reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
a zabawka super!!! sama chce kupic cos takiego Hani
a powiedz mi u was w ANglii tanie sa zabawki z FP??:confused:

aaaa i chcialam pwoiedziec ze ogladalam zajefajna komedie angielska '' zgon na pogrzebie'' :-D:-D:-D:-D
matki ile ja sie nasmialam do lez to moje dzieci patrzyly na mniejak na wariatke :-D:-D
a ogladalam ten film dzis drugi raz i moge ogladnac jutro znowu,taki fajny
polecam!!!

lilka wiesz co normalnie to jak przeliczysz funty na zlotowki to mniej wiecej tak samo wychodzi, ale czasem tu sklepy internetowe maja naprawde super obnizki i za tego lwa np. zaplacilismy niecale 14 funtow, a normala cena to 35 :szok::-) wiec wychodzi duuzo taniej niz w polsce.
A film musze obejzec jak polecasz, ogladalas go na DVD?

Zabaweczka rewelacja tez taka zamówie,bo chodzika nie bedziemy uzywać,a jak u Was?Bedziecie miały chodziki laski,bo ja sie troche nasłuchałam o tym jak niszcza bioderka,wlasnie lepsze sa takie jezdziki

ja chodzika nie bede kupowac :no: rowniez slyszalam wiele negatywnych opini,

MAMY ZEBA!!!!
jednak przebil sie:tak:

gratuluje !!!
U obu sie przebil czy tylko jednego? ktory jest tym szczesliwcem???

Witam laseczki!

Ladina gratuluje ząbka u małego;-)

Elbra moj tez spi nawet jak odkurzam,przyzwyczajony od początku.
A jak kładziecie spac dzieci wieczorem po kapieli
Bo u mnie stalo sie rytuałem ze jest kapiel,butla i odkladam go do lozka i on juz sam zasypia trwa to jakies 5min.:-)
Jestem zaaaaaaa :-):-):-):-)
Spoko Sabinko kazde dziecko rozwija sie inaczej.Może za To Kapik bedzie szybciej chodził albo raczkował od dzieciaczków ktore sztywno głowke trzymaja.
Nio z tym zaglądaniem to niektóre mamy nas porzucą :-(a niektóre juz porzuciły:-(
Zabaweczka rewelacja tez taka zamówie,bo chodzika nie bedziemy uzywać,a jak u Was?Bedziecie miały chodziki laski,bo ja sie troche nasłuchałam o tym jak niszcza bioderka,wlasnie lepsze sa takie jezdziki
My bylismy dzis na 2 spacerkach po 2 godzinki i zadowolenie oboje bylismy.
Teraz porobiłam paczki,posprawdzałąm przelewy i wszych mam zrobione zajrze jeszcze na inne watki i spac..........:cool2:

Women u mnie z zasypianiem po kąpieli i butla to wygląda identycznie:-):cool2:

A co do chodzików to ja napewno nie będe kupować:no:
Sam nauczy się chodzic w swoim czasie. A szkoda mi jego bioderek:tak:

Dziekujemy za gratulacje;-) Szczesliwcem jest Gucio:tak: u Viniego na razie cisza, aczkolwiek jakis upierdliwy jest ostatnio, moze tez cos ruszy;-)

Dziendoberek:-D
Larvuniu powodzenia i niech czas w pracy zleci Ci blyskawicznie.
I nie uschnij z tesknoty :tak:
Women ja tez nie kupuje chodzika.Mam pchacza po Antku i to nam wystarczy.Starszak sam nauczyl sie chodzic 2 dni po 1 urodzinkach a zaczal pozno raczkowac bo dopiero okolo 10 miesiaca.No ale sie nauczyl.
Sabinko milej pracy.Wiesz tez bym chciala miec taka.W domku, w ciepelku przy dzieciach....ehhh.Zazdroszcze ;-)
Wisienko oczywiscie,ze wychodzi taniej taka zabawka.Bo wez przelicz to tez na wyplate :tak::tak:
Ladina rozumiem,ze sie cieszysz,ale podajesz niepelne imformacje.:dry:
Komu mam Gratulowac????:-D:-D:-D

ps.
lilus szybkiego odkurzania norweskiego i uwazaj na siebie...., odpoczywaj tez "czasem" ;-)

dzieki kochana :-)

Lilus
ale masz ambitne plany:szok: Zycze duzo motywacji :tak: A gdzie chcesz studiowac w Norwegii??

zawsze mialam ambitne plany ale moje lenistwo do nauki stawalo na przeszkodzie:cool2::sorry2: a potem smao zycie
ja to mowie ze mam przyrost ambicji nad trescia :-p
a powaznie to chcialabym w polsce studiowac :tak: tu w Norwegi maja bardzo niski poziom nauczania,nie wiem czy na studiach oni to podciagaja ale szkoly podstawowe i licea to porazka....

MAMY ZEBA!!!!
jednak przebil sie:tak:

wow!!!!! GRATULACJE DLA GUCIA!!!!!!!! :-):-):-):-)

lilka wiesz co normalnie to jak przeliczysz funty na zlotowki to mniej wiecej tak samo wychodzi, ale czasem tu sklepy internetowe maja naprawde super obnizki i za tego lwa np. zaplacilismy niecale 14 funtow, a normala cena to 35 :szok::-) wiec wychodzi duuzo taniej niz w polsce.
A film musze obejzec jak polecasz, ogladalas go na DVD??

moj K.sciagnal ten film wiec ogladalismy na dvd
jak bedziesz chciala to podam ci nazwe po angielsku
film naprawde bomba
smialam sie do lez :-)

co do chodzikow to przy Milenie sporadycznie uzywalam bo chodzik dostalam
wtedy mieszkalismy w mieszkaniu po moich dziadkach,wiec mieszkanie ruina:baffled:
wszystkie pieniadze musielismy tam ladowac...podlogi byly takie okropne ze zeby Mila nie raczkowala po nich to wolalam ja wsadzic do chodzika,potem kupilam mate i bylo ok

teraz chodzika nie mamy i miec nie bedziemy :no:
nawet w d.. mam co o nich gadaja,bo mam w rodzinie mlodsze pokolenie co spedzalo w chodzikach po pol dnia jak nie wiecej i wszystko z nimi jest ok,ale nie kupie bo jak dla mnei strata kasy,mam mate,fotelik,krzeselko do karmienia i znaim Hania nauczy sie chodzic w tym bedzie spedzala czas,potem kupujemy jej chodzik pchacz na styl co Wisienka kupila i oparta bedzie zasuwala sobie po mieszkaniu :happy2:

reklama
Dzień dobry.

Wpadłam na chwikę, bo zaraz idziemy na szczepienie. Mam nadzieję, ze gwiazda obudzi się w dobrym humorze;-)

Ladina, gratulacje za ząbka:-)

Beata, wsółczuję, ja bym chyba szwagierkę udusiła. Matko... jacy ludzie potrafią być bezmyślni.:wściekła/y:

Wisienka, bardzo fajna zabawka:-)

Women, ja nie będę kupować chodaka, bo słyszała o nim zbyt wiele złych opinii. Poza tym mamy nową podłogę i wystarczająco ją już psy niszczą, także jak dla mnie wielkie Nie.

Larvunia, udanego dnia w pracy:-)

Do góry