wisienkaa1
Listopadowa mama '07
dzien dobry !!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MAMY ZEBA!!!!
jednak przebil sie
Kunda
o kurcze, macie cwiczyc? No faktycznie masz ladnego klocka, my sie jutro dowiemy ile wazymy
a zabawka super!!! sama chce kupic cos takiego Hani
a powiedz mi u was w ANglii tanie sa zabawki z FP??
aaaa i chcialam pwoiedziec ze ogladalam zajefajna komedie angielska '' zgon na pogrzebie''
matki ile ja sie nasmialam do lez to moje dzieci patrzyly na mniejak na wariatke
a ogladalam ten film dzis drugi raz i moge ogladnac jutro znowu,taki fajny
polecam!!!
Zabaweczka rewelacja tez taka zamówie,bo chodzika nie bedziemy uzywać,a jak u Was?Bedziecie miały chodziki laski,bo ja sie troche nasłuchałam o tym jak niszcza bioderka,wlasnie lepsze sa takie jezdziki
MAMY ZEBA!!!!
jednak przebil sie
Elbra moj tez spi nawet jak odkurzam,przyzwyczajony od początku.
A jak kładziecie spac dzieci wieczorem po kapieli
Bo u mnie stalo sie rytuałem ze jest kapiel,butla i odkladam go do lozka i on juz sam zasypia trwa to jakies 5min.:-)
Jestem zaaaaaaa :-):-):-):-)
Spoko Sabinko kazde dziecko rozwija sie inaczej.Może za To Kapik bedzie szybciej chodził albo raczkował od dzieciaczków ktore sztywno głowke trzymaja.
Nio z tym zaglądaniem to niektóre mamy nas porzucą :-(a niektóre juz porzuciły:-(
Zabaweczka rewelacja tez taka zamówie,bo chodzika nie bedziemy uzywać,a jak u Was?Bedziecie miały chodziki laski,bo ja sie troche nasłuchałam o tym jak niszcza bioderka,wlasnie lepsze sa takie jezdziki
My bylismy dzis na 2 spacerkach po 2 godzinki i zadowolenie oboje bylismy.
Teraz porobiłam paczki,posprawdzałąm przelewy i wszych mam zrobione zajrze jeszcze na inne watki i spac..........
ps.
lilus szybkiego odkurzania norweskiego i uwazaj na siebie...., odpoczywaj tez "czasem" ;-)
Lilus
ale masz ambitne plany Zycze duzo motywacji A gdzie chcesz studiowac w Norwegii??
MAMY ZEBA!!!!
jednak przebil sie
lilka wiesz co normalnie to jak przeliczysz funty na zlotowki to mniej wiecej tak samo wychodzi, ale czasem tu sklepy internetowe maja naprawde super obnizki i za tego lwa np. zaplacilismy niecale 14 funtow, a normala cena to 35 :-) wiec wychodzi duuzo taniej niz w polsce.
A film musze obejzec jak polecasz, ogladalas go na DVD??