko wasze male rozczochrane ;-) hehehehehe....
oki mykam spac.
buziole!
i do juterka
......siallalalalalala.... jutro pracka.... sialalalalallalaaaaaaaaa.....
przynajmniej bardziej bedziecie tesnily za mna w ciagu dnia kochane
jesli maly mi da to bede codziennie z ranca tu kukac, przed wyjazdem do pracy, no i jak tylko moj maluszek zasnie wieczorkiem to tez Wiec spoko wasze male rozczochrane ;-) hehehehehe....
oki mykam spac.
buziole!
i do juterka
......siallalalalalala.... jutro pracka.... sialalalalallalaaaaaaaaa.....
Mój śpi przy wszystki,. Czy to radio czy tv czy sa goście jak chce spać to śpi.Ale to chyba dlatego, że od samego początku jak zasypiał puszczałam mu radio, albo zasypiał przy nas w pokoju a my normalnie rozmawialiśmy i teraz nic mu nie przeszkadza.
A jak chodzimy na spacer to nieważne ile trwa to śpi cąły czas - a przynajmniej mi się tak wydaje albo dobrze udaje że śpi;-)
Heheh... widze, że nasze dzieciaczki mają dużo wspólnego. W końcu urodziły się w tym samym dniu;-)
Elbra moj tez spi nawet jak odkurzam,przyzwyczajony od początku.
A jak kładziecie spac dzieci wieczorem po kapieli
Bo u mnie stalo sie rytuałem ze jest kapiel,butla i odkladam go do lozka i on juz sam zasypia trwa to jakies 5min.:-)
B
A mam propozycje.Oczywiscie wy zadecydujecie:
Moze zrobimy sobie na zamknietym nowy watek pt.:
"Foto Mama" Lub "November foto mama"
Chodzi o to by pochwalic sie soba,mezem,slubem itp.
Zeby lepiej sie poznac???
To tylko propozycja...nie linczujcie mnie
Jestem zaaaaaaa :-):-):-):-)
Spoko Sabinko kazde dziecko rozwija sie inaczej.Może za To Kapik bedzie szybciej chodził albo raczkował od dzieciaczków ktore sztywno głowke trzymaja.kurde to tylko mój Kapik jeszcze nie trzyma głowy..buuuuuuu:--(
jak bede w nast. tyg. na szczepieniu to zapytam czy to normalne że on jeszcze chwieje głową a w szczególności przechyla do przodu:-)
nie zamartwiam sie na zapas bo to nie ma sensu:-)
Nio z tym zaglądaniem to niektóre mamy nas porzucą :-(a niektóre juz porzuciły:-(
Zabaweczka rewelacja tez taka zamówie,bo chodzika nie bedziemy uzywać,a jak u Was?Bedziecie miały chodziki laski,bo ja sie troche nasłuchałam o tym jak niszcza bioderka,wlasnie lepsze sa takie jezdziki
My bylismy dzis na 2 spacerkach po 2 godzinki i zadowolenie oboje bylismy.
Teraz porobiłam paczki,posprawdzałąm przelewy i wszych mam zrobione zajrze jeszcze na inne watki i spac..........
reklama
Dzien Dobry!
My od 6 na nogach Jezuuu kiedy ja sie wyspie niestety moje lobuziaki budza sie czesciej teraz, moze to przez te zeby
Beatko
mnie tez oslabiaja takie wizyty z zakatarzonymi chorymi dziecmi, ludzie to nie maja wyobrazni Moja szwagierka tez w tym celuje, ale jej dzieci to zawsze zasmarkane...
Lilus
ale masz ambitne plany Zycze duzo motywacji A gdzie chcesz studiowac w Norwegii??
Women
my u Viki nie uzywalismy chodzika, taka zawalidroga w mieszkaniu;-) Mala nauczyla sie chodzic w centum handlowym, przy wozeczku dla lalek No i z zakupow wrocilismy wlasnie z wozkiem dla lali Chlopakom tez chodzika nie bede kupowac, sami sie naucza;-)
My od 6 na nogach Jezuuu kiedy ja sie wyspie niestety moje lobuziaki budza sie czesciej teraz, moze to przez te zeby
Beatko
mnie tez oslabiaja takie wizyty z zakatarzonymi chorymi dziecmi, ludzie to nie maja wyobrazni Moja szwagierka tez w tym celuje, ale jej dzieci to zawsze zasmarkane...
Lilus
ale masz ambitne plany Zycze duzo motywacji A gdzie chcesz studiowac w Norwegii??
Women
my u Viki nie uzywalismy chodzika, taka zawalidroga w mieszkaniu;-) Mala nauczyla sie chodzic w centum handlowym, przy wozeczku dla lalek No i z zakupow wrocilismy wlasnie z wozkiem dla lali Chlopakom tez chodzika nie bede kupowac, sami sie naucza;-)
Podziel się: