reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Beatko jestem :-)

tak naprawde od paru dni podczytuje tylko

postanowilam mniej czasu spedzac na BB....za bardzo jestem uzalezniona a ja nie cierpie nalogow :baffled: ten czas powinnam poswiecac dzieciom a nie przed kompikiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no i mimo ze jest ciezko daje rade :-p:-p

na marginesie to od paru dni minely mi wszystkie objawy ciazowe i jestem mega zaniepokojona...w czawartek kontrola jesli K. da rade sie w pracy zamienic....

reklama
Beatko jestem :-)

tak naprawde od paru dni podczytuje tylko

postanowilam mniej czasu spedzac na BB....za bardzo jestem uzalezniona a ja nie cierpie nalogow :baffled: ten czas powinnam poswiecac dzieciom a nie przed kompikiem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no i mimo ze jest ciezko daje rade :-p:-p

na marginesie to od paru dni minely mi wszystkie objawy ciazowe i jestem mega zaniepokojona...w czawartek kontrola jesli K. da rade sie w pracy zamienic....

To fakt że BB uzależnia dlatego siadam ok 1-2 razy dziennie:tak::-D
Lilka może to nic może ta gra hormonalna się unormowała i wszystko będzie ok należy w to wierzyć:tak:
Leć lepiej do lekarza a i USG powinien już ci zrobić prawda?

bede ich molestowac normalnie o to usg
zreszta mam bajke :cool2:
zaczne mowic ze mam straszne mega bole podbrzusza :-p:-p:-p

tutaj jak sie sciemnia to od razu bez szemrania robia co trzeba hihihiihiii
paru znajomych Polakow mi mowilo o tym hiohiii jak to udawali :-D wiec bajke o mega bolach puszcze i usg napewno miz robia hahaaa

no a BB uzaleznia jak diabli
czasami chcialabym je walnac w cholere ale nie umiem bo za duzo fajnych osos tu pozanalam

Beata napisz do Misi o pozwolenie na wejscie do watku zamknietego
jak dla mnie jestes zaufana osoba i nie ma co czekac abys dostala tam ''pozwolenie'' ;-)
mysle ze reszta babeczek sie zgodzi :-)

bede ich molestowac normalnie o to usg
zreszta mam bajke :cool2:
zaczne mowic ze mam straszne mega bole podbrzusza :-p:-p:-p

tutaj jak sie sciemnia to od razu bez szemrania robia co trzeba hihihiihiii
paru znajomych Polakow mi mowilo o tym hiohiii jak to udawali :-D wiec bajke o mega bolach puszcze i usg napewno miz robia hahaaa

no a BB uzaleznia jak diabli
czasami chcialabym je walnac w cholere ale nie umiem bo za duzo fajnych osos tu pozanalam

Beata napisz do Misi o pozwolenie na wejscie do watku zamknietego
jak dla mnie jestes zaufana osoba i nie ma co czekac abys dostala tam ''pozwolenie'' ;-)
mysle ze reszta babeczek sie zgodzi :-)

Co do USG to u nas też jak byłam czymś zaniepokojona to biegłam na Izbę przyjęć w szpitalu i z mety robili mi Usg także luzik:tak::-D
A grunt to Liluś nie martw się bo można sobie przez to taką jazdę zrobić że ho ho.Miałam tak z Michałem bo wcześniej poroniłam i z nim już w 4 tyg leżałam w szpitalu bo lekko przybrudzałam i jeszcze mówili że nie widać pęcherzyka ciążowego a beta-Hcg ładnie rosło:tak:.Z Olką strasznie się bałam i niepotrzebnie bo było ok dlatego grunt to skpokój.Trzymam kciuki;-):tak:

A co do wątku zamkniętego to nie jestem z wami tak długo chociaż od prawie samego założenia podczytywałam was:-Dale jakoś nie miałam odwagi.

a dziekuje, maly nawet dzielnie zniosl. Pierwsze wklucie nic, dopiero przy drugim sie rozplakal biedaczek :-(
Wisienka gratulacje dla Dawidka :tak:zuch chłopak z niego:-)
Anulka bolesnemu ząbkowaniu mówimy stop ! :cool2: Sciskaczki dla Oskarka :tak:
no wiec byla u nas babka, jak sie okazalo bardzo mila:tak: kazala mi isc spac, ale jakos glupio mi bylo;-) Wyprasowala mi gore rzeczy:-D, zajela sie troche dziecmi, wiec luzik, zaczynam zalowac, ze tak pozno sie zdecydowalam na ta pomoc;-) W srode ma przyjsc jakas inna, mam nadzieje, ze rowniez tak mila.
Ladina super teraz przynajmniej nie masz wszystkiego na głowie i może sobie trochę odpoczniesz oczywiście jak Ci dzieci pozwolą bo przy trójce pewnie jest z tym ciężko :confused:
Sabina Amanda już jakiś czas trzyma głowę sztywno i cały czas chce być trzymana pionowo :baffled:

ufffff, usiadlam na chwilke :tak:
kochane dziekuje za pamiec, kochane jestescie!
Sabina Tobie w szczegolnosci, wiesz za co :-p;-)

dzien zakrecony, rano szef do mnie przyjechal na kawe i tak zlecialo nam do wieczorka he he he.... a mialam od dzis prace zaczac :-D, pozniej pojechalam do rodzicow, a jak przyjechalam to wzielam sie za porzadki w domciu....
maly zasnol ok 20.00 a ja przy herbatce wlasnie. Milo bylo z szefem pogadac. Ogolnie bardzo sie ciesze, ze wrocilam do pracy :cool2: Pelna energi jesatem, moj powrot to taki zastrzyk energii, az dziwnie tak jakos. Tylko martwie sie jak ja dam rade bez malego ok 8h :-( Czas pokaze.....

kurde to tylko mój Kapik jeszcze nie trzyma głowy..buuuuuuu:-:)-(
jak bede w nast. tyg. na szczepieniu to zapytam czy to normalne że on jeszcze chwieje głową a w szczególności przechyla do przodu:-)
nie zamartwiam sie na zapas bo to nie ma sensu:-)

Larvunia nia ma za co;-)
to ładnie pracowałaś! kurde z szefusiem kawusia i te sprawy:-) hiihi
Beatko owocnej nocy Ci życzę;-) a kiedy mężus znów wraca?
Lilka bedzie dobrze:-) brzusio rośnie??:-)

reklama
moj tez trzyma glowke sztywno, juz od dawna. Czasami nia zachwieje jak z nim chodze na rekach ale to czasami(na zakretach hehehehe). No i skubany chce siedziec juz :dry: Wiem ze to za szybko, ale on wymuszac zaczyna krzykiem ze chce i koniec :dry: heh.... Czasami go posadze, ale ogolnie to opiera sie o mnie gdy "siedzi". A siedzi na pollezaco :tak:

Do góry