reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Cześć Kobitki :tak:

Byliśmy już na spacerku ale tylko pół godziny bo jest tak zimno że szok :szok: gorzej niż wczoraj :baffled:
Co do leżenia Amandy na brzuszku to zauważyłam że jak sama się przekręci to jest bardzo happy i jak wysoko główkę trzyma :-) ale jak ja ją kładę na brzusio to jest marudzenie i płacz :sorry2:... woli sama .... :cool2:

Poczytam teraz co u Was :tak:

reklama
dzien dobry
ja chyba dzis zakoczylam karmienie piersia ...na noc maly dostal pierwszy raz butle i nie protestowal zasna po 5 min okolo 20 obudzil sie o 5:30 dalam mu piers ale chyba tam niewiele bylo bo o 7 byl glodny wiec znowu butle ....
wiec chyba konice

sabinko .... moj tez trzyma super glowke , ja tata robi samolocik tzn podnosi go do gory maly ma proste plecki i glowke w pozycji poziomej

Mircia a to przy takim samolociku to on też sztywno trzyma mocniutko prosto:-) tylko jak ja go biore na ręce tak normalnie hehe to mi się kiwa łebek:-)

co do chodzików to ja tez kupuję pchacza:-) hehe

a tak wogóle to przestałam sie martwić bo kolezanka mi mówiła ze jej syn dopiero na 6 miesiecy trzymał sztywno główke:-) także fakt faktem każdy dzieciak ma swoje:-)

a zresztą z każdym dniem już dłużej wytrzyma zanim mu spadnie łebek więc luz:-)

Wisienko oczywiscie,ze wychodzi taniej taka zabawka.Bo wez przelicz to tez na wyplate :tak::tak:

anineczka no jesli patrzec na wyplate to tak,a ja to zawsze patrze ze np. 1000zl =1000 funtow to gdzie ja bym taka zabawke kupila w polsce za 35 zl, jak tu w angli za 35 funtow :confused: a teraz po promocji za 14 :szok: :-)
,
a tak wogóle to przestałam sie martwić bo kolezanka mi mówiła ze jej syn dopiero na 6 miesiecy trzymał sztywno główke:-) także fakt faktem każdy dzieciak ma swoje:-)

Sabina a pewnie ze nie masz sie co martwic :tak:co innego jakby w gole jej nie trzymal ale jak trzyma przy samolocie czy jak podnosisz tyle ze kiwa to luzik.
Zaloze sie ze z inna zecz cie zskoczy i bedzie pierwszy na bb :-)

Lilka to mozesz podac angielski tytul to sobie zamowie. Ostatnio z moim zrezygnowalismy ze Sky Movie a wykupilismy sobie pakiet ze 3 dvd w jednym czasie przysylaja do domu i sobie ogladamy, taniej nam to wychodzi i ogladamy to co chcemy i kiedy mamy czas.

Mircia a to przy takim samolociku to on też sztywno trzyma mocniutko prosto:-) tylko jak ja go biore na ręce tak normalnie hehe to mi się kiwa łebek:-)

co do chodzików to ja tez kupuję pchacza:-) hehe

a zresztą z każdym dniem już dłużej wytrzyma zanim mu spadnie łebek więc luz:-)
tzn. ze wszystko z nim ok .....

reklama
to jest zupelnie bez sensu .. prasowanie rzeczy malucha ... ale ja to nadal namietnie robie
przez co musze prasowac 2 razy w tygodniu ... i to glownie malego rzeczy

Do góry